Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....
DUSUNMENIZ UCUN....kopya verdim size....iki sik var....
kendine diyeceksin ki....haci tilki mi zeki....ben mi.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
sakin unutmayin....dolar-tl 15 e dusecekse....BANKALAR UC KAT CIKAR.
DIGER BIR DEYISLE....bankalarda rally varsa....dolar-tl 15 e dusecek demektir.......KUZU KURALI BU.
UMMET...bunu gerceklestikten sonar bilir....kuzu cok onceden bilir...kurallari ile.
ISCTR hissemi sattım..Güzel ve hızlı getiri..Diğer 4 hisseden oluşan portföyümü bozmadan endeksi 6.060 dan şortladım...(hisselerime güveniyorum )Hadi hayırlısı...
şort poz.larımı 6.020 den kapattım..yukarda 6.100 civarında yeniden şort açacağım..Satışları yazdım bile..Sağol kuzu emmi..
Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
iki sik var dedimya...birinci sik....haci tilkiye secimi kazandiracak....ikinci sik yazmiyorum simdilik pozizyon alayim sonar....
mart 10 milat....
demistim ....
bu iki siktan biri devreye girecek.
birinci sikta....dolari 18.5 dan satip 15 den geri almak var...satacan...BANKALARI ALICAN...ciktilar mi satican...geri 15 den dolarini alip secime gidip oy verecen....
UC KEZ ZIRVE DENENMISSE.....son kez haftalik en tepeden kapanmissa...o finansal instruman feci gocecektir...
bankalar...."3"
gocmeden once...HOLD-UP uygulanir....
hold-up...buda "3" dur...3 is gunu.
AMIRAL 14 te....birinci sikta 3 kat cikar...YANI...45 TL YE GIDER...ikinci sikta 3 kat duser...yani 5 tl olur.
digger bankalarin cogu batar.
"3" grafi....
BIST 100...."3"
hadi hükumet para soktu dolar düştü bankalar x3 yaptı. 1
şık yani..
Bunları ne 3te 1ine düşürecek emmim? Banka batmasını seçim öncesi hangi hükumet ister? Hükumet istemeyeceğine göre kim nasıl yapacak?
secimden sonra....
Yorum