HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
,kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterANA YORUMUMDAN SAPARSAN....TOKADI YERSIN GUNER....
2020....
ENDEKS 80 000....DIYORUMKI....HEDEF 300 000....GERCEKLESIYOR...370 000.
muddet 2 yil....kac kat cikmis....4.5 kat....
bu arada ne olmus...BANKALARIN OZSERMAYELERI ENFLASYONLA ERIMIS...
ona birileri DESTEK ATIYOR...yeterlimi....
hayir....BATACAKLAR.
AVRUPADA RESESYON VAR...ihracatimiz yuzde 50 si avrupa ile...mal satacakmiyiz...hayir satamiyacagiz...adamlar urusla herbde...urus gazi kesti...ossurup yakiyorlar.
senin graficlerde bu gorunuyor mu...OSSURUK YAKMA....gorunmuyor....
eeeeee....
bankalar...yurt disi sendikasyon kredisi alabilecekler mi....onumuzde ki yil...mevcutlari roll-over yapabileckler mi....
muhataplari....mark to market yaptimi...bi kurus vermezler
senin graflarda bu gorunuyor mu....
yooooo.....
eeeeee.....
peki kuzu butun bunlari goruyorda...niye 700 000 hedef veriyor....
biri SECIM....
oburu....OLMEDEN ONCE HER CANLI....CAN HAVLI ILE BIR SICRAMA YAPAR..
BU SON IKI YAZDIGIM OLMAZSA....TURK PIYASALARINDA CIKIS BITTI DERDIM.
CUNKI....bu ekonomiye...bu fiyatlar COK BILE.
döviz bazlı hala ucuz diyorlar,ucuzmu , krizdemi ,niçin çok ucuz olduğunu şimdi yazınızdan daha iyi anladım teşekkür ederim kuzu hocam!
Yorum
-
görünüyor ya kuzu
koçhol aylık vermiştim.
işi bitti.
bir iki aya kalmaz %50 düşmeye başlayacak.
bankalarda batacak.en az dediğin gibi 10 tanesi.
%50 düşüşe kaç banka dayanır.zaten global resesyon patlayacak birde.
şimdi bak saksocuya bir iki ayda 1.20 olacak.
şimdi 0.62
benim deccal diyor bunu.o da görünüyor grafta..
sen ne dersin ona.?
düşüş 700 den sonra değil.
400 den sonra olacak.
400-240-700
o 700 de seçimden sonra.
bankalarda 240 da batacak..
tabi senin orda gündüz.burda gece saat 2 başıma vurdu..ben yatar
Yorum
-
Fitch 2022 yılı büyüme tahminini Türkiye için yükseltti
Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, küresel ekonomiye ilişkin 2022 yılı büyüme beklentisini yüzde 2,9'dan yüzde 2,4'e düşürdü. Raporda, Türkiye ekonomisinin güçlü tüketim ve ihracat artışıyla bu yılın ikinci çeyreğinde güçlü bir şekilde büyüdüğü bildirildi. Türkiye ekonomisinin bu yıl yüzde 5,2, 2023 ve 2024'te yüzde 2,9'ar büyümesinin beklendiği açıklandı.
Fitch, haziran ayında yaptığı tahminlerde, Türkiye'nin bu yıl yüzde 4,5, 2023'te yüzde 3 ve 2024'te yüzde 2,9 büyüyeceğini öngörmüştü
Euro Bölgesi ve ABD için resesyon beklentisi
Raporda, Euro Bölgesi ve İngiltere'nin bu yılın sonlarında resesyona girmesinin, ABD'nin de 2023 ortalarında hafif bir resesyon yaşamasının beklendiğine işaret edildi.
Çin ekonomisinin büyüme tahminleri de aşağı yönlü revize edildi
Raporda, Çin ekonomisinin toparlanmasının ise Kovid-19 salgınına karşı uygulanan karantina önlemleri ve gayrimenkul sektöründeki çöküş nedeniyle sınırlandığı aktarıldı.
