syrphida Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
tam onu yazacaktim...OLU COK...GOMUN MAMINA CAKAYIM KONUSMASI O...OFLU HOCA....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
-
ARALIKTA BATANLAR YOK ARTIK...borsa hep yeni paralilari bi sekilde kendine duhul eder....oprman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn. kuzu, bu viop/varantta batanları ben anlamıyorum. Daha Aralık ayında feci bir olay yaşandı. Çok kişi battı, hatta aracı kuruma borçlandı. Bunlar hiç ders almıyor mu? Neden sürekli aynı hataları tekrarlıyorlar?YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
GENEL YORUM....GOMUN MAMINA KOYIM....
ALDIGIMIZ KAARTLAR 4 ILA 7 KAT CIKTILAR....hedef 360 000 dedik....inanmadilar....oraya yaklastik...ben hedef 400 000...sonar 700 000 I gumlettim buradan...INANDILAR.
anan yagsi....buban yagsi darken 365 000 acti borsayi....TEPEDEN MALI BOSALTIP...370 000 DE SHORTU CAKTIK...
ne oluyor ulen...kim bindiriyor bu mali darken....kuut...VIOP taban...korkunc para...ALDIK....
bankalar taban taban iniyor....3 taban...gece yarisi kuzu yaziyor...yarin zabah dipte panka al tepkide ver....
aliyoruz...veriyoruz...
oldum....bittim....yandim anam nidalari icindeki....SURU....SASKIN VE CARESIZ...
FONLAR....birbirini kesiyor....salavatsiz...
biz....sakiniz....firsat kolluyoruz...her firsatta ZULFIKARI SALLAYIP...KELLE UCURUYORUZ...
ve hafta bitiyor....
blanco....
YARALILAR...
KOMADA AGIR YARALILAR....
VE TONLA OLU....
PAZARTESI....cenazeleri gomecegiz....oflu hocalar...MEFTAYI NASIL BILIRDINIZ DIYE SORACAK...BIZ...IYI BILIRDIK GOMUN MAMINA KOYIM DIYECEGIZ...
YARALILAR....YARALARINI YALIYOR....
KOMADAKI YARALILAR SALI GUNU OLECEK....
ONLARIDA GOMECEGIZ....TOPRAK GUBRELENECEK VE BEREKETI ARTACAK.
ve biz....
AKIN VAR GUNESE AKIN....
GUNESI ZAPTTTEDECEGIZ....
GUNESIN ZAPTI YAKIN....
deyip....
Iraqi cekecegiz bu hafta sonu.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
SEVGILERIMLE YAWRILERIM.....iyi hafta sonlari...kuzu tarihe gecti gene.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Afiyet olsun emmikuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGENEL YORUM....GOMUN MAMINA KOYIM....
ALDIGIMIZ KAARTLAR 4 ILA 7 KAT CIKTILAR....hedef 360 000 dedik....inanmadilar....oraya yaklastik...ben hedef 400 000...sonar 700 000 I gumlettim buradan...INANDILAR.
anan yagsi....buban yagsi darken 365 000 acti borsayi....TEPEDEN MALI BOSALTIP...370 000 DE SHORTU CAKTIK...
ne oluyor ulen...kim bindiriyor bu mali darken....kuut...VIOP taban...korkunc para...ALDIK....
bankalar taban taban iniyor....3 taban...gece yarisi kuzu yaziyor...yarin zabah dipte panka al tepkide ver....
aliyoruz...veriyoruz...
oldum....bittim....yandim anam nidalari icindeki....SURU....SASKIN VE CARESIZ...
biz....sakiniz....firsat kolluyoruz...her firsatta ZULFIKARI SALLAYIP...KELLE UCURUYORUZ...
ve hafta bitiyor....
blanco....
YARALILAR...
VE TONLA OLU....
PAZARTESI....cenazeleri gomecegiz....oflu hocalar...MEFTAYI NASIL BILIRDINIZ DIYE SORACAK...BIZ...IYI BILIRDIK GOMUN MAMINA KOYIM DIYECEGIZ...
ve biz....
AKIN VAR GUNESE AKIN....
GUNESIN ZAPTI YAKIN....
deyip....
Iraqi cekecegiz bu hafta sonu.
Yorum
-
440 e dogru short vurman efsanedi gerçekten orda cesaretinle bende çok temiz aldım saol kuzu emmi.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSEVGILERIMLE YAWRILERIM.....iyi hafta sonlari...kuzu tarihe gecti gene.
Bu piyasada her zaman derim shorttan kazanan kraldır.
Herkes longcu herkes hisseci 5000 bin tane ustad grafikci var twiter da ama tepe tayinin efsanedi
Short cok zor pozisyondur sadece en büyükler shorttan kazanır.
En zevk veren de shorttur.
Hem düşüyor para kazanıyorsun hem hisseler ucuzlarken portfoyun artiyor ballı kaymak
Bu yüzden shorta ekmek vermek hiç istemez pala
Yorum
-
Kuzu agabey gübre mi işaret etti ne
Zeytini ünlü olan mi, altin bulan mi, yoksa zeybek oynayan mi agabey
Sent from my SM-N770F using Tapatalk
Yorum
-
https://www.bloomberght.com/tarihi-g...mesaji-2315204
Gümbür gümbür iş yapıyoruz putin ile..
Ya bütün BATI nın bütün yaptırımları yakında tırışka olacak..
Yada biz sağlam yaptırım yiyecez..
Yorum
-
onsa tüm peryotlarda al sinyali.yada dip geldi.
hakkımda hayırlısı olsun bakalım.bayağı yüklü aldım
fed dağıtmazsa ortalığı.ons çıkar.
kontur ternd sistemle uğraşıyorum.kolay değil.
belkide fed ne yaparsa yapsın,ortalık dağıldı dağılacağı kadar
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGENEL YORUM....GOMUN MAMINA KOYIM....
aliyoruz...veriyoruz...
ve hafta bitiyor....
blanco....
YARALILAR...
VE TONLA OLU....
ve biz....
AKIN VAR GUNESE AKIN....
GUNESIN ZAPTI YAKIN....
deyip....
Iraqi cekecegiz bu hafta sonu.
kirmizi ve buyuttum....BUGUN OLANLAR BU KIRMIZIDAKILER....
ULA NAMISSIZLAR....mesajlarimi iyi okuyun....
Yorum
Yorum