BIZI ANAMIZ BUGUNLER UCUN DOGURDU...biz olmek arzusu ile kivrananlarin...OLUM MELEGIGIZ....
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
ayılttılar mı akrüyadansteve_harris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAgzini öpeyim
Siyasi körlük yaşıyor bazıları. Kötü birsey oldumu adres belli ama iyi birsey olursa adres mutlaka yabanci olmali.
Sent from my SM-N770F using Tapatalk
operasyon rus ile akp ortak . hedef ve amaç tamamen küçük yatırımcıları batırmak
https://foreks.com/haber/detay/63287...bloomberghtcom
Yorum
-
BAKIN GECE YARISI BUNLARI YAZDIM...ve tam o rakkamlara indiler....bunu yapacaklarini biliyordum....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbankalardaki furgunum devam edecek....
akkiz...11,2
amiral...8
garan....21
ykb......6.56
halkinki....8
evkaf.....7.5
seker.....3.3
tskb......4.5....
buralardan tekrar alip...bu kez yuzde 20 cikista opecegim....yarindan itibaren alimdayim....
bu sefer tepki buyuk olacak....
bir yazimdada yazdim....MANIPULATOR VE SPEKULATOR gibi dusun....o ne yapari kestir....
ve kestirdim....gece yarisi yazdim...bunu system...yani deve...veya teknikci...yani essek...YAPAMAZ.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Bankaları mı tüm BIST i Emmim?kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDEVRE KESTI....anlami....iki tavan yapacaklar....
Zira BIST in tümü devre kesti, sanayi ve holding tepsi taban veya yakın şekilde devreler yandı.
Yorum
-
hayir....yil sonu gibi o.....tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzu hocam bunlar soluksuz sizin beklentiniz olan 2400 indirmesinler ....adamların gözünü kan bürümüş ayakta tek oyuncu bırakmamaya yemin etmişler gibiYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
muhtemelen eli kulağında yaptırım umarım hafif atlatılır. son viraja girmis yaptırım belli ki banka rus sitemini kapattıTitrettin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYaptırım mı yedik.nedir.
mematiye korkunç tepkiler sosyal medyada var ilk kez bu kadarını görüyorum , yaptığı çok büyük bir suç , akp den en az % 3 götürür bu son rezaletler
Yorum
-
ONUMDEKI GRAF BU....2 YILDIR....UST CIZGIYI HEDEF VERMISTIM 2020 DE....300 000 DEMISTIM....370 000 LE SONLANDI....BUNU DEDIGIMDE ENDEKS 80 000 DI....2 YILDA 4.5 KAT CIKTI....guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
BAK GORUSLERIM 2 YILDIR AYNI...DEGISMIYOR....cunki ben...MANIPILATOR VE SPEKULATORU TANIYORUM.
MANIPILATOR....devlet.
SPEKULATOR.....turk oligarg...sirket sahipleri.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kuzu Hocam,kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHALKINKI....EVKAF HARIC...SEKER...VE TSKB HARIC...ONLARDA HALA ASAGI YONLU POZDAYIM....
digger tum bankalari aldim.....gozunu kan buruyecek...OLUME KOSUYORLAR...OLDUR BENI KURTULUYUM DIYORLAR....OLDURUN USAGLAR.....OLDURUN.
GECEYARISI....VERDIGIM DESTEKLERINDE HEPSI...50 AYLIK ORTALAMALARI BUNNAR....
Halkın ki ve evkafı ayrıştırmanızın sebebi nedir? Onlarda yukarı yönlü bir beklentiniz yok mu?
Yorum
-
guner...
vaktin olunca....240 000 I grafla isle....50 aylik ortalama kullan....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
yok....MIR ve urus nedeniyle....onlarin son cikisiydi...TEPEDE VERDIK BIZ.raistlin39 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu Hocam,
Halkın ki ve evkafı ayrıştırmanızın sebebi nedir? Onlarda yukarı yönlü bir beklentiniz yok mu?YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kuzu bakayımkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterguner...
vaktin olunca....240 000 I grafla isle....50 aylik ortalama kullan....
Günlüktemi haftalıktamı destek oralardan geçiyor
HAFTALIK VE LOGARITMIK BAK....
Yorum

Yorum