Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • smartinvestor
    Tecrübeli
    • 29 Kasım 2015
    • 901

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    secimden sonra....
    O zaman, tam tersi dolar feza olursa bankalar göçer değil mi Emmim?

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

birinci sik....ben kemalin 418 milyar caldilar rakkami.....

100 milyar dolari geri soksalar....dolar-tl....15 tl ye duser mi...dusmez mi....

15 tl nin yarisi ne eder...7.5....yani endeks 7500 e rally yapar mi yapmaz mi....
      100 MILYAR DOLARI NASIL SOKARLAR....

dinazor olacaksin birde...tursu suratli...

citi veya bofa...yurt disindan...gelen emirlerle 100 milyar dolarlik borsada banka hisse senedi alsa....

ne diyecen sen...tursu suratli....yabanci mal aldi diyecen...

AKLIN BU GADDIN SENIN...servetini ben yaptim...BEYGIR....ha ha ha

usaglar...

kusura bakmayin...bununla yillardir beleyiz...en iyi arkadasim.

mosheden sonra.
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• yeniden
        Katılımcı
        • 18 Eylül 2018
        • 115

Kuzum gene karıştı kafa hangi ihtimale göre durumu önceden alıcaz yandı gene beyin

Yorum

• Tuncer
          Tecrübeli
          • 03 Mart 2022
          • 2825

sanayi özellikle şişeye 3 gündür vermeleri dolarda düşüş olabilir hissi uyandırıyor

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

yeniden Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Kuzum gene karıştı kafa hangi ihtimale göre durumu önceden alıcaz yandı gene beyin
            1...haci tilki...disaridan 100 milyar dolar sokabilirse....dolar-tl 15 secimden once...secimi kaznior....

2...SOKAMIYACAK...haci tilki...KACIOR...SON BIR FURGUN YAPIOR... ve tuyecek...SECIMI KAYBEDIOR...

bunlardan hangisini yapacak...bunu KUZU KURALLARI tespit edecek diyorum.

10 martta...

yazarim demistim....yazmaya basladim iste..BIST 100..3900 mu....7500 mu...secime girdigimiz gun.

VE KUZU KURALI...HAFTALIK...KUZU KURALI HOLD-UP....KUZU KURALI "3"....BELIRLIYECEK BUNU DIYORUM.

HOLD-UP...DUN VE BUGUN CALISTI...kaldi bir is gunu...

ne yapacagini anlamak ucun....KUZU KURALLARI VAR...yaptiklarini kullanarak...yapacagini tahmin eden seyede.

..kuzu kurali denir...
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• smartinvestor
              Tecrübeli
              • 29 Kasım 2015
              • 901

1...haci tilki...disaridan 100 milyar dolar sokabilirse....dolar-tl 15 secimden once...secimi kaznior....

2...SOKAMIYACAK...haci tilki...KACIOR...SON BIR FURGUN YAPIOR... ve tuyecek...SECIMI KAYBEDIOR...

Peki Emmi,
              Dolar/TL yi 18-19 de tutarak 7500 yapamaz mı? Böyle yapsa ne olur?
              Doların düşmesi ne enflasyonu düşürür ne de sanayiye yarar?

Yorum

• smartinvestor
                Tecrübeli
                • 29 Kasım 2015
                • 901

Seçime gireceğimiz gün bist100 5950 olabilir mi?

Yorum

• Cakirmetin05
                  Tecrübeli
                  • 20 Mart 2022
                  • 1292

10 martta...

yazarim demistim....yazmaya basladim iste..BIST 100..3900 mu....7500 mu...secime girdigimiz gun.

VE KUZU KURALI...HAFTALIK...KUZU KURALI HOLD-UP....KUZU KURALI "3"....BELIRLIYECEK BUNU DIYORUM.

HOLD-UP...DUN VE BUGUN CALISTI...kaldi bir is gunu...

ne yapacagini anlamak ucun....KUZU KURALLARI VAR...yaptiklarini kullanarak...yapacagini tahmin eden seyede.

..kuzu kurali denir...
                  Seçimi kazanabilmek için kendi parasından 100 milyar sokmaktansa
                  Merkezi kasadan 50 milyar ulufe dağıtsa, üzerine de genel af ve mapustakileri salıverse daha kolay olmaz mı Sn. Kuzu
                  o parayı riske edeceklerini hiç sanmıyorum. Ben ikinci senaryo tarafındayım
                  " Her şeyi bidiğini iddia edene
                  Hiçbir şey öğretemezsin "

Yorum

• vicente
                    Yasaklı
                    • 22 Kasım 2020
                    • 2458

635 640 tupras satislarimin yarısını 585 den geri koydum yaklaşık 60 TP dusus iyi teklifti

Yorum

• vicente
                      Yasaklı
                      • 22 Kasım 2020
                      • 2458

Bu arada ons longladim ciddi bir ralli olabilir orda abd faizlerinde resmen şoför atladı asagi

Yorum

• vicente
                        Yasaklı
                        • 22 Kasım 2020
                        • 2458

Ziraat yatirim alımdadi bugun sanki son bir can havliyle cabalayacaklar gibi

Yorum

• yeniden
                          Katılımcı
                          • 18 Eylül 2018
                          • 115

Us10y......-4.78
                          us02y......-4.90
                          dxy........-0,96
                          xauxag....-1,21

EVET ŞÖFÖR ATLAMIŞ..

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

DEGERLI DOSTLARIM.....

performansimin tumu forumun sabit topiclerinde....

1...Sabit Konu
                            Hedef 300 000.....
                            Başlatan kuzu, 23.Mart.2020 15:12

endeks 80 000 ken yani 800....diyorum ki....hedef 300 000 yani 3000....tam 3 yil once...mart 23 de....

2....

Sabit Konu
                            HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
                            Başlatan kuzu, 10.Mart.2022 00:59

sonra endeks 3000 e yaklasirken diyorum ki....HEDEF FEYZA....3000 NEKI...

3.....

Sabit Konu
                            Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....
                            Başlatan kuzu, 17.Kasım.2022 00:16

SONRA DIYORUM KI....SECIM RALLY SI BITTI...yeni gelen yatirimcilari uyariyorum....siz mala girerseniz BIZ MALI SIZE YIKACAGIZ...en az 6 ila 20 kat cikti elimizdeki kaartlar diyorum....geliyorlar...mali yikiyoruz...4 aydir surunuyorlar rally filan yok....

4....simdide diyorum ki...DANANIN KUYRUGUNUN KOPACAGI YERDEYIZ DIYORUM..

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

3 yillik kuzu universitesi PERFORMANSI BU....

nasildim....nasildik...doseyin bakem....

doseyin ki....YENI MUSTUYU VEREYIM....YENI TOPIKTE.

Yorum

• yeniden
                                Katılımcı
                                • 18 Eylül 2018
                                • 115

KUZUM Platodan beri aynı PERFORMANS ına tanık oldum. çok şey öğrenmeye çalıştık bazen dinlemedik zarar ettik ders oldu ve öğrendik. Bunu nasıl beceriyorsun bu enerji ve bilgi birikimi muhteşem. Tabiki en güzeli ve taktir edilmesi gereken ise bencil değil paylaşımcı biri olman. her zaman bizlere ışık olmaya çalıştın kendi adıma çok teşekkürler sağol.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information