kuzu başkan şelale dedin ufaktan dünya borsaları kızardı içeride varlık fonu olmassa 3000 lerde idik
Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
ne anlar o....BU ISLERDEN....akli bit gaddin kiz....hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYavvv sevgili BABO, bu iki okkali ne danisir. Sari gaci 1200 okka olacak diyo, diyoda niye olacagini bize demiyo diyemiyor. Senin de bir mazeretin yok ise bir de sen cizdiriverip altina veya ustune(grafin)yourumunu ekleyeversen. oyle bir aciklayiverki, iki okkalar buzushsun, hahaa.
ONUN SUNNET DUGUNUNU ALTINDA GIRDIGIMIZ IDDIADA YAPMISTIK bu forumda...sunnetciye ucundan eccik kes dedim....baltayi indirip kokunden kesmisti...IGDIC O....HAREM AGASI YANI....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
SHORTCULARA....kuzu panic kuralini unutmayin....kuzu pull-back kuralini unutmayin....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
şort poz.larımı 5.650 den kapattım..kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster5.840 ort. tekrar şortladım...Ben gerekeni yapıyorum..Hayırlısı olsun..
kuzu emmi tekrar teşekkürler...Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
ne ediikkkk....haci tilkiyi....soyiiikkk....donuna gaddin.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Sağol kuzu emmi..15.00 MC kadar nakit parayı alan teb , şimdi tepki koyacak , aşağıdan alarak yukarı gidecek...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermuthissin lem....aferim....
bu forumda.....YIYIDIN HAKKI...YIGITE VERILIR...takdir etmek...tebrik etmek esastir.
bu forumun uyeleri....RAFINE OLMUS....BILGIYLE YUKLU...kadir kiymeti bilen insanlardir.
yukarda ya malları tepeden tekrar verecek ,yada devrisi güne bırakacak...
Bu analizden dolayı 15.00 de şort poz.ları kapattım..
İzlemedeyim.....Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
bizim pankalar saglam....sanki....deprem bolgesinde ki yikilan evlere...BUNNAR KREDI VERMEMIS....batik krediler bunlara ait degil....yoggg yaw....
ele inaniyorum ele inaniyorum ki....bildigin gibi deel....cok saglamlar...ha ha ha.....
buna ancak....BABO inanir....birde kadir inanir.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
yogggg BABO ya saldirma....niye lem......YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
imdi....bunlar devrede....pull-back....kapattik....YENIDEN ACACAGIZ...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSHORTCULARA....kuzu panic kuralini unutmayin....kuzu pull-back kuralini unutmayin....
GUCU...dunki kapanistan Tulum giydirmeye yuzde 2 arti yetmedi....assagi yuzde 2 inip....yukari yuzde 2 yapmasi dogal...
bunu ki....SOYACAGIM....KURALLARIMLA.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
neredeyiz....herbdeyiz....DELIANLININ HARMAN OLDUGU YERDEYIZ....kesiyoruz...biciyoruz....allah yaratti demiyoruz....
gozumuzu kan burudu....haci tilkinin....AKLIMIZLA ALAY ETMESINE IZIN VERMIYORUZ...gotu bozuk on kurus gibim parliyor.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
yogggg hisse geri aliyoruz.....ikime al....dashagima alma lem.....seni....kutmu kumastan bir yataga yatirdim....elede ikiyorum....belede ikiyorum.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
yap bakalim PULL-BACK I.....
delianliysan arti kapat....sana EBENIN OREKESINI GOSTEREYIM....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
KUZU PANIC VE KUZU PULL-BACK kurali isliyor.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
satmayin....TEMETTU DAGITACAGIZ....satmayin....HISSE GERI ALIYORUZ....
LEM.....
Bu ikisi birden ne diyor....SATIN DIYOR...BORSACIYA.
AKLIMIZLA DALGA MI GECIYORSUN....IPNE.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Yorum