kuzu Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
dedigin gibi deprem tetiklendi....yanlislikla....e.yegen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGelecek ne diyor kuzu başkan seçim deprem önüne geçti bulunduğumuz coğrafyada bu deprem önceden tahmin ediliyor du 2023 dediler sanki yapay deprem tetiklendi sizin yorumlarınız nedir kuzu başkan
ADIYAMAN da....buyuk evliyaullah....menzil seyhi...GAVS...KUTUP...gece tualete cikiyor araziye saat 4 24 de...
OSSURUYOR...arazi yaylanip....depremi tetikliyor....
BUYUK ALLAH DOSTU...elinde olmadan yapiyor.
cok komplo teorisi var emme...BEN BUNA INANDIM...HALKIMDA INANMIS GORUNUYOR.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
yarin herbe girecegim....dashaklarimi yagladim....ZULFIKAR ELIMDE.
derse....ki diyecek...ELE KURGULANMIS SECIM TARIHI....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
şort poz.larımı 6.000 den kapattım..Hisselerimi tutuyorum..kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster6.075 satışlarım gitti..yeniden şort...Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
hisselerimin hepsini sattım..Bir süre fırat bekleyeceğim..Teşekkür ederim kuzu emmi..kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşort poz.larımı 6.000 den kapattım..Hisselerimi tutuyorum..Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
5.980 şortladım ...hayırlısıkurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhisselerimin hepsini sattım..Bir süre fırat bekleyeceğim..Teşekkür ederim kuzu emmi..Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryarin herbe girecegim....dashaklarimi yagladim....ZULFIKAR ELIMDE.
derse....ki diyecek...ELE KURGULANMIS SECIM TARIHI....
TREND DONUSLERINDE 3 KUZU KURALI BIRDEN IZLENIR DEDIM....
ILK....
kuzu kurali HOLD-UP...bu 3 is gunu surer...bunda oyun tarsi...FUR-KAC...viop 6100 e dogru shortla...6000 altinda kappa...bugun son gun....
kuzu kurali "3" gerilerde yazdim....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bugun TULUM CIKARACAK....gotu bozuk on kurus gibi parliyacak....hold-up dan sonar bunu yapar.....yuzde 2 ila 3 arasi bir dusus....
devrisi gun...DINEN CAIZ DEGILDIR....deyip....TULUMU GIYECEK.
HER SEFERINDE....kuzu buna tecavuz edecek....fahise.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
evetttt...bekledigim gibi VIOP yuzde 2 ekside....
30 yilda yaptim bu kurallari....CALISIORLAR.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bankalar batmaz...TARRAGIMI BATMAZ....batti iste...hemide faizler sifirken....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Banka batışları bize sıçrar mı Emmim?kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbankalar batmaz...TARRAGIMI BATMAZ....batti iste...hemide faizler sifirken....
Bu durumda bankaları x3 yapması imkansız olur, /3 e doğru mu yol alırlar?
Yorum
Yorum