HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Kuzu Emmim,3520 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
By kuxu
Endeks için de grafiğini verebilir misin?
Ömrüne bereket, emeğine sağlık.
Yorum
-
sekerbank....CABBAR AGABEYIMI KISTIRDILAR...cancagizi yanmis...son care sensing diye aradi....INCIK. onunla ugrasiyorum...ONU KISTIRANLARI YATIRIP IKECEGIM.......
ONUNCUN...hazirlaniyorum....baska sey yazamam....
bak oburleri taban taban....bu evvelki gun tabandan tavana basti....dun taban....emme ptesi tavan...KISTIRMIS BIKEREM....
GETIR PARALARI DEMIS CABBAR AGAMA....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
BELE KISTIRMAK...koseye sikistirmak...kol bukmek...felan filan...BENIM GIBI DELIANLIYI BOZAR....HIDDETLENIRIM.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kuzu hocam ekim 2021 den beri şişe taşıyorum bende verip alttan lot arttırayım diyorum lakin her düşmeye kalktığında şirket çıkıp verenin malını geri alım programı dahilinde topluyor.Acaba grafiğindeki gibi 18-19 civarına düşmeden yukarıya yapabilir mi çünkü malum bilanço yaklaştı ve yine iyi bilanço bekleniyor.Sende 4 kat potansiyel var deyince ayrı bir heyecanlandımkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterCAMDAN BAKIYORUM....cam dusmuyor....cam dusse....TUTACAGIM....
BU KIS CAM UCACAK....AVRUPA CAM URETEMIYECEK....ENERJI KIT.
GAVAT....
ETRAFINDA DONDUGUMU BILIYOR...YUZDE 3 YUKARI CAKTI....
Cevaplayabilirseniz sevinirim teşekkürler
Yorum
-
bist artık biraz çıksada...
belki geçmiş ola...
bu iş bitti..
biraz çıktıktan sonra
%50 düzeltme olabilir...
artık yukarıyı göremiyorum.
gözüm aşağıda..
bu gece şip şak değişti herşey..4000 badem oldu...onu gösteren sistem bazı tepeleri pas geçiyor.hatalı
sabahtan beri uğraşıyorum.
borsayı bırakıyorum.
altın ve euro zamanı şimdi..
bence tabiii.artık çıkarsa mal kurtarma çıkışı olur..
koç holding aylık

bist haftalık
Yorum
-
https://www.patronlardunyasi.com/hab...cikladi/269348
yakında viopta işlem limiti sınırlaması gelebilir.
Kuzu Hocam tekrar tebrikler Allah ömrünü uzatsın bu milletin sana çok ihtiyacı var.
Yorum
-
Kuzu abi ve buradaki üstadlar şangay beşlisine üye olma hedefi ve bu amerikanin adalari tamamen silahlandirmasi güney kibrisa ambargonun kalkmasi bu konularin getireceği ve son durumlarla ilgili yani şöyle olursa böyle olur diye yorumlarinizi bekleriz.mesela sözde yunanistanla aramizdaki bir sicak çatişmada burasi ne olur.veyaa amerikanin caatsa yaptirimlari açiklanirsa nasil etkileniriz.çünkü önümüzdeki en sicak konular bunlar.sen ne düşünüyorsun derseniz yunanla(amerika)bir çatişma halinde 5 taban yeriz borsayi belli süreliğine kapatirlar benim düşüncem tabii.onun için bu hafta %50 nakit ve altina (fiziki)geçiş yapacağim.
Yorum

Yorum