HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • guner
    Kıdemli
    • 28 Mayıs 2011
    • 4864

smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anlık ateşi düşürmek için anlık ürün veya tedbir olur...
    KKM devam ediyor...
    o zaman senin dediğin gibi olsun.
    bir türlü düşmüyor.bu
    bir tek faiz arttırdıklarında düşmüş biraz.sonradan da vazgeçtiler zaten...

Yorum

• sarisicak01
      Tecrübeli
      • 22 Ağustos 2018
      • 509

syrphida Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Hisse senetlerinden zarardayım, KKM hesap açtım 10000 tl 3 ay vade %14 faizi 360 TL, Kur Farkı 1.588 TL (iyi para)
      Hisse senedi aldığıma pişmanım. YTD. icbc hissem var beş para etmez 3 aydır iki defa aldığım seviyeye geldi sonra yine geriye. KKM hesaba yatırsaydım üstteki kazancım olacaktı.
      Bildiğiniz düşük kalan hisseler varsa yazarsanız iyi olur.
      Kardemirlere bir bakılabilir. Yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• arm46
        Yasaklı
        • 21 Ekim 2021
        • 170

Ecilc eş dost akrabaya aldırdığımda senet 1 2 ay yattı bize aldırdığın senet bu mu gitmiyor bu vs dediler şimdide diyorlar ki hay allah razı olsun borsa şuraya gitti buraya gitti ben para kazanamamıştım sayende zarardan çıktım kara geçtim vs dileyen sattı dileyen tutuyor özelden hisse paylaşma gibi bir huyum yok o gün öyle denk geldi özelden tebRik ve teşekkür yazan bir kaç arkadaş başka hisse var mı diye sorunca bildiğim ve emin olduğum bir hisseyi hissenin karakterinide söyleyerek yazmış bulundum benim bilgi saklamaya spekulasyona vs ihtiyacım yok paraya da ihtiyacım yok bu topiğide sevdiğim bir ortamda KUZU pirimin adı geçti öyle böyle anlattılar ki Kimmiş lan bu KUZU dedim ben zaten bu piyasalardan dayak yiye yiye hamdım yandım piştim dedim kim benden daha iyi olabilirki dedim benden iyiysede ondanda kendime bir şeyler katarım dedim ve benim burayla olan hikayem böyle. Özelden gönderilen tebrikler için de bende kalben teşekkürlerimi sunuyorum.Faydalanmışsanız afiyetle yiyin.

Yorum

• syrphida
          Katılımcı
          • 03 Mayıs 2019
          • 169

KK hesap 10000 tl 3 ay vade %14 faizi 360 TL, Kur Farkı 1.588 TL <(işte size nas) , en temiz kazanç, icbc 3 aydır 15000 tl de bugün 300 tl karlı duruma geçti (kk hesaba göre yine zarar, yağ, şeker vb göre külliyen zarar)2 günde, 3 ay her gün küfür yedi, sinirlerim bozuldu. Düşük kalan bildiğiniz hisse varsa yazarsanız iyi olur. Yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• guner
            Kıdemli
            • 28 Mayıs 2011
            • 4864

Dövize yazın turist gelir ve zaten haftalık aylık uyumsuz düşer dedik ama
            Düştüğü falan yok.
            İyiki satmak yerine kkm yapmışım.
            Zaman Tl de kalınmayacak zaman

Yorum

• arm46
              Yasaklı
              • 21 Ekim 2021
              • 170

Topik sahibi Kuzu hazretleri müsaade ederse kendi tecrübelerim doğrultusunda daha aktif paylaşımlar yaparım yalnız benim tarzım farklıdır benden grafik vs beklemeyin mesela şöyle bir örnek vereyim bundan çok değil 3 yıl kadar oldu olmadı bir teknoloji hissesi ilgimi çekmişti fiyatı kuruşlu fiyatlarda idi bu hisse için 20 tl olur dediğimde dediğim insanlar bu deli vs demişlerdi şimdi o hisse 18 tl bana deli diyenler abi onun gibi başka hisse var mı diyor. Demek istediğim şu kuruşlu fiyatlardaki hissenin 20 tl olabileceğini grafikle resmedemezsiniz

