burası seçime kadar düşmez düşer gibi yapar kaldığı yerden devam eder bankalar tekrar fişekliyecek
Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Kuzu hocam 3600 gelmeden bu olacaksa, digital para CBDC için doğru zaman olur mu? Adımlar büyük atılmaya mı başlandı Amrikide?kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfurki....cevabini yazdim....baristilar mi....petrol ucar....AVRUPA EKONOMISI GOCER...bizde.
MAO nun cekikleri ortadoguyu sekillendiriyorlar....
amriki....buna dayanamaz....karsi saldiriya gecer....
SARI GACIYI....1200 DOLARA CAKAR....otoban fahisesi yapar.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Ons euro btc birseyler diyorvicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu arada ons longladim ciddi bir ralli olabilir orda abd faizlerinde resmen şoför atladı asagi
Fed haldir haldir ağaç kesip paraya boğar piyasayı
Abd faizleri %11 aşağıda
Borsadaki satis anlamsiz
Yorum
-
ISTANBUL DEPREMI VE GETIRDIGI EV SATISLARI PANIGI....
Cok soru var...ne dusunuyorsun....ne yapalim gibi....
1999 depreminde turkiyede idim....ERENKOY sahilde....500 000 dolar olan evleri 100 000 dolara satmaya basladilar....dayanamadim ALDIM....5 yil sonar 500 000 dolara geri sattim....
BILIM DIYE BIRSEY VAR....ben ona inanirim....adi...ISTATISTIK ILMI...
bu ilme gore....KALIFORNIA PLATOSU....AND DAGLARI PLATOSU....ANADOLU PLATOSU....
1520 buyuk Istanbul depremi sonrasinda soyle calismis....
bir deprem platosunda 7 ve uzeri siddette bir deprem olmussa....o platonun baska bir fayinda olusacak 7 ve uzeri siddette deprem....20 ila 30 yil sonar olur....
bugune kadar bu istatistik analiz calisti....
1999 golcuk....7 uzeri....30 yil sonar maras 7 uzeri....
bu anadolu platosunda yeni bir 7 uzeri siddetteki depreme 20 ila 30 yil var demektir...
simdi....istabuldaki evini belese satip....gidip kirklarelinden 2 Katina cikmis bir evi almak....AKILLI DEGIL.
PANIKLE SATTIGIN FIYAT...o evin oturdugu arsanin degeri bile degilse....niye satiyorsun...yikilinca ARSASINI SAT....daha cok para eder.
not...ben YARADANA DERINDEN INANMIS....bilimin ise yaradanin sirlarina ulasmis...gercek EVLIYAULLAH larca olusturulduguna inanirim....Mahmud efendide evliyadir...ossuruk esaslidir...bilim adami ise kuranda tanimlanmistir...daha ilk ayetinde....IKRA..OKU...BEN SENI BENIM SIRLARIMI OGREN VE YARATTIGIM BU ALEMI....MUKEMMELE GOTUR DIYE YARATTIM....bilim adamlari bunlar.
birde OSSURUK ILM adamlari...hadis...rivayet...ilm...cin...sakal...s alvar...cubbe...SEKILCILIK.
MUSLUMAN ULKELERI MAHVETTILER BU KAFIRLER.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Hocam bu bilgilerde yanlışlık var maalesef. O söylediğin istatistik diğer yarleri bilemem ama anadoluda çalışmıyor en yakında gölcük ve düzce depremleri arasında sadece 3 ay var mesela. Geçmişte de benzer örnekler var. Ayrıca büyük istanbul depremi 1509 olacak...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterISTANBUL DEPREMI VE GETIRDIGI EV SATISLARI PANIGI....
Cok soru var...ne dusunuyorsun....ne yapalim gibi....
1999 depreminde turkiyede idim....ERENKOY sahilde....500 000 dolar olan evleri 100 000 dolara satmaya basladilar....dayanamadim ALDIM....5 yil sonar 500 000 dolara geri sattim....
BILIM DIYE BIRSEY VAR....ben ona inanirim....adi...ISTATISTIK ILMI...
bu ilme gore....KALIFORNIA PLATOSU....AND DAGLARI PLATOSU....ANADOLU PLATOSU....
1520 buyuk Istanbul depremi sonrasinda soyle calismis....
bir deprem platosunda 7 ve uzeri siddette bir deprem olmussa....o platonun baska bir fayinda olusacak 7 ve uzeri siddette deprem....20 ila 30 yil sonar olur....
bugune kadar bu istatistik analiz calisti....
1999 golcuk....7 uzeri....30 yil sonar maras 7 uzeri....
bu anadolu platosunda yeni bir 7 uzeri siddetteki depreme 20 ila 30 yil var demektir...
simdi....istabuldaki evini belese satip....gidip kirklarelinden 2 Katina cikmis bir evi almak....AKILLI DEGIL.
PANIKLE SATTIGIN FIYAT...o evin oturdugu arsanin degeri bile degilse....niye satiyorsun...yikilinca ARSASINI SAT....daha cok para eder.
not...ben YARADANA DERINDEN INANMIS....bilimin ise yaradanin sirlarina ulasmis...gercek EVLIYAULLAH larca olusturulduguna inanirim....Mahmud efendide evliyadir...ossuruk esaslidir...bilim adami ise kuranda tanimlanmistir...daha ilk ayetinde....IKRA..OKU...BEN SENI BENIM SIRLARIMI OGREN VE YARATTIGIM BU ALEMI....MUKEMMELE GOTUR DIYE YARATTIM....bilim adamlari bunlar.
birde OSSURUK ILM adamlari...hadis...rivayet...ilm...cin...sakal...s alvar...cubbe...SEKILCILIK.
MUSLUMAN ULKELERI MAHVETTILER BU KAFIRLER.
Yorum
-
Marmara’da fayın geçtiği yerlerdeki depremleri zamanla büyüklüklerini grafik yaptım.freeyourmind Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam bu bilgilerde yanlışlık var maalesef. O söylediğin istatistik diğer yarleri bilemem ama anadoluda çalışmıyor en yakında gölcük ve düzce depremleri arasında sadece 3 ay var mesela. Geçmişte de benzer örnekler var. Ayrıca büyük istanbul depremi 1509 olacak...
Altına macd koydum.
Deprem yükseliyor.
Şimdilerde olacak 4-5 depremi sonrası 7.5-8 gelecek.
Oda o 4-5 tetiklemezse.tetiklerse zaman kalmadı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
Yorum