HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Emmi o zaman önümüzdeki 5 yıl Sarı Gacı rakipsiz...Selamlar,saygılar!kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbasmasin...
oyleyse 5 yil herb....YORULMA VE TUKENME....IC ISYAN.
Yorum
-
Furki49 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEmmi allah seni var etsin iş bankası %10 aldık teşekkürler emeğine sağlıkkültigin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEmmiiii Allah’ına gurban senin amiral den aldık yüzde onumuzu cansın sen can
zevkti usaglar...kuzu kurali calisti....kültigin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster8.26 dan alıp 9.05 den sattım
al sat yaparak
amiral 8.25 I optu ve dondu 9.20 oldu....iyi kar...das attinda kolun nu yoruldu....
yapikredi....6.58 I optu ve dondu 7.35 oldu...das atinda kolun nu yoruldu..
akkiz ....11.72 yi optu ve dondu...12.40 oldu...
garan.....21.58 I optu...ve dondu...22.54 oldu...
evkaf ve halkin ki....hala tabanda...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterzevkti usaglar...kuzu kurali calisti....
amiral 8.25 I optu ve dondu 9.20 oldu....iyi kar...das attinda kolun nu yoruldu....
yapikredi....6.58 I optu ve dondu 7.35 oldu...das atinda kolun nu yoruldu..
akkiz ....11.72 yi optu ve dondu...12.40 oldu...
garan.....21.58 I optu...ve dondu...22.54 oldu...
evkaf ve halkin ki....hala tabanda...
sn Kuzu iyiki varsın...çok teşekkür ederim...ömrün bereketli olsun...Kalite anlatılmaz yaşanır...
Yorum
-
isc kutpo gibi valla.. gece siteden çıktıktan sonra Sn Kuzu hoca yazmış sabah geç gördüm iş işten geçmişti. Kazanç sağlayanlara bereketli olsun, zararda olanlara daha bereketli kazançlar. Sn Kuzu hocaya tebrikler. Kuzu hoca haftaya piyasa nasıl olur?
Yorum
-
bankalar cikmaya baslarsa,,,,obur kaartlar duzeltecek....VE ALACAGIZ....SABIRLI OL...e.yegen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterIsc şişe ve gida yan kagitlar vb. 3200 endekse gelincemi yoksa burdan kademelimi alalim kuzu başkan
SUAN...ICDINAMIKLER FURUSUYOR....vadeli...varant vesaire...feci batiklar var...fonlar....obur kaartlari satacaklar...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
zevkti bitanem....yeniden Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzum hakkını helal et ABV.SİN SAĞOLYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Sn. kuzu, bu viop/varantta batanları ben anlamıyorum. Daha Aralık ayında feci bir olay yaşandı. Çok kişi battı, hatta aracı kuruma borçlandı. Bunlar hiç ders almıyor mu? Neden sürekli aynı hataları tekrarlıyorlar?
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbankalar cikmaya baslarsa,,,,obur kaartlar duzeltecek....VE ALACAGIZ....SABIRLI OL...
SUAN...ICDINAMIKLER FURUSUYOR....vadeli...varant vesaire...feci batiklar var...fonlar....obur kaartlari satacaklar...
Yorum
-
Benim viop hesabım yok, buna rağmen bankadan sms geldi,
"19.09.2022 pazartesi seans sonunda geçerli olmak üzere tüm sözleşmelerde başlanğıç teminatları, Takasbank başlangıç teminatlarının 5 katı uygulanacaktır. teminat oranlarının hesaplanmasında yeni teminat oranları hesaplanacaktır" diyor.
Herhalde yatırım hesabı olan herkese göndermişler. işler kötü anlaşılan. Bu ne anlam taşıyor?
Yorum
-
yüksek volatilitesyrphida Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBenim viop hesabım yok, buna rağmen bankadan sms geldi,
"19.09.2022 pazartesi seans sonunda geçerli olmak üzere tüm sözleşmelerde başlanğıç teminatları, Takasbank başlangıç teminatlarının 5 katı uygulanacaktır. teminat oranlarının hesaplanmasında yeni teminat oranları hesaplanacaktır" diyor.
Herhalde yatırım hesabı olan herkese göndermişler. işler kötü anlaşılan. Bu ne anlam taşıyor?
Yorum
-
Yorum
-
sanada guner...simarmiyasin diye soylemiyorum emme...senden yararlaniyorum...basari ortak...guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzu helal sana
sen...sistemcileri temsil ediyorsun....missal,babo teknikciyi temsil ediyordu...ondanda yararlaniyordum...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum