şimdi bir kaç ay altinda çikiş bekliyorum
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
kaynak var mı azeri görünümlü rus onlaristinyetilkisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBankaları bukadar uçuran azeri varlık fonuymuş.
Yorum
-
duyum değil çok sağlam kaynakvicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkaynak var mı azeri görünümlü rus onlar
Yorum
-
syn gundwane,
Düşeceğini hiç hesap etmedim, zaten kk mevduatta bir miktar param var ve bana verdiklerini daha önce net olarak yazdım faizden daha fazla kur farkından para veriliyor.
iktidar milleti korkutmak için dolar düşerse hesabını da yapmış, yani bak kimse yatırmasın dolara (kkm a), dolar (döviz) düşerse farkı sizden alırım demiş.
kaynak : google arama motoru.
"Kur korumalı TL mevduat hesabı vade gününden önce kapatılırsa ve hesap kapatıldığında mevcut kur vade başındaki kurdan düşük olursa, bakiye düşük kura göre güncellenecek. Aradaki fark da hesap sahibi kişiden alınarak Hazine'ye aktarılmak üzere Merkez Bankası'na gönderilecek."
Yorum
-
rus olduğunu hareketin ilk gününden beri yazıyorum azeri göstererek sokmuslardır yaptırımdan kaçmak icin , duyumum yok adım gibi eminim piyasa tecrübesiistinyetilkisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterduyum değil çok sağlam kaynak
ilk basladığı gün dahi yazdım bu para rus parası diye
günün saatini dakikasını bile yazabilirim
Yorum
-
16 ağustos saat 3 gibi rus devlet ajansı s400 haberi ile dakikalar icinde çöken borsa saat 5 e doğru bademlerin bu haberi yalanlamasıyla büyük ralliye basladı tam o saatlerde çok büyük servet değisimi yaptılar göcen borsaya bir anda belirsiz para girdi halk vakıf ondan sonra uçtu
O HABER İLE 1 SAAT İCİNDE YALANLANMASI BÜYÜK BİR organize işti
Yorum
-
hafif hafif taban bozma girisimleri var ama vadelileri tabandan kalkamıyor , orası da zıplarsa sert alış gelirvicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbankalar tabanı bozarsa short kalmayın arkadaşlar
Yorum
-
-
2 bin puan asağı yazdım yazım bitmeden almısvicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlong pozları azalttım dow acılışıyla aşağı verirse tekrar yerine koyarım
Yorum
-
egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbiz eski takipçiler alışığız guzu nun bu türlü atraksiyonlarına saat vermelerine dediklerinin olmalarına
sürekli,şöle olursa böle olur böle olursa döenr aha döncek aha sürcek diye sürekli yazan tayfada bi öğrendiyse
bırakın guzum sayesinde kazanan yazsınn az
guzuda daşşakları yaylada gezdirsin
tebrikler guzumpaşamvicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2 bin puan asağı yazdım yazım bitmeden almıs
vob topiği var biyerlerde yaw
kendi işlemlerimizi yazacaksak akşama kadar 30 kere yaayım sana ben buraya
bu topik ki baya eskiyimdir buralarda başka topik site vs de bilmem sadece kuzuyu okumaya geldiğimiz yerdir
arada kalmasın kuzunun yazdıkıkları kaçmasın
sade yazalım
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSEVGILI VICENTE....
seni sevdim....ben sevdigime GUL yerine...BILGI veririm....topic sahibi yazmıs .. oku geçegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpaşam
vob topiği var biyerlerde yaw
kendi işlemlerimizi yazacaksak akşama kadar 30 kere yaayım sana ben buraya
bu topik ki baya eskiyimdir buralarda başka topik site vs de bilmem sadece kuzuyu okumaya geldiğimiz yerdir
arada kalmasın kuzunun yazdıkıkları kaçmasın
sade yazalım
Yorum
Yorum