kuzu Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
100 MILYAR DOLARI NASIL SOKARLAR....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbirinci sik....ben kemalin 418 milyar caldilar rakkami.....
100 milyar dolari geri soksalar....dolar-tl....15 tl ye duser mi...dusmez mi....
15 tl nin yarisi ne eder...7.5....yani endeks 7500 e rally yapar mi yapmaz mi....
dinazor olacaksin birde...tursu suratli...
citi veya bofa...yurt disindan...gelen emirlerle 100 milyar dolarlik borsada banka hisse senedi alsa....
ne diyecen sen...tursu suratli....yabanci mal aldi diyecen...
AKLIN BU GADDIN SENIN...servetini ben yaptim...BEYGIR....ha ha ha
usaglar...
kusura bakmayin...bununla yillardir beleyiz...en iyi arkadasim.
mosheden sonra.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
1...haci tilki...disaridan 100 milyar dolar sokabilirse....dolar-tl 15 secimden once...secimi kaznior....yeniden Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzum gene karıştı kafa hangi ihtimale göre durumu önceden alıcaz yandı gene beyin
2...SOKAMIYACAK...haci tilki...KACIOR...SON BIR FURGUN YAPIOR... ve tuyecek...SECIMI KAYBEDIOR...
bunlardan hangisini yapacak...bunu KUZU KURALLARI tespit edecek diyorum.
10 martta...
yazarim demistim....yazmaya basladim iste..BIST 100..3900 mu....7500 mu...secime girdigimiz gun.
VE KUZU KURALI...HAFTALIK...KUZU KURALI HOLD-UP....KUZU KURALI "3"....BELIRLIYECEK BUNU DIYORUM.
HOLD-UP...DUN VE BUGUN CALISTI...kaldi bir is gunu...
ne yapacagini anlamak ucun....KUZU KURALLARI VAR...yaptiklarini kullanarak...yapacagini tahmin eden seyede.
..kuzu kurali denir...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Peki Emmi,kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1...haci tilki...disaridan 100 milyar dolar sokabilirse....dolar-tl 15 secimden once...secimi kaznior....
2...SOKAMIYACAK...haci tilki...KACIOR...SON BIR FURGUN YAPIOR... ve tuyecek...SECIMI KAYBEDIOR...
Dolar/TL yi 18-19 de tutarak 7500 yapamaz mı? Böyle yapsa ne olur?
Doların düşmesi ne enflasyonu düşürür ne de sanayiye yarar?
Yorum
-
-
Seçimi kazanabilmek için kendi parasından 100 milyar sokmaktansakuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1...haci tilki...disaridan 100 milyar dolar sokabilirse....dolar-tl 15 secimden once...secimi kaznior....
10 martta...
yazarim demistim....yazmaya basladim iste..BIST 100..3900 mu....7500 mu...secime girdigimiz gun.
VE KUZU KURALI...HAFTALIK...KUZU KURALI HOLD-UP....KUZU KURALI "3"....BELIRLIYECEK BUNU DIYORUM.
HOLD-UP...DUN VE BUGUN CALISTI...kaldi bir is gunu...
ne yapacagini anlamak ucun....KUZU KURALLARI VAR...yaptiklarini kullanarak...yapacagini tahmin eden seyede.
..kuzu kurali denir...
Merkezi kasadan 50 milyar ulufe dağıtsa, üzerine de genel af ve mapustakileri salıverse daha kolay olmaz mı Sn. Kuzu
o parayı riske edeceklerini hiç sanmıyorum. Ben ikinci senaryo tarafındayım" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
Yorum
-
DEGERLI DOSTLARIM.....
performansimin tumu forumun sabit topiclerinde....
1...Sabit Konu
Hedef 300 000.....
Başlatan kuzu, 23.Mart.2020 15:12
endeks 80 000 ken yani 800....diyorum ki....hedef 300 000 yani 3000....tam 3 yil once...mart 23 de....
2....
Sabit Konu
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Başlatan kuzu, 10.Mart.2022 00:59
sonra endeks 3000 e yaklasirken diyorum ki....HEDEF FEYZA....3000 NEKI...
3.....
Sabit Konu
Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....
Başlatan kuzu, 17.Kasım.2022 00:16
SONRA DIYORUM KI....SECIM RALLY SI BITTI...yeni gelen yatirimcilari uyariyorum....siz mala girerseniz BIZ MALI SIZE YIKACAGIZ...en az 6 ila 20 kat cikti elimizdeki kaartlar diyorum....geliyorlar...mali yikiyoruz...4 aydir surunuyorlar rally filan yok....
4....simdide diyorum ki...DANANIN KUYRUGUNUN KOPACAGI YERDEYIZ DIYORUM..YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
3 yillik kuzu universitesi PERFORMANSI BU....
nasildim....nasildik...doseyin bakem....
doseyin ki....YENI MUSTUYU VEREYIM....YENI TOPIKTE.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
KUZUM Platodan beri aynı PERFORMANS ına tanık oldum. çok şey öğrenmeye çalıştık bazen dinlemedik zarar ettik ders oldu ve öğrendik. Bunu nasıl beceriyorsun bu enerji ve bilgi birikimi muhteşem. Tabiki en güzeli ve taktir edilmesi gereken ise bencil değil paylaşımcı biri olman. her zaman bizlere ışık olmaya çalıştın kendi adıma çok teşekkürler sağol.
Yorum
Yorum