smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hedef 300 000.....
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Bilmiyorum sayın ihakkı. O günden sonra en son hastanede olduğunu yazmıştı galiba.ihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster??????
Sayın smartinvestor
Kuzu 107.000 de açtığı shortları taşıyor mu? yoksa kapattı da ben mi kaçırdım?
Umarız ki sağlığı sıhhati yerindedir. Kuzu emmi bunu atlatacaktır.
Yorum
-
Tşk ederim sayın troas, uğraşmayım biraztroas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen telefonda ücretsiz VPN proxy Master kullanıyorum. Nette aratırsanız farklı uygulamalar bulabilirsiniz.
https://tr.wizcase.com/blog/belki-uc...ogru-secimdir/
Yorum
-
Test sayısı 28.600, vaka sayısı 4056. 2 gün önce çok moral bozan kötü bir rakam vardı. Dün, 2 gün önceye göre iyi ama yine de kötünün iyisiydi. Bu açıklanan rakam çok iyi arkadaşlar. Vaka sayısı 2 gün sonra modelin üstüne oturdu.
Kesinlikle moralinizi bozmayın. Alınan tedbirler rakamlara yansımaya başladı. Ben tahminimi yazdım, benim yazdığımdan da hızlı düzelme olabilir.
Salgın var ve ölümler olacak. Bizim ve yakınlarımızın da başına gelebilir. Moralinizi yüksek tutun, çoluk çocuğa sakın korku ve endişeli olduğunuzu belli etmeyin.
Moral bozan insanlarla muhatap olmayın.
İşaallah kuzu da iyidir.
Yorum
-
enson corttuihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster??????
Sayın smartinvestor
Kuzu 107.000 de açtığı shortları taşıyor mu? yoksa kapattı da ben mi kaçırdım?
sn simurg da 107 den cortladım dediydi
Yorum
-
evet egelii ben de dahil 107.000'den cortlandı.Portföyün yüzde 10'u ile de olsa epey bir zarar yazdık.egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterenson corttu
Sen çok güzel yerden 114.200'den corta başladın , ben ikinci yüzde 10'u ekleyeceğim ama Liono'nun grafında gösterdiği 116.900'ler olabilir.116.000'lerden ek yapmayı düşünüyorum.
Aşağıdaki kuzu kuralı bu defalık geçerli olmadı ama vade sonunda bu portföyün kara geçebileceğini düşünüyorum.
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKUZU KURALI....uzun süren bir HOLD-UP ta....TREND...hold-up ın kırılışının aksi yönündedir....YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yorum
-
Aynen , ortalama yaparak veegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterenson corttu
bugünlerde malum evde olduğumdan çok sık trade yaparak gittiğim için sorun yaşamıyorum. sn. kuzu, 96.000 binlere , daha önceden yeni normalimiz dediği için
planımın temeline bu seviyeyi oturttum diyebilirim. Risk seviyelerimi de buna göre ayarlıyorum. Şunu da ilave edeyim, tradelerimi de ağırlıklı shorttan yana yapıyorum portföyün yüzde 40'ı ile...
Yorum
-
dow'da 24066 ciddi dirençti. Bugün oraya dokundu ve döndü.23362 desteğinde gözüm...
Yorum
-
uracanus un dün attığı grafikte ve kendi graflarımda belliydi de feyk buihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevet egelii ben de dahil 107.000'den cortlandı.Portföyün yüzde 10'u ile de olsa epey bir zarar yazdık.
Sen çok güzel yerden 114.200'den corta başladın , ben ikinci yüzde 10'u ekleyeceğim ama Liono'nun grafında gösterdiği 116.900'ler olabilir.116.000'lerden ek yapmayı düşünüyorum.
Aşağıdaki kuzu kuralı bu defalık geçerli olmadı ama vade sonunda bu portföyün kara geçebileceğini düşünüyorum.
yarın bilemedin ptasi döner
Yorum
-
sıkıntı yok hocam zaten full girmiyoruz aklımda kalmış onun için zikrettimsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAynen , ortalama yaparak ve
bugünlerde malum evde olduğumdan çok sık trade yaparak gittiğim için sorun yaşamıyorum. sn. kuzu, 96.000 binlere , daha önceden yeni normalimiz dediği için
planımın temeline bu seviyeyi oturttum diyebilirim. Risk seviyelerimi de buna göre ayarlıyorum. Şunu da ilave edeyim, tradelerimi de ağırlıklı shorttan yana yapıyorum portföyün yüzde 40'ı ile...

Yorum
-
İngiltere Başbakanı Johnson, koronavirüs nedeniyle bulunduğu yoğun bakımdan çıktı. Boris coronavirüsu pek takmamıştı bu yüzden yoğun bakım ve oksijen tedavisi gördü. Darısı Sn.KUZU hocanın ve herkesin başına, coronavirüs bulaşmayanlara da bulaşmasın Allah herkese şifa versin. syn kuzu hoca kendinize iyi bakın daha para kazandıracaksınız.
Sn. Simurg resmin en başındaki işlem 09.04.2020 0fb-16 f_xu03 alım L gerçekleşti 112.000
bunun satışı resimde hangi sırıda yer alıyor? 1 kontratın (hisse gibi lot oluyor ) vade sonuna kadar işlemi kapatabiliyoruz herhalde, bi de teminat ne zaman isteniyor zararda olduğumuz zamanlarda mı? teşekkürler.
Yorum

Yorum