gundwane hoca bi ses ver, neler oluyor ?
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
işc bütün çıkışını verdi.
şimdi burdan satılırmı.?
https://imgyukle.com/f/2022/09/19/nGYrF8.png
https://imgyukle.com/i/nGYrF8
Yorum
-
girersen rus ayısının zikiyle gerdeğe , verirler acımadan eline böylevicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterrus olduğunu hareketin ilk gününden beri yazıyorum azeri göstererek sokmuslardır yaptırımdan kaçmak icin , duyumum yok adım gibi eminim piyasa tecrübesi
ilk basladığı gün dahi yazdım bu para rus parası diye
günün saatini dakikasını bile yazabilirim
Yorum
-
evet devre kestiguner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbistimi durdurdular nedir.?
rakkamlar oynamıyor.
Yorum
-
bazı senetlerde keserdi.Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevet devre kesti
bu sefer toptan kesti.
Yorum
-
HALKINKI....EVKAF HARIC...SEKER...VE TSKB HARIC...ONLARDA HALA ASAGI YONLU POZDAYIM....Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzu hocam bu akşam görüşlerini merak ediyoruz
digger tum bankalari aldim.....gozunu kan buruyecek...OLUME KOSUYORLAR...OLDUR BENI KURTULUYUM DIYORLAR....OLDURUN USAGLAR.....OLDURUN.
GECEYARISI....VERDIGIM DESTEKLERINDE HEPSI...50 AYLIK ORTALAMALARI BUNNAR....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
hocam şişe için 19 civarı beklentin devam dimikuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHALKINKI....EVKAF HARIC...SEKER...VE TSKB HARIC...ONLARDA HALA ASAGI YONLU POZDAYIM....
digger tum bankalari aldim.....gozunu kan buruyecek...OLUME KOSUYORLAR...OLDUR BENI KURTULUYUM DIYORLAR....OLDURUN USAGLAR.....OLDURUN.
GECEYARISI....VERDIGIM DESTEKLERINDE HEPSI...50 AYLIK ORTALAMALARI BUNNAR....
Yorum
-
korku yok....korkunun ecele faidesi yok....olum allahin emridir....
veeeeeee......
hukum allahindir....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
biz deve degiliz....biz essek degiliz....biz talandaki mucahitleriz...
bin atliyiz....bin atli akinlarda....cocuklar gibi seniz.
Oldurun usaglar oldurun.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
DEVRE KESTI....anlami....iki tavan yapacaklar....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Yorum