sevgilerimle,usaglar.
Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
abd 5 yıllık fiyatları. haftalık
ellotçular gibi..bir dibi daha var..
faizler daha artacak.!
enflasyon sadece macide kanununa uygun düşüşte..onunda bir tepesi daha var..
macide bir doğa kanunudur...
yaz gelirken sıcaklık değişimleri.
kış gelirken sıcaklık değişimleri.
hasta birinin yüksek ateşinin düşmesi
bir insanın ölmeden önce gelen ölüm iyiliği
bir ağacın kurumadan önce son kez ve çok meyve vermesi..
depremlerin olmasında pik değerin gelmesi..
toplumsal olayların gelişmesi..
daha bir çok şeyin süreci.
hep buna uyar.
kısa vade ma-uzun vade ma
macide 12-26
şimdi vix uzun vade artacak diyor..
Yorum
-
TURKUMUZ.....
mendilimde gul oya....
GULMEDIM DOYA DOYA.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
sevgili kuzum twitterda düşüş senaryosu yazanları linç ediyorlar
herkes 8-9 bin endeks bekliyor..
acayip bir durum içindeyiz
))
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTURKUMUZ.....
mendilimde gul oya....
GULMEDIM DOYA DOYA.....
Yorum
-
cog akilli usaglar onlar....erkmen....erkmen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersevgili kuzum twitterda düşüş senaryosu yazanları linç ediyorlar
herkes 8-9 bin endeks bekliyor..
acayip bir durum içindeyiz
))
sennen ben....SALAGIN PIRIYIZ...yuce rebbim...herkeze akil dagitirken...senle beni unutmus.....KISMET...gederimiz beleymis erkmenim....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
incik TIRLARA GELELIM....
dolduracagiz....gaza basip gidecegiz....yuce rebbim bizi PARA TOKATLAMAK UCUN YARATMIS....akli git vermis emme....bahtimizi acik eylemis....ha ha ha.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
sakin deme ula....
bu ne bicim is...bu ne bicim ikis....VIOP yuzde 6 eksi oldu...
deme ele namissiz....
GOZ DEGER OLUMM....
bu geri zekalilar....bu gaddin TIRI yukleyip nasil giderler...
deyu....
bize beddua ederler yawrimo.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
TURK OLIGARG VE CINLER....
ayni yataga girdiler arap tarragi ile....
bundan ne dogarsa PIC OLUR....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
BU BUBO GAVATINA DEMISTIM....newyork a yanima geldiginde....
lemmm olumm demistim....ben niye bu gaddin akli gitim....sen niye bu gaddin silme salaksin....
demisti ki....COK IKICISIN....
ne alaka lem dedigimde....
dashaklarin dedi....2 kg lem....ittir et akli....akli ne yapacaksin...bendeki ikimizede yeter demisti....ahhh ah....keske bendede dashak olsaydi....ne iyi olurduk...
adam komple salak yaw....AKLIN DASHAKLA ILINTISINI BILMIYOR....
niye bilionnu....
kayisindan....Malatya kayisisindan....o kayisi...dashagi kucultur.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum