Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • e.yegen
    Tecrübeli
    • 05 Mart 2009
    • 530

burası seçime kadar düşmez düşer gibi yapar kaldığı yerden devam eder bankalar tekrar fişekliyecek

Yorum

• Tuncer
      Tecrübeli
      • 03 Mart 2022
      • 2825

bütün sosyal medya 5288 kırılmaz diyor bakalım pala herkesin beklediği mutlu sonu verecek mi

Yorum

• guner
        Kıdemli
        • 28 Mayıs 2011
        • 4864

yeğen....
        sen ne olduğuna değil,ne olacağına bak.

Yorum

• guner
          Kıdemli
          • 28 Mayıs 2011
          • 4864

-----------------ikiledi
          morgan stanley
          satın diyor.
          bankalardan çıkın..diyor

Yorum

• guner
            Kıdemli
            • 28 Mayıs 2011
            • 4864

son iki gün gelen haberlerden sonra
            sonraki 3 gün farklı haberler gelmesi çok olası..
            global resesyon zamanındayız.
            artık volatilite yükseldi..
            yarın abd enflasyon verisi geliyor.

Yorum

• Tuncer
              Tecrübeli
              • 03 Mart 2022
              • 2825

yine aldılar be

şöyle adam gibi düşüş özledik

Yorum

• Timerbomb
                Yeni Üye
                • 28 Mart 2019
                • 38

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                furki....cevabini yazdim....baristilar mi....petrol ucar....AVRUPA EKONOMISI GOCER...bizde.

MAO nun cekikleri ortadoguyu sekillendiriyorlar....

amriki....buna dayanamaz....karsi saldiriya gecer....

SARI GACIYI....1200 DOLARA CAKAR....otoban fahisesi yapar.
                Kuzu hocam 3600 gelmeden bu olacaksa, digital para CBDC için doğru zaman olur mu? Adımlar büyük atılmaya mı başlandı Amrikide?

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• vicente
                  Yasaklı
                  • 22 Kasım 2020
                  • 2458

vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Bu arada ons longladim ciddi bir ralli olabilir orda abd faizlerinde resmen şoför atladı asagi
                  Ons euro btc birseyler diyor
                  Fed haldir haldir ağaç kesip paraya boğar piyasayı
                  Abd faizleri %11 aşağıda
                  Borsadaki satis anlamsiz

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

ISTANBUL DEPREMI VE GETIRDIGI EV SATISLARI PANIGI....

Cok soru var...ne dusunuyorsun....ne yapalim gibi....

1999 depreminde turkiyede idim....ERENKOY sahilde....500 000 dolar olan evleri 100 000 dolara satmaya basladilar....dayanamadim ALDIM....5 yil sonar 500 000 dolara geri sattim....

BILIM DIYE BIRSEY VAR....ben ona inanirim....adi...ISTATISTIK ILMI...
                    bu ilme gore....KALIFORNIA PLATOSU....AND DAGLARI PLATOSU....ANADOLU PLATOSU....

1520 buyuk Istanbul depremi sonrasinda soyle calismis....

bir deprem platosunda 7 ve uzeri siddette bir deprem olmussa....o platonun baska bir fayinda olusacak 7 ve uzeri siddette deprem....20 ila 30 yil sonar olur....

bugune kadar bu istatistik analiz calisti....

1999 golcuk....7 uzeri....30 yil sonar maras 7 uzeri....

bu anadolu platosunda yeni bir 7 uzeri siddetteki depreme 20 ila 30 yil var demektir...

simdi....istabuldaki evini belese satip....gidip kirklarelinden 2 Katina cikmis bir evi almak....AKILLI DEGIL.

PANIKLE SATTIGIN FIYAT...o evin oturdugu arsanin degeri bile degilse....niye satiyorsun...yikilinca ARSASINI SAT....daha cok para eder.

not...ben YARADANA DERINDEN INANMIS....bilimin ise yaradanin sirlarina ulasmis...gercek EVLIYAULLAH larca olusturulduguna inanirim....Mahmud efendide evliyadir...ossuruk esaslidir...bilim adami ise kuranda tanimlanmistir...daha ilk ayetinde....IKRA..OKU...BEN SENI BENIM SIRLARIMI OGREN VE YARATTIGIM BU ALEMI....MUKEMMELE GOTUR DIYE YARATTIM....bilim adamlari bunlar.

birde OSSURUK ILM adamlari...hadis...rivayet...ilm...cin...sakal...s alvar...cubbe...SEKILCILIK.

MUSLUMAN ULKELERI MAHVETTILER BU KAFIRLER.
                    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Tuncer
                      Tecrübeli
                      • 03 Mart 2022
                      • 2825

Dolar bazında bizde evler çok pahalı oldu

Burdan evi satıp Avrupa ve ABD den ev alıp uygulamalar üzerinden kiraya veren arkadaşlar var
                      Hep diyorum dolar ülkede en ucuz şey kaldı
                      Burdan 1 ev satıp Paris’ten ev alabilmek mantıklı değil

Yorum

• guner
                        Kıdemli
                        • 28 Mayıs 2011
                        • 4864

bu iki günkü hareketler geri dönecek..
                        ons,btc,parite düşecek
                        dikkatli olun.

Yorum

• Tuncer
                          Tecrübeli
                          • 03 Mart 2022
                          • 2825

İlginç olan Teb çok erken kapanmaya başladı cuma ve bugün tepede short tarafında

Yorum

• freeyourmind
                            Katılımcı
                            • 12 Mart 2016
                            • 198

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            ISTANBUL DEPREMI VE GETIRDIGI EV SATISLARI PANIGI....

Cok soru var...ne dusunuyorsun....ne yapalim gibi....

1999 depreminde turkiyede idim....ERENKOY sahilde....500 000 dolar olan evleri 100 000 dolara satmaya basladilar....dayanamadim ALDIM....5 yil sonar 500 000 dolara geri sattim....

BILIM DIYE BIRSEY VAR....ben ona inanirim....adi...ISTATISTIK ILMI...
                            bu ilme gore....KALIFORNIA PLATOSU....AND DAGLARI PLATOSU....ANADOLU PLATOSU....

1520 buyuk Istanbul depremi sonrasinda soyle calismis....

bir deprem platosunda 7 ve uzeri siddette bir deprem olmussa....o platonun baska bir fayinda olusacak 7 ve uzeri siddette deprem....20 ila 30 yil sonar olur....

bugune kadar bu istatistik analiz calisti....

1999 golcuk....7 uzeri....30 yil sonar maras 7 uzeri....

bu anadolu platosunda yeni bir 7 uzeri siddetteki depreme 20 ila 30 yil var demektir...

simdi....istabuldaki evini belese satip....gidip kirklarelinden 2 Katina cikmis bir evi almak....AKILLI DEGIL.

PANIKLE SATTIGIN FIYAT...o evin oturdugu arsanin degeri bile degilse....niye satiyorsun...yikilinca ARSASINI SAT....daha cok para eder.

not...ben YARADANA DERINDEN INANMIS....bilimin ise yaradanin sirlarina ulasmis...gercek EVLIYAULLAH larca olusturulduguna inanirim....Mahmud efendide evliyadir...ossuruk esaslidir...bilim adami ise kuranda tanimlanmistir...daha ilk ayetinde....IKRA..OKU...BEN SENI BENIM SIRLARIMI OGREN VE YARATTIGIM BU ALEMI....MUKEMMELE GOTUR DIYE YARATTIM....bilim adamlari bunlar.

birde OSSURUK ILM adamlari...hadis...rivayet...ilm...cin...sakal...s alvar...cubbe...SEKILCILIK.

MUSLUMAN ULKELERI MAHVETTILER BU KAFIRLER.
                            Hocam bu bilgilerde yanlışlık var maalesef. O söylediğin istatistik diğer yarleri bilemem ama anadoluda çalışmıyor en yakında gölcük ve düzce depremleri arasında sadece 3 ay var mesela. Geçmişte de benzer örnekler var. Ayrıca büyük istanbul depremi 1509 olacak...

Yorum

• guner
                              Kıdemli
                              • 28 Mayıs 2011
                              • 4864

Borsa da yatırımcı sayısı rekor kırmış.
                              Duyan gelmiş.
                              Eh artık zamanı mal devretmenin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• guner
                                Kıdemli
                                • 28 Mayıs 2011
                                • 4864

freeyourmind Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Hocam bu bilgilerde yanlışlık var maalesef. O söylediğin istatistik diğer yarleri bilemem ama anadoluda çalışmıyor en yakında gölcük ve düzce depremleri arasında sadece 3 ay var mesela. Geçmişte de benzer örnekler var. Ayrıca büyük istanbul depremi 1509 olacak...
                                Marmara’da fayın geçtiği yerlerdeki depremleri zamanla büyüklüklerini grafik yaptım.
                                Altına macd koydum.
                                Deprem yükseliyor.
                                Şimdilerde olacak 4-5 depremi sonrası 7.5-8 gelecek.
                                Oda o 4-5 tetiklemezse.tetiklerse zaman kalmadı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Working...
                                X

Debug Information