Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Bengux
    Yeni Üye
    • 03 Mart 2022
    • 37

Sn Kuzu yolumuzu aydınlatıyorsunuz.Çok teşekkürler…

Yorum

• hayalım
      Tecrübeli
      • 27 Şubat 2009
      • 822

Yaff, bu piyasalar insani dersini calismadiklari Yerden furuyor. Birkac yildir Alman pankasi e 5 dustu, fahiseden beter oldu, yikilacak, cokecek darken guzu hocamizin kulagi dibindeki banka cokuvermis. Dusen yapraktan haberi olan hocamizin bu isten haberi olmamis olmaz.

Bu arada hacamiz destan yaziyor, destanlarinin devamina.

Yorum

• optra
        Yeni Üye
        • 06 Mart 2009
        • 37

Bir kuzu klasiği daha… Teşekkür ederiz, elinize sağlık…

Yorum

• hsynkzmz
          Üye
          • 15 Kasım 2015
          • 57

Büyük Dadaş evliyamız bu karinlikta hep fener olup aydınlattın bizi var ol..Allah sana ve ailene sağlık , huzur versin..

Yorum

• Borsatar
            Yeni Üye
            • 23 Mart 2022
            • 35

uzun dönemli trend dönüşlerini tespit etmeniz çok önemli
            Günlük analiz yapanlar gibi savrulup gitmiyor yorumlarınız.
            Tarihsel bilgileri oykusel anlstimlarinizi okumak da büyük keyif veriyor.
            Kutlarım.

Yorum

• guner
              Kıdemli
              • 28 Mayıs 2011
              • 4864

TESLA GÜNLÜK

AZ ÇIKSA BİLE (H4 ten dolayı),BUNADA ÇOK GÜVENMEYİN.

tesla h4
              çıkışı satış fırsatı olur.

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                https://twitter.com/M_N_Kutan/status...467565570?s=20

10 MART 2023 HAFTASI OLUSAN GRAFIKLERDIR.

ne diyor bu grafikler....BIR TREND DEGISIMI OLACAK DIYOR....

YA HERRO YADA MERRO DIYOR...bir rally...yukariya dogru mu...asagiya dogrumu yolda diyor....YANI BENI TEYIT EDIYOR...

incik diyeceksiniz ki....bu babo...bunun akli gittir....findik gaddin bilem degildir...

DOGRU SOYLUYORSUNUZ....aklini LAZ GUNEYSUYA teslim etmis olanda akil findik gadardir...

burada....sizinle ayni fikirdeyim....emme...usage sevdigim ucun yarim akli ile....rebbim bele yaratmis diyip bagrima basmak ise...bir EVLIYANIN gorevidir...ha ha ha...

graficlerine gelince....onlar ise yaramakta oldugu ucun...onlara satasmak abesle istigaldir...

nasildim....iyi soktum mu....usaglar.

SONUC...IKIMIZ BIRDEN DIYORUZ KI....BU TOPIK BITTI....YENI TOPIK GEREKLI...bu topikte gorevini tam yapti.

millat...mart 10 demisti kuzu hazretleri...BUYUK EVLIYAULLAH...GAVS...KUTUP...

oldu....reiz...allah YAR VE YARDIMCINIZ OSSUN DEDI....

YA BIR DEVIR BITECEK....YADA BIRYERDEN 100 MILYAR SOKULACAK O DEVIR SURECEK.

ARASI DERESI YOK....100 MILYAR DOLAR.

VALLA BILLA O PARA YOK...calma cirpma olmadi derlerse....BIR DEVIR BITECEK...

ISTE YENI TOPIK...bunu anlatacak....acarsam eger.....

not...benim topikleri okuyun diye....kimseye girmizi gotlu mektup(IADELI TAAHUTLU) gonderilmiyor....buraya gelip yaziyor ve ciziyorsan....unutma...buraya millet kuzu ve babo yu okumaya geliyor....SENDE YAZ...AMA...TOPIK SAHIBINE SAYGINI GOSTER HEP...bunu yaparsan sevgi ve saygi gorursun....celik-cocuk olmaktan cikarsin...YOKSA...laz guneysu adresin olur...orada yaz derler sana....burasi REFERANS FORUMDUR....ucusan bilgiler kapasiteni asar.
                YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

BAHCELI....enflasyon canavarina millet ezdirmiyecegiz demis....

gulmekten ikim kisaldi....ENFLASYON CANAVARINI CUMHUR ITTIFAKI YARATMAMIS GIBI KONUSUYOR...

yarat canavari....canavara bak...canavara bak de....

dunyanin en komik adami bu adam....bele bir adam...bir daha bu dunyaya gelmez...

bize diirki...AKLINIZI IKIIM....sizi kandirmak cok kolay...ha ha ha...

bizi...ulkucu saniyor.

