Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....
daha oncede yazmistim....5045 cok onemli....bugun ona dogru gelince shortu kapattik....5045 alti kapanis....transit 4600 dur.
kuzu pull-back kurali....5200 ust limitidir...gun ici pull-back...5145 idi...onu yapti...tekrar shortladim...5045 e dogru suzuldu tekrar shortu kapattim...
yarin iki rakkam var....5045 ve 5200...5200 shortu cak yeridir....gunlukte...seans ici pull-backler farklidir.
kuzu pull-back kurali....AYNEN CALISTI....
ONCE HOLD-UP calismisti....sonar TULUM CIKARMA....simdi de PULL-BACK CALISTI...30 YILDA ICAT ETTIM BUNLARI...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Boşa gözlerini yorma tezgah süper ülkede yabancı yok
Çeteler her köşeyi tutmuş
Hiçbir şey objektif ve rasyonel değil
Tuncerim,
dolar 19 oldu
enflasyon düşmüyor
hatta gıdada yükseliyor..
cari açık rekor kırdı..
merkezde para yok.hatta - de
global derin resesyon başladı....
dolar günlük
grafiğe bak .ilk aklına gelen ne.?
o aşağı sarkışlar geceleri verdikleri swaplardan...
Tuncerim,
dolar 19 oldu
enflasyon düşmüyor
hatta gıdada yükseliyor..
cari açık rekor kırdı..
merkezde para yok.hatta - de
global derin resesyon başladı....
dolar günlük
grafiğe bak .ilk aklına gelen ne.?
Aklıma gelen şu ; önce sanki eskisi gibi katlama yapacak havası verip son yolcuları aldıktan sonra 15 tl ye çakıp ordan da vurgun yapmaları
Neden mi çünkü herkes dolar seçimden sonra en az 40 tl olacak diyor işte sebebim budur herkesin bildiği yerden para kazanılmaz ancak batılır
Sistem bu zaten yıllardır para basma ve piyasaya pompalama üzerine kurulmuş
Bankaları batıran sebep bu ABD bugün çıktı gerekirse 2 trilyon dolar para veririz sektöre dedi
verir de
ortalık 66 ya gittikten sonra verirler..
yarına bir ekonomimiz kalmayacak hale gelince..
onu verene kadar bile 6 ay geçer...
demokratı var,cumhuriyetçisi var
senatosu var.temsilciler meclisi var...
bernanke para verelim deyince ,parti bitti, diyenlerde oldu zamanında...2007 de
2007 ekonomik krizinde bu belirtiler varken Bernanke sorun yok diyordu.
sonra olayı farkedip piyasaya para verelim yoksa yarın kalktığınızda ,bir ekonomimiz olmayacak dedikten 6 ay sonra qe çıkabildi.
demokratların meşhur leydisi o zaman parti bitti ,para mara yok dedi baştan..
Bernankenin anası ağladı temsilciler meclisini ikna edene kadar.
bu arada bir sürü banka battı.emekliliği yok olan insanlar intihar etti.
bakın bir yana yazın..
bu gelen daha kötü geliyor. 2000 gibi..
çok tahta kapanacak bistde..
Yorum