HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Kuzu Emmi, dün sana 11:00 de yeniden shortu çak demişti tepkiyi 11:00 de bitirecek gibi anlamıştım. 11:00 e şimdilik düşüşle girdi... Buradan L de S de cesaret işi...vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertepki lazım longladım 72 bin puan da abartı geldi
Yorum
-
aynen büyük risksmartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu Emmi, dün sana 11:00 de yeniden shortu çak demişti tepkiyi 11:00 de bitirecek gibi anlamıştım. 11:00 e şimdilik düşüşle girdi... Buradan L de S de cesaret işi...
2 şeyden kapattım biri acığa sakıs önlemi alındı bu olmasa shortları arttırırdım hükümet net borsada
2 de 72 bin az değil o yüzden tepki sadece
hayırlısı bakalım
Yorum
-
3. de 24 saat dolmadan verilen 72 bin puanı elimle itecek kadara zengin değilimsmartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu Emmi, dün sana 11:00 de yeniden shortu çak demişti tepkiyi 11:00 de bitirecek gibi anlamıştım. 11:00 e şimdilik düşüşle girdi... Buradan L de S de cesaret işi...
kuzu emmi saol varol shorttum ama az poz vardı senin yazından sonra cesaretim arttı ve poz arttırdım teşekkürler hersey için
Yorum
-
Kuzuya o kadar da bakmayın.smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu Emmi, dün sana 11:00 de yeniden shortu çak demişti tepkiyi 11:00 de bitirecek gibi anlamıştım. 11:00 e şimdilik düşüşle girdi... Buradan L de S de cesaret işi...
Vicente doğru yaptı bence.
Bakın şimdi -4
Yorum
-
Yalnız kuzunun tam burda benim devcallin x koyduğu yerde maldan çıkmasına hayranım.guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yorum
-
Daha önce yazmıştım. Kur korumalı mevduat şimdiye kadar en garantili yatırım, sinir yok, stres yok, ekrana bakma yok, sağlığınız yerinde oluyor, hiçbir komisyon , vergi kesintisi yok.
şimdiye kadar olan yıllık getirisi % 80 civarı,(faiz - artı dolar artışı, şimdiye kadar dolarda (döviz) düşüş olmadı, hesaplama buna göre).
Yorum
-
KKM de dolar da düşüş olursa dolar bazlı faiz kazanıyorsun bu sefer..syrphida Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDaha önce yazmıştım. Kur korumalı mevduat şimdiye kadar en garantili yatırım, sinir yok, stres yok, ekrana bakma yok, sağlığınız yerinde oluyor, hiçbir komisyon , vergi kesintisi yok.
şimdiye kadar olan yıllık getirisi % 80 civarı,(faiz - artı dolar artışı, şimdiye kadar dolarda (döviz) düşüş olmadı, hesaplama buna göre).
Hemde ciddi ciddi..
3 aylık 4.5 veriyor hemen hemen net..Birde doların yüzde 5 10 düştüğü zaman..Net dolar bazlı yüzde 15 kazanırsın..
Ha düşmedi henüz ama..
Düşerse işte..
Yok yok şaka..dolar düşmez..
Yorum
-

Yorum