Yorum

• arm46
                Yasaklı
                • 21 Ekim 2021
                • 170

Ecilc dan sonra EGPRO araştırabilirsiniz hissenin karekterini söylemem gerekir sığ senettir alırken çok problem olmaz satarken biraz sıkıntı olabilir o yuzden portfoyunuzun yuzde 10 unu geçmeyin.Birazda patronu sıkıntılımıymış neymiş birisi aktiften hisse alsa kasıtlı şekilde aşağılara basıyormuş(mesela robotu yüzde 10 aşağı veriyormuş) sosyal medyada kendisine çok sövüyorlarmış.Bakalım nasip.

Yorum

• casaubon
                  Teacher
                  • 04 Ağustos 2008
                  • 28

"bir şeyi güzel olarak mı algılıyorsunuz? demek ki yanlış algılıyorsunuz." nietzsche

http://durum-casaubon.blogspot.com/

Yorum

• gundwane
                    Tecrübeli
                    • 18 Ağustos 2011
                    • 1922

xu100

2560 2570 lerde sağ omuz!! u yapana kadar durduracaklarını düşünmüyorum..
                    Burada oluşacak OBO ile tuzağa hazırlanıyor..

COIN 24.000 e dayandı..
                    30K ya kadar bir yükseliş söz konusu diye düşünüyorum..

ABD de de enflasyonun tepe yaptığı ve sakinleşeceğine yönelik görüşler var..

Ağustos eylül gibi enflasyonun BENDE başını aşşa eğmesini bekliyorum ..
                    Mal teslimi bademler kaçıyor borsa çökecek gibi safsatalara inanmayın..

Yorum

• gundwane
                      Tecrübeli
                      • 18 Ağustos 2011
                      • 1922

İtina ile milimetrik boşluk kapama ve günün en yükselerine geri çekiş..
                      Böyle yaptığı durumlarda gözü genelde daha yükseklerde demek oluyor..
                      Yüzde 5 ve üzeri düşen kağıt sayısı 3..
                      Kilit Tavan olan hisse sayısı 11 ( liste o kadar gösteriyo bende belki daha fazladır)

EREGL KRDMD TCELL KCHOL...

EREGL KRDMD çizmeye başlarsa borsa ZATEN kopar..
                      TCELL var..
                      İstese BIM i sürebilir..

Elinde LONG yönlü ciddi bazukalar taşıyor yani..

Bir diğer sağlam basılan kağıt da FROTO..

HEKTS 2 günde 28 lerden 34 e sürdüler..
                      EREGL de de buna benzer bi yüzde 7-8 günlük kapanış ile 30+ yapmalarını bekliyorum..

Yorum

• kuzey
                        Katılımcı
                        • 28 Ağustos 2009
                        • 162

arm46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Herkesin bir tarzı vardır benimde bir tarzım var nasil ki kuzu emminin bir tarzı projeksonu varsa benimde bu piyasadan dayak yiye yiye yasaya yasaya piyasanın öğrencisi olarak öğrendik birşeyler çok detaylı olarak anlatabilirim piyasaları ama şuan buna gerek yok bence malda kalanlar üzgündür sadece konu ile ilgili mesajlara cevaben Vestel diyen arkadaşıma benim tarzım olmayan bir senet grafiğine baktım 25 üstü boğa olur kendileri.25 altında ayı olur.
                        Benim derdim para kazanmak değil büyük para yapmak bunun için çalışmak gerekti ve bende çok çalıştım efendim tüm piyasalar birbirine bağlı bitcoin 13 bini görmeden USD Türkiye piyasasında zirve yapmadan piyasa USD zirve borsa dip şeklinde borsa zirve USD dip şeklinde çalışıyor tabi bunu herkes anlayamaz bu sağlam bir takip ve yetenek gerektirir benim analizlerimde şöyle olursa böyle olursa olmaz ayı ve boğa olarak bakarım efendim uzatmim diyorum da çok bilgi yüklü olunca duramıyorum böylesi süreçlerde taşınacak hisse geçen yıl dan bu yana alark idi şuan bunu primli bulmaktayim yeni alark olarak ECİLC araştırıniz.ilginiz için teşekkürler
                        tebrikler üstad. bilgi olunca iddialı olmak da cok normal.bitcoin icin 13 binlerden donüş olursa hedefiniz neresi olur. ayrıca tercihiniz etheryum mu bitcoin mi olur?

