amiral gapı kapayınca iş bitti.
Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
vayyy efendim...guzu ona buna iftira atiyor....
demeyin ula.
gucenirim....gelbim cok hassastir.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
sana demistim deyyuzz AMIRAL 11 I optumu....yikilir....ben onu 4 den alip 13 den gomdum....8 den geri aldim...10 dan bidaha gomdum.....guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteramiral gapı kapayınca iş bitti.
ipne oldu....beni her gordugunde iki eliyle gotunu tutuyor...koskoca panga.
ele ikiciyim ula...babo hakli...fecii ikirem.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
sevgilerimle....TURKUN FURUSKAN EVLATLARI.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
gelecegi gormekle ilgili hersey tuncer...
bu topigin basligi nedir....SECIM RALLYSI BITTI....
bu topigi acan BUYUK EVLIYAULLAH....secim yaklasinca kiyamatin kopacagini ongordu....imamoglu olayi daha baslangic.
ooooo tuncer....daha neler olacak...bir bilsen....
dersinki.....
DESTUR VER UCAYIM...yaaa evliyaullah....
senin SISE 15 E INECEK....sen diyeceksin ki...bu cok pahali...ben bunu almam....
ele bele deelll ula....baslik ne dii....1900 diii.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bir turk....bir kurt...bir ermeni....
bir uzum bagina girip....uzumleri yiyorlar....
bag sahabi silah elinde teslim olun ulan ipneler deyip bunlari kusatiyor kucuk oglu ile...
turk ve kurde....siz su tarafda durum diyor...
ermeniye....lem bunnar musulman....ben musulman...sen niye bir musulmanin bagina girdin deyip...BASIYOR DAYAGI...di haydi defol diyor....
sonar....kurde gel buraya len ipne....bu turk ben turk...sen niye bir turkun bagina girdin deyip....basiyor dayagi....di haydi defol diyor...
turke donuyor....len ipne....sen niye bir kurt ve bir ermeni ile birlikte olup bir turkun bagina girdin deyip...en cok onu dovuyor....di haydi defol diyor...
ucu kanlar icinde bir araya geliyorlar...kurt...turke diyorki....lem biz 3 kisiydik....o bir kisi birde kucuk bi oglu...NIYE BU GADDIN DAYAK YEDIK....
turk diyor ki...ERMENIYI DOVDURMUYECEKTIK...kendimizi emniyette hissettirmesi TUZAKTI....
borsalarda TUZAK lar...
kaartlardan kaartlara akislarda olur....FEYZA...bu tuzaklarla doludur.
niye bu gaddin Dayak yedik...diyenlere yazdim....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
-
feto orjinli chp akp ortak yapımı rezalet bir karar
dünün kaybedeni kılıcdar artır erdoğan
kazananı aksener imamoğlu
dün kü satış abartıdı sebebi gece kaos çokar mı korkusudu , vadeli kudurarak açtı
bist için kısa vadeli toparlar ama dünkü karar secim dönemi ne olacağının göstergesidi malesef
dünkü rezalet akp oyalrından muhalefete en az % 4 5 oy taşıdı , bu kafa devam edip finansal kaosa yol açarsa oy kaybı % 10 ları bulur
rte ye bu aklı kim veriyor anlaşılır değil
Yorum

Yorum