HDP bize oy vermez....

oyleyse TERORIST diyelim....

HDP kime oy veriyorsa o teroristtir...

diyelim....YERLER MI...YERLER...ulke akli alinmis ruhlarla dolu demis....

o ruhlarin gundemini ben yaparim demis....BEKA...CUKKA...ILLET MILLET....

DERSEM....

AKLI ALINMISLARIN TUMU PAPAGAN GIBI TEKRARLAR DEMIS...
                  YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Vurgun
                    Seyirci Üye
                    • 08 Ağustos 2020
                    • 54

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    ne diyor bu grafikler....BIR TREND DEGISIMI OLACAK DIYOR....

YA HERRO YADA MERRO DIYOR...bir rally...yukariya dogru mu...asagiya dogrumu yolda diyor....YANI BENI TEYIT EDIYOR...

incik diyeceksiniz ki....bu babo...bunun akli gittir....findik gaddin bilem degildir...

DOGRU SOYLUYORSUNUZ....aklini LAZ GUNEYSUYA teslim etmis olanda akil findik gadardir...

burada....sizinle ayni fikirdeyim....emme...usage sevdigim ucun yarim akli ile....rebbim bele yaratmis diyip bagrima basmak ise...bir EVLIYANIN gorevidir...ha ha ha...

graficlerine gelince....onlar ise yaramakta oldugu ucun...onlara satasmak abesle istigaldir...

nasildim....iyi soktum mu....usaglar.

SONUC...IKIMIZ BIRDEN DIYORUZ KI....BU TOPIK BITTI....YENI TOPIK GEREKLI...bu topikte gorevini tam yapti.

millat...mart 10 demisti kuzu hazretleri...BUYUK EVLIYAULLAH...GAVS...KUTUP...

oldu....reiz...allah YAR VE YARDIMCINIZ OSSUN DEDI....

YA BIR DEVIR BITECEK....YADA BIRYERDEN 100 MILYAR SOKULACAK O DEVIR SURECEK.

ARASI DERESI YOK....100 MILYAR DOLAR.

VALLA BILLA O PARA YOK...calma cirpma olmadi derlerse....BIR DEVIR BITECEK...

ISTE YENI TOPIK...bunu anlatacak....acarsam eger.....

not...benim topikleri okuyun diye....kimseye girmizi gotlu mektup(IADELI TAAHUTLU) gonderilmiyor....buraya gelip yaziyor ve ciziyorsan....unutma...buraya millet kuzu ve babo yu okumaya geliyor....SENDE YAZ...AMA...TOPIK SAHIBINE SAYGINI GOSTER HEP...bunu yaparsan sevgi ve saygi gorursun....celik-cocuk olmaktan cikarsin...YOKSA...laz guneysu adresin olur...orada yaz derler sana....burasi REFERANS FORUMDUR....ucusan bilgiler kapasiteni asar.

quzum,

kekliklere koca koca dağları vermişler,

Bülbüllere ise koca koca bağları,

emme takipçilerin dost elinden bi tas Avu deyip dururlar,

hele içip görelim bi zaman halımız nicolacak

unutma herkes kemali neyse onu söyler,

syg ve hürmetle

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

VAYYY EFENDIM....benim aklimi kimse alamaz....

eminmisin ula....nerede aklin o zaman...bahcelinin cebinde mi.

Yorum

• Tuncer
                        Tecrübeli
                        • 03 Mart 2022
                        • 2825

Kuzu hocam o zaman seçim bitene kadar nakit kalıyoruz doğru mu anladım

Duruma göre bakılacak

Yorum

• guner
                          Kıdemli
                          • 28 Mayıs 2011
                          • 4864

---------------------

Yorum

• istinyetilkisi
                            Aktif
                            • 12 Temmuz 2016
                            • 273

Hacı tilki 100 milyar doları getirmesi için yeni bir iluzyon yaratması lazım . Hocam bunu ancak şuan amerikadan yatırımcı çekerek yapar bana dogu akdeniz gaz rezervi geliyor.

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              buraya benden başka grafik veren olmadığı için
                              üstüme alındım kuzu..
                              ama ben senin görüşüne ters bir grafik de vermedim.
                              ne sorun oldu.?
                              Tesla mı.?

ne alaka ulen....sen bana ait birisin....herseyi ustune aliyorsun....

duygularin tavanda....

Yorum

• guner
                                Kıdemli
                                • 28 Mayıs 2011
                                • 4864

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                ne alaka ulen....sen bana ait birisin....herseyi ustune aliyorsun....

duygularin tavanda....
                                gece sabahlara kadar sistem çaşılmaktan yuruldum kuzu.odandır.
                                sonra anladım bana yazmadığını.sildim.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information