Kaynak : https://www.trthaber.com/haber/ekono...ti-708753.html
Yorum
-
Kuzu emmi sarı kız hakkında eylül 2. yarısında yol haritasını açıklayacağım demiştin. Bu comex kasadan fizikilerin çekilmesi hızlanmış temmuz 2020 den beri en düsük seviyeye inmiş. 2013 düsüsünde de benzer sekilde comex kasadaki altın azaldıkça ons fiyatı düşmüş. Sarı oğlanın elinde 2200 ton var ona yar ederler mi bu sarı kızı?
Yorum
-
Lem senin gozlerinde teleskop mu durbun mu varki goruyorsun? Hahaahakuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterANA YORUMUMDAN SAPARSAN....TOKADI YERSIN GUNER....
2020....
ENDEKS 80 000....DIYORUMKI....HEDEF 300 000....GERCEKLESIYOR...370 000.
muddet 2 yil....kac kat cikmis....4.5 kat....
bu arada ne olmus...BANKALARIN OZSERMAYELERI ENFLASYONLA ERIMIS...
ona birileri DESTEK ATIYOR...yeterlimi....
hayir....BATACAKLAR.
AVRUPADA RESESYON VAR...ihracatimiz yuzde 50 si avrupa ile...mal satacakmiyiz...hayir satamiyacagiz...adamlar urusla herbde...urus gazi kesti...ossurup yakiyorlar.
senin graficlerde bu gorunuyor mu...OSSURUK YAKMA....gorunmuyor....
eeeeee....
bankalar...yurt disi sendikasyon kredisi alabilecekler mi....onumuzde ki yil...mevcutlari roll-over yapabileckler mi....
muhataplari....mark to market yaptimi...bi kurus vermezler
senin graflarda bu gorunuyor mu....
yooooo.....
eeeeee.....
peki kuzu butun bunlari goruyorda...niye 700 000 hedef veriyor....
biri SECIM....
oburu....OLMEDEN ONCE HER CANLI....CAN HAVLI ILE BIR SICRAMA YAPAR..
BU SON IKI YAZDIGIM OLMAZSA....TURK PIYASALARINDA CIKIS BITTI DERDIM.
CUNKI....bu ekonomiye...bu fiyatlar COK BILE.
Yorum
-
sensiz kutladim....sana mesaj attim....hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterLem senin gozlerinde teleskop mu durbun mu varki goruyorsun? HahaahaYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
İktidar değişecek gibi olursa AKP kendi içinde "evet galiba buraya kadar mış.gidiciyiz" dediği an BORSA ÇAKILIR DOLAR FÜZELER diyen bir ben mi varım ya..
Ha gitmeyecekler..Orası ayrı..Seçimide kaybedeceklerini sanmıyorum..
Lafı geçiyor belirtim dedim..
2001 ile benzetmeyin DE DERİM..Nacizane..
Tarih tekerrürden ibaret DEĞİLDİR.
İşte ralli sonra çöküş sonra iktidar değişikliği hopp yeniden ralli..
ı ıhhhh...
cıks..
Yorum
-
Şimdi değil, bu çıkar ondan sonravicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzu emminin dediği banka batış senaryosu ciddi ciddi masada olmalı bence de hiş hoş değil bu operasyon
Yorum
-
bunu bekliyor bu topikkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYENI ON SIRKET....
HAFTAYA ACIKLIYACAGIM....bunlari....yukarida ki bilgileri ve yazmadigim bilgileri kullanarak belirledim....secim rally si olursa 5 kat cikabilirler.
bu sirketler....mevcut konjukturu....urus...azeri...arap..ve avrupa...
iyi kullanabilecek sirketlerdir....
son bi vuruş bizatihi senin sölediklerinde olsun
ha iktidara hiç oy vememiş biri olarak gördüğüm de iktidar değişmez biz ve bizimgibiler rakılarını şçmeye devamke
Yorum

Yorum