Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Hekimoğlu
    Katılımcı
    • 14 Haziran 2019
    • 149

Sn Ohannesburg
    Uzun zamandır piyasadan edindiğm karı altın olarak (yastık altı) kenara koyuyorum.
    Şuan piyasada değerlendirdiğim portföy ile komple nakitteyim ( çok nadir birkaç günlük alt sat hariç , o da az bir miktar ile)
    Beklentim tamamen teknik.
    Önümüzdeki sene içinde 2500 ons/usd seviyelerinin görüleceğini düşünüyorum (bir kısım sizin de paylaştığınız sebepler ve enflasyon)
    Sn Gundwane de bazen burada paylaştığı gibi usa in enflasyonla başedemeyip tekrar para basması vb.

Derdim 1500 usd ye gelirse portföy ile altın ve gümüş almak

Sn. Kuzu'nun kuyumculara rapor hazırladığını geçmiş yıllarda okumuştum.Öngörüsünü paylaşsa süüüüper olur.
    Ayrıca Sn. İzmili Hocam ın kendi sayfasında çok güzel teknik çalışması olmuştu.

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Kuzu abi ben şakşakcı değilim..
      Hayatım boyunca da olmadım..
      Gördüğüm neyse onu yazdım..

1900 diye bir rakam anca savaş kısıtlama swift kapama kara liste ambargo gibi bir durumda olabilir dedim..
      Bu ahval ve şerait dışında olamaz dedim..

Bu iş siyasi bir inada döndü..Adeta gövde gösterisi bir show a döndü seçim için..
      O yüzden düşüş falan aklınızdan çıkarın diye yazdım..

Olası düşüşlerde V şeklinde çok hızlı olup biter..

Misal geçen 3200 demiştim..(oda olursa)
      Şimdi o rakam 3500 e yükseldi..
      Oraya iğne bar atar çok hızlı 2 günde 4300 yapar ve düşüşü bitirir..

Bu topikde bu yüzden yazmayacaktım..
      Çünkü bir sözün doğru..
      Senin 1900 dediğin yerden ben up up up devamlı yazarsam art niyet aranır demi.
      Haklısın..
      Bu nedenle de yazmayacağım
      seni yerime yetistiriyorum....seni egitiyorum....yazdiklarin VEBAL almanac sebeb olabilir...DIKKATLI YAZ.
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        geregi yapildi smart....olumune....3 er taban dusecekleri belli oldu.
        AZA RAZI OLMAK YOK....OLUMUNE....SONUNA KADAR....yabasabas da kapanir....yada para ikiye katladiginda...OLUMUNEDIR.
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

VIOP ucun....REIS in yazdigi...DIREN SHORTCU...basligini kullanalim....ben oraya yaziyorum....

Yorum

• Tuncer
            Tecrübeli
            • 03 Mart 2022
            • 2825

Arkadaşlar kuzu hocamın dediği yerin linkini atabilecek var mı ben baktım göremedim

Yorum

• vicente
              Yasaklı
              • 22 Kasım 2020
              • 2458

Memati ne zaman borsadan konuşsa bist e sert satis geliyor bunun bir şifre olduğu anlasiliyor

Yorum

• Misafir

,

Yorum

• Tuncer
                  Tecrübeli
                  • 03 Mart 2022
                  • 2825

Buna satış denmez ya hergün mü yeşil yapsın vallahi 10 yıldır borsadayım zaten bu çıkış normal olmayandı

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

VEBAL ALMAK...birilerini atese atmak...SAKSAKCI ISIDIR....

rally deyiz....ve rally son gaz gidiyor....basrolde SASA ve HEKTAS....

sen SAKSAK YAPIP DURURKEN....bir yeni yatirimci geliyor....tecrubesiz....

cebinde 189 000 tl var....seni okuyor....189 tl den SASA aliyor....

rally devam ederken....bir bakiyor ki....parasi...120 000 tl ye dusmus...189 000 tl si vardi adamin..

rally devam ederken....510 000 tl sini verip HEKTAS ALIYOR....hektas simdi kac...37 tl...adamin 510 000 tl si vardi....borsaya senin goygoyunu okuyup geldi...simdi 370 000 tl si kaldi...VE RALLY DEVAM EDIYOR.

HEDEF FEYZA....feyza oldumu....cikis hala surer endeks genelinde...EMME KAARTLARDA PARA KAYBEDERSIN...

o nedenle....

SECIM RALLYSI BITTI TOPIGINI ACTIM....saksakcilik...doldurusa getirme yazilari...TROLL...ve halki soymak istiyenlere aittir....BU KESKIN SINIRI IYI BILMIYORSAN....YORUM YAZMA...VEBAL ALIRSIN....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

SASA cilar ucun suan endeks 3950....

cunki....

SASA....EKIM 31 DE...120 TL OLDU....ENDEKS OGUN 3950 idi....endeks bugun 5000....emme SASA ci ucun endeks artik 3950 de...

OYLEYSE....

SAKSAKCILIK VE GOYGOYCULUK....EYI BIR ZENAAT DEGILDIR...NAMUSSUZLUKTUR.

beni anlayin lutfen...bu konularda asiri hassasim...kiriyorsam...ozur diliyorum pesinen...BEN KENDIMI FRENLIYEMEM...KAREKTERIMDE YOKTUR...SUSMAK.

Yorum

• Misafir

,

Yorum

• serapsuna19
                          Katılımcı
                          • 21 Haziran 2015
                          • 116

Bence Gundwane haksızlık yapıyorsun kuzu emmi. Sasa ve Hektaş alın dediyse bilmiyorum tabiki. Takip ettiğim hisseler vardı. Borsa çakılacak, hatta kapanacak diye giremedim.

Senin başlığı açtığın tarih 17 kasım.

V2109 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• serapsuna19
                            Katılımcı
                            • 21 Haziran 2015
                            • 116

Yorum olarak en azılı boğalardan oldu ralli boyunca. İşlem ne yaptı bilemiyoruz tabiki. Yorum ve işlem çok farklı. Laf ve icraat gibi.

Haa bu saatten sonra aynı tarz yorumları, yeni borsaya başlayan ky'ye zarar verir mi, verebilir.
                            vebal alır mı, almaz mı derin konular.

Ben şimdi senden etkilendim, poza girmedim hatta shorttan çarpıldım diye sen vebalime mi girmiş oluyorsun. 😃

Neyse tırlarla yükleyip depoya boşalttığın ganimetler den, küçük bir kamyonet yollarsan helalleşiriz, hiç sıkıntı yok. 😀

V2109 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• guner
                              Kıdemli
                              • 28 Mayıs 2011
                              • 4864

ben dxy çıkışının ilk etapta 120 ye kadar süreceğini düşünüyorum.
                              bu durumda onsda 1370
                              paritede 0.83 öngörüyorum.
                              daha fazla dxy için başka şeyler de olması lazım.
                              bir üst parabol çünkü.

Yorum

• Misafir

guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                ben dxy çıkışının ilk etapta 120 ye kadar süreceğini düşünüyorum.
                                bu durumda onsda 1370
                                paritede 0.83 öngörüyorum.
                                daha fazla dxy için başka şeyler de olması lazım.
                                bir üst parabol çünkü.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information