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

arm46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Topik sahibi Kuzu hazretleri müsaade ederse kendi tecrübelerim doğrultusunda daha aktif paylaşımlar yaparım yalnız benim tarzım farklıdır benden grafik vs beklemeyin mesela şöyle bir örnek vereyim bundan çok değil 3 yıl kadar oldu olmadı bir teknoloji hissesi ilgimi çekmişti fiyatı kuruşlu fiyatlarda idi bu hisse için 20 tl olur dediğimde dediğim insanlar bu deli vs demişlerdi şimdi o hisse 18 tl bana deli diyenler abi onun gibi başka hisse var mı diyor. Demek istediğim şu kuruşlu fiyatlardaki hissenin 20 tl olabileceğini grafikle resmedemezsiniz
                          topigin sahibi kuzu degildir....KUZU YU IZLIYENLERDIR....

burasi yararli ve uretken....anlattigini anlamis insanlara hep buyurun yazin demistir...

ne kadar siradisi birisi isen....o kadar iyisin demektir.....FENA FILLAH...sirlara ermisler....farklidirlar.

kuzu ise....

bu alemde 30 yildir....bilgili gordugu kisileri basinin ustunde tasimistir.
                          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

HASSTIR DONEMI...SUBAT yani cucuk ayinda basladi...ve agustos sonu bitecek.

bitince....

YENI BIR FINANSAL ARENA OLUSACAK....

hersey...bildiginiz hersey....cop olacak...BILMEDIKLERINIZIN VARISI OLACAKSINIZ.

MISAL...petrol zengini suudi arabistan...cucuk ayindan beri urustan 650 000 ton petrol aldi....

niyekineki....

MEHDI basta diyemi....

hayir....

PETRO-DOLAR ve EURO-DOLAR donemi yeniden duzenlenecek....hacmi cok kuculecek....

bu piyasalarin TUREVLERI coktu...bitcoinler felan filan...cokus sebebleri bu HACIM DARALMASI.
                            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• arm46
                              Yasaklı
                              • 21 Ekim 2021
                              • 170

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              topigin sahibi kuzu degildir....KUZU YU IZLIYENLERDIR....

burasi yararli ve uretken....anlattigini anlamis insanlara hep buyurun yazin demistir...

ne kadar siradisi birisi isen....o kadar iyisin demektir.....FENA FILLAH...sirlara ermisler....farklidirlar.

kuzu ise....

bu alemde 30 yildir....bilgili gordugu kisileri basinin ustunde tasimistir.
                              Pirim Şahım GUZZUM teşekkür ederim başkasının çöplüğünde ötmek gibi geliyordu izin almayınca madem GUZZUM hazretleri izin vermiş elimizden geldiğince tecrübelerimizi aktaralım.

Yorum

• arm46
                                Yasaklı
                                • 21 Ekim 2021
                                • 170

kuzey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                tebrikler üstad. bilgi olunca iddialı olmak da cok normal.bitcoin icin 13 binlerden donüş olursa hedefiniz neresi olur. ayrıca tercihiniz etheryum mu bitcoin mi olur?
                                Ben bu piyasayi sevmiyorum long ve short dogruyorlar işin kumar yani ama etrafımdakileri ilk 64 k ya gidişinde çıkın çıkın dediğim çok oldu hatta bir arkadaşımin hesabına zorla girdirip sattirdigimda oldu 19 k dan aldiricam dedim ve aldırdım gerilerde bir arkadasda benzer bı düşünce yazmış bu piyasa 32 37 k Lara kadar gider ordan gelir 13 k karı yakar mi yakar bitcoinler bu dediğim rakamlara gelinceye kadar borsalarında yukarı sürerler parayı yöneten yer tek merkezdir bunu unutmayın piyasalar birbirine bağlıdir.duserkende yükselirken de bu böyledir

Yorum

Working...
                                X

Debug Information