Hedef 300 000.....

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

KUZU KURALI....uzun süren bir HOLD-UP ta....TREND...hold-up ın kırılışının aksi yönündedir....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• syrphida
      Katılımcı
      • 03 Mayıs 2019
      • 169

Sn Kuzu hoca bence şükredin, hastalandığında kapısının önüne yiyecek konulmayanlar da var, kadınlar haklı, ya onlara da bulaşırsa, hepinize kim bakacak. Allah herkese acil şifalar nasip etsin.

Yorum

• raistlin39
        Katılımcı
        • 21 Temmuz 2016
        • 170

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        usaglar….

beni ve sınıf argadasım moshe yi….catı katına tıhhdılar bizim gacılar….bize it muamelesi yapıyorlar...yemekleri tepsi ile gapının önüne koyup....kapıyı tıhhlıyıp yok oluyorlar....

gacı milleti....yoggg askından öliyim….yoggg SANA GELEN BANA GELSİN...türküleri...hepsi tedavülden kalktı....

bu GAVAT....lem iyiki argadaslıgımızı bozmadan bu yıllara geldik....gene ne varise sende var...gene ne varise bende var deyip....bizim gacıların menfeat düşkünü para avcıları oldukları hususunda kafamı ikiy….bu işten yırtar yırtmaz ikisinide bosuyalım demeye başladı deyyuzzz….bişeyde diyemiyorum ev sahibi o....
        Sayın Kuzu keyfiniz yerinde görünüyor maşallah.

Moralinizi yüksek tutun, bağışıklığınızı kuvvetlendirin, sigara içmeyin, aslan sütüne biraz ara verin.
        Madem çatı katından 10 gün çıkamayacaksınız bari boşa gitmesin, para basın bol bol

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

VERUS...bi mosheye bakıyor...bi baa bakıyor....ne pislik heriflermiş len bunnar diyordur kesin...

ne sanssızlık...bula bula bu iki DİNAZOR GAVATI buldum....bendeki şansa bak diye dizlerine furuyor…

mosha...DİNSİZİN HAKKINDAN İMANSIZ GELİRMİŞ DEYİP...yunan METAKSAYI ACTI....çekkiikkk….
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

raistlin39 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Sayın Kuzu keyfiniz yerinde görünüyor maşallah.

Moralinizi yüksek tutun, bağışıklığınızı kuvvetlendirin, sigara içmeyin, aslan sütüne biraz ara verin.
            Madem çatı katından 10 gün çıkamayacaksınız bari boşa gitmesin, para basın bol bol
            ele edirik...bu MOSHE de...burunda ki koku alma hücreleri...ara dışında hiçbirseyin kokusunu almıy zaten....rebbim ele yaratmış GAVATI....gacılara sinirleniyor....yogusam skenderi düdüklemek hususunda serbetli gavat…..

Yorum

• syrphida
              Katılımcı
              • 03 Mayıs 2019
              • 169

Bi forex şirketinde deneme hesabı açtım, canlı destekten ismi güzel bir bayan yardımcı oldu, metatrader5 sayfasını açtım alım henüz yapamadım, alım yapayım dedim bu kez eft yapman lazım uyarısı çıktı, canlı desteği aradım bu çıkan bayan paragöz biriydi yardımcı olmadı arayalım falan dedi gerek yok dedim, yarına tekrar canlı desteği arayacağım demo hesaptan alım satım nasıl yapılıyor en azından öğreneyim.

Yorum

• syrphida
                Katılımcı
                • 03 Mayıs 2019
                • 169

Sn. Kuzu hoca koku dediniz de, koku ve tad almama da belirtilerden biridir. uyku, meditasyon, dua bol bol edelibirsiniz + vitamin takviyesi. Alkol ve sigara içmek yasak.

KEYFİNİZ DAİM, DİRENCİNİZ BOL OLSUN ALLAH ACİL ŞİFALAR NASİP ETSİN CÜMLE ALEME.

Yorum

• kaptannemo
                  Seyirci Üye
                  • 04 Haziran 2009
                  • 69

Guzum geçmiş olsun, Allah size uzun ömürler versin.

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

saolun usaglar….buda borsa gibi...HERBDEİK....

MOSHE diirki….boris e bişey olmadığına göre bize heçbişey olmaz...

niyekineki ula dedim...onun ardında kosgoca İngiltere kraliçesi var...

dediki...ittir et ac gavatı….onun yediği gaddin...bizim içtıgımız var...

heee ula dedim....bizdeki VERUS İngiliz kökenli...bu gasabada aristokratlar yasıyor...hepsi zengin....kraliçenin mötünü yalıya yalıya...dilleri kaşarlanmış...

yaw dedim...bide en kötüye göre plan yapak....misal dedim...cenazelerimizi ne yapacağız gibim....

hasstir gavat dedi...ona BORİS e bişey olursa bakacağız...imdilik gerek yok dedi...

Yorum

• yeniden
                      Katılımcı
                      • 18 Eylül 2018
                      • 115

Kuzum; propolis, arı sütü,Polen;Keçi boynuzu Pekmezi Temin edebilirsen bulunduğun yerde düzenli kullan Her sabah Aç karnına Tabii birbirinize dikkat edin )

Yorum

• Gılgamış
                        Katılımcı
                        • 07 Mart 2016
                        • 165

dayı çok geçmiş olsun. bildiğim kadarıyla sigara içmiyorsun, kronik hastalığın da yok. en kısa zamanda iyileşirsin.

Yorum

• gundwane
                          Tecrübeli
                          • 18 Ağustos 2011
                          • 1921

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          saolun usaglar….buda borsa gibi...HERBDEİK....

MOSHE diirki….boris e bişey olmadığına göre bize heçbişey olmaz...

niyekineki ula dedim...onun ardında kosgoca İngiltere kraliçesi var...

dediki...ittir et ac gavatı….onun yediği gaddin...bizim içtıgımız var...

heee ula dedim....bizdeki VERUS İngiliz kökenli...bu gasabada aristokratlar yasıyor...hepsi zengin....kraliçenin mötünü yalıya yalıya...dilleri kaşarlanmış...

yaw dedim...bide en kötüye göre plan yapak....misal dedim...cenazelerimizi ne yapacağız gibim....

hasstir gavat dedi...ona BORİS e bişey olursa bakacağız...imdilik gerek yok dedi...
                          Kuzu herhangi bir semptomun var mıydı???

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

tartışıyoruz...ARİSTOKRATİK VERUS...İngiliz kökenli ile SARI CEKİK GÖZLÜ VERUS arasındaki farkları....

bizdeki ARİSTOKRATİK VERUS...hizmetçileri...usagları olmadan yasıyamaz….

emme....

SARI CEKİKGÖZLÜ VERUS....direkt yarasadan geldiği üçün...vahşi....eğitimsiz....öğretilmemiş...önyarg ısız ve öldürücü...

oturup kalkıp....dua ediyoruzki...ARİSTOKRATİK VERUS sahibiyiz...yani...şanslıyız.

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

sevgilerimle usaglar…..baaa bişey olursa...tek isteyim var...mezarım kalbinizde ossun….

Yorum

• manif
                                Matematikçi
                                • 16 Ağustos 2011
                                • 752

Sana bir şey olmaz emmi, sen çocukluktan çeliklenmişsin. Bizi gömersin. Kendine dikkat et ama yine de.
                                grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme

Yorum

Working...
                                X

Debug Information