smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Dolar bence düşmez sarı gacı ile aynı kolerasyonda sarı gacı ile ayrılık olur ise dolar hürriyetine kavuşur buda ona dipleri yaşatır.(Bekarlık sultanlıktır)Biste gelince bana göre 6 ayda 1900 inmez kuzu hocamında dediği gibi uhulet ve suhuletle olur. Yunanlılarla savaş olursa 1 haftada ordayız. Benim kendime sorduğum soru ise 1900 hedef için ülkede hiper enflasyon yaşamamız ve insanlar hayatta kalmak için gıda malzemelerine ulaşmak için ellerinde nevar ne yok satması . Verimli yerlerden toprak almaya bakalım derim. Saygılarımlakuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterguzel soru...eferim.
Yorum
-
Kuzu abi
Sağdan baktım soldan baktım..
Tepeden çıktım baktım ama 1900 diye bir rakam göremedim..
80.000 de iken 300.000 dedin..
Oha çüş dedik falan daa..
TR de borsa yukarı yönlü uzaya kadar izinlidir de..Misal dolar 10 dan 18 e çıkarken yahu haketmiyoruz bunu falan deniliyordu..
Borsa da böyle bişi duydun mu..Herkes evet evet en çok biz hakediyoruz buralar az bile diyo..
5000 de de böyle idi 10.000 de olsak kimse bu rakam fazla demez..
Düşüşlerde ise mutlaka bi yerde çüşşşş denmek zorundadır..
1900 borsa anca ve anca daha evvel saydığım nedenlerle olabilir.
İç dinamikler ile imkansız.
Bu para basma bu enflasyon bu seçim sath-ı mahali bu bilançolar cirolar karlılıklar ile..?????
Yorum
-
-
-
-
Peki 1900 yolculuğunda nasıl pozisyon almalı kuzum? Ben tl'de duramıyom bi yerlerim kaşınıyor. En iyisi beni biri dürtmeden şu kardesini hizaya çek kuzum. Nedir doğru yol? Döviz ya da emtia?
Yorum
-
Hayırlı uğurlu olsun yeni hedef. Sen bu hedefi koduysan geliyordur gelmekte olan...
Yorum