Ben yazmıyor ve susuyorsam tehlike vardır enson yaptığım paylaşımlarda kirilim yerlerini yazdım ecilc ASELSAN dediğim hedefler görüldü ve ASELSAN i vedalaştık diye duyurdum halkbank in büyük ralli yerini 5.50 olarak yazdım ASELSAN 21 22 arası yazdım ecilc 9 civarı yazdım ve bu senetler sıralı şekilde gitti kendimi ovmuyorum senetleri sıraya koyabilen bir yeteneğim var Allah vergisi bundan sonraki süreçte satmayanin canı çıksın formasyonu olacak önemli olan bu süreci yönetmek her piyasada senet bulurum buldum şimdi yazacağım senetleri takibe alın egpro 30 TL altında görürseniz, algyo 35 civarında görürseniz,Sanko 10 civarında görürseniz, Tektu 1.5 civarında görürseniz gerisi size kalmış...satım yerleri kar sizi nerede tatmin ediyorsa...sevgiler...
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
deccalin ikinci doneminde...kendisine biat etmiyenlerin MALINA COKER.
SOKTA VE ELECE SEYREDEN INSANLAR....KATILMADIKLARI UCUN...DECCAL...bunlara kizar...bunlar nihayet ona inanir ve MALA GIRER....
decal bunu gorunce....MALLARINA COKER...BUDA BIRDEN VE ANIDENDIR...
BUNA DECCAL CELALLENDI DENIR....henuz deccalin cemalini yeni gorenler...niye CELALLENDIKI DER....
HALBUKI...O BOLLUK...BIR TUZAKTI....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
oyleyse....
once DECCAL I tanimak lazim....
nasil dogdu...kim dogurdu...niye dogurdu....yuce allahim DECCALI niye yaratir....hangi toplumlara yollar...niye yollar....
yuce allahim....esma-i husnadan...kac ozellik verir deccale....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
sonra...bu kuzu nun ne gunahi varki...yuce rebbim onu DECCALLE savasa yollamis...
demek ki bir gunahi var...bir kerem azili zampara....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
yorumculara.....
cikisin neden oldugunu bilmiyordun....neden oldugunu bilmedigin bir olayi....nasil bitecek diye yorumluyamazsin...
yorumlarsan....
DECCALIN ADAMISIN SEN....
ama elimde teknik analiz var....
haasstir gavat....onun yazari DECCAL zaten....
not...ben biliyordum...BANKALARA SERMAYE POMPALANACAK...ki kredi verebilsinler.
POMPALADILAR MI...evet pompaladilar ve is bitti.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
O ZAMAN DECCALIN IKINCI FITNESINE GECEBILIRIZ....
simdi....elimizde...SERMAYE POMPALANMIS GUCLU BANKALAR VAR....
BUNLAR NE YAPABILIR...soru bu...
bunu bilirsen...yorum yaz...bilmiyorsan sus ve izle.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzu yorumu...bu sorunun iki cevabi var...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterO ZAMAN DECCALIN IKINCI FITNESINE GECEBILIRIZ....
simdi....elimizde...SERMAYE POMPALANMIS GUCLU BANKALAR VAR....
BUNLAR NE YAPABILIR...soru bu...
bunu bilirsen...yorum yaz...bilmiyorsan sus ve izle.
buna gore,
1...3 is gununde duzeltme biter...SILKELEME BU...TRANSIT 400 000...
2...5 is gununde duzeltme 300 000.....transit 400 000....
3...1 AY DUZELTME 260 ILA 240 000 E DOGRU....VE TRANSIT 400 000....
HANGISI OLACAK....HALA DUSUNUYORUM....
NOT 1...HEDEF DOLAR 14 E NASIL BASILIRLA ILGILI....1 CI BUNA YETMEZ...260 000 E INIP....HEDEF 360 000 DER...VE GELIN BORSAYA DERLERSE....HALK BORSAYA GELIR DOLARA GITMEZ....CUNKI BORSADA 360 000 TEPESI VAR ARTIK..
NOT 2....MEVCUT DOLAR MEVDUATINDAN DOLARI SATTIRIP...BU PARAYI BORSAYA CEKMEKTE HEDEFLERI....
NOT 3....NE YAP NE ET...HALKI BORSAYA CEK....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Abi, halk durduk yere çıkıp çıkıp küüt diye inen borsaya ucuz diye para yatıracağına dünyadaki şimdilik en gerçek para olan dolara para yatırır. Daha yeni bi yabancı banka tl %30 değerli demiş. 3600 ü gördü 2400 e düştü hah ucuz bu bist diye atlatacağına, 1 yıl önce 18 tl yi görmüş, %180 enflasyona rağmen şimdi 14 e düşmüş doları alırsın.
Abi, 100 ton altın satsa dolar 14 diyosun ama 100 ton altın 5.5 milyar dolar ediyo. Kuru tutmaya 128 milyar dolar satılmış, 5.5 ne ki. Hadi yaptın, oldu, zaten cari açık zirvede,cari açık patlayacak. İhracatçı hapı yutacak. Abi sen kahin misin bilim adamısın. Bence bilim adamının hasısın, o halde açıklada bilelim.
14 e dolar bulursam hemen alırım. Bankaya falan koymam. Zaten 1 hafta sonra %20 kar yazar. Ben, halkım düz adamım.
Yorum
-
cikisin neden oldugunu bilmiyordun....neden oldugunu bilmedigin bir olayi....nasil bitecek diye yorumluyamazsin...
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
titrettin tir tir titrerken düşüyoruz diye
çıkacak bu silkeliyorlar dediğimi biliyorum.hatta bana bu yüzden tersindikatör dediğide duruyor orda.
eski sayfalarda duruyor.
haksızlık ediyorsun kuzu.
şimdide diyorum 4000 olmadan bitmez bu çıkış.
alternatif de vermiyorum.bu TA
Yorum
-
Kuzu sen cansın, sağlık, afiyet ve huzur dilerim..kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervayyyy anasini sayin seyirciler mi dediniz...duymadim...ele mi dediniz ula aliklar...
hepinize sevgilerimi sunuyorum...aliklar...beni sevdiginizi biliyorum...uslubum gicik heeeee ula.
Yorum
-

Merval de sert düzeltme oldu..Aynen bizde geçmişde olduğu gibi ZINK diye durdurup geri çevirip yeni zirve yaptırdılar..
ABD yaptırım
Yunan TR gerilimi gibi..
Yurtdışı kaynaklı birşeyler..
Yada çok olağan üstü ülke için bir gelişme olmadığı sürece düzeltme ile birlikte yeniden bir zirve denemesi beklenebilir.
Yorum
Yorum