Hedef 300 000.....

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • simurg
    Administrator
    • 10 Mart 2007
    • 9247

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    değerli dostlarım.....

Bedenimde bulunan 1 trilion bakteri ve verusa….corana da katıldı....

Gendisine hosgelmişsin hemşerim....irahat durursan sorun yok dedim....durmazsan...yumurtluyacagın yawrilerin HOMOSEKSUEL doğacaklar ki....bedenimdeki öteki veruslar bundan hoşlanmazlar dedim....

Güldü...homoseksule ne ula kuzu dedi....bildiğin ipne dedim....usagların oğlan olursa gay olacaklar....kız olurlarsa lesbiyen olacaklar...BENCE SEN HİÇ YUMURTLAMA DEDİM...

niyekineki dedi...

lem deyyuzz dedim...sen bana bir gay den geçtin...senin yumurtandan ne koy olur nede gasaba deyince ben....

temam temam dedi...dedi emme...ipneye ne gaddin güvenirsin....

on gün bekleyeceğiz...

bir daha bu yolları aynı hevesle yürürmüyüm…

KİİİMMMM BİLİR...NE BEKLİYOR...KALIRMIYIM...ÖLÜRMÜYÜM....

umarım 2 kg çeken dashaklarım...bedenimi korurlar....
    Dualarımız seninle, bu virüsü yeneceğinizden şüphem yok. Bu kez virüsle vuruş zamanı...
    https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• tefuksikret
      Tecrübeli
      • 17 Eylül 2018
      • 548

Yarım saat mesaj yazdım gönderemedim.

Kupa terapisi sporun dışında ağrı, inflamasyon/iltihap, solunum yolu enfeksiyonları ve zona dahil olmak üzere çeşitli sıkıntıları hafifletmek için denenmektedir.
      Başlıkta verdiğim tavsiye ile ilgili yararları,zararları anlatılmış. Bu yazılanlar Corona salgını öncesi yazılmış. Yazarın özgeçmişi sitede var. Trombozu olanlar yaptırmasın diyor. Bence varis olanlar da yaptırmasın. ''sıkıntıları hafifletmek için'' demiş. Kesin çözümdür diye paylaşmadım.

Nefes darlığı oluşursa ona da aynen böyle referanslı bir tavsiyem olur. Fakat vereceğim tavsiye tartışılıyor. Buraya yazmayayım onu. Referanslarıyla birlikte özelden gönderirim. Tekrar geçmiş olsun.

Kuzu hocam sen durumunu ara ara buraya yaz, biz de araştıralım. Son yazdığım iki cümleyi sildim. Her şeye ihtiyaç vardır, kimbilir?

Yorum

• aylakbaggal
        Üye
        • 11 Mart 2016
        • 28

Geçmiş olsun pirim, tez zamanda atlatacaksın bunu da ;)

Yorum

• kemal52x
          Aktif
          • 11 Ocak 2011
          • 237

Allah dan acil şifalar diliyorum Kuzu üstadım dualarımız seninle.

Yorum

• onur_aydogan
            Yeni Üye
            • 21 Ağustos 2011
            • 44

Geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim. Kuzu kurallarına göre sana bir şey olmaması lazım Kuzum. Daha senden öğreneceğimiz çok şey var.

Yorum

• kemal erdem
              Aktif
              • 15 Mayıs 2009
              • 224

gecmis olsun sayin kuzu.
              Allahtan acil sifalar dilerim
              Ilim ilim bilmektir. ilim kendin bilmektir.
              Sen kendini bilmezsen, ya nice okumaktir.
              Yunus Emre der hoca, gerekse var bin hacca.
              Hepisinden iyice, bir gonule girmektir.
              Yunus Emre

Yorum

• hurolg2
                Aktif
                • 25 Ocak 2019
                • 367

sen halledersin bu mikrobu...kaldı ki sen platonun mağarasındakileri ve hep takıldığın altınfuruşçu uşakları ve makarios lazı vb lerini bile halletmiş birisin...)
                Bu mikropcuk ne ola ki senin için... Kuzum geçmişler ola...biz sana ve direncine inanıyoruz...sen de sana inan...

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• albica
                  Aktif
                  • 03 Aralık 2008
                  • 287

kuzu hocam,sana ve ailene büyük geçmiş olsun.sen bunu da atlatırsın hocam.KUZU BU BORU DEĞİL.
                  “Tanrı iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır; yeryüzündeki kötü insanlarsa kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı’yı kullanırlar”

Yorum

• salihdemir
                    Yeni Üye
                    • 11 Mayıs 2018
                    • 38

Geçmiş olsun EMMİ

Yorum

• yeniden
                      Katılımcı
                      • 18 Eylül 2018
                      • 115

Kuzum Acil şifalar

Yorum

• egelii
                        Tecrübeli
                        • 25 Ağustos 2011
                        • 2961

guzum biz 20 gündür evdeyiz yapcek bişey yok sende 10 gün bekle bişey olmaz
                        acil şifalar

Yorum

• kordon68
                          Yeni Üye
                          • 17 Aralık 2008
                          • 23

Sn Kuzu geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim .

Yorum

• egelii
                            Tecrübeli
                            • 25 Ağustos 2011
                            • 2961

tefuksikret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Yarım saat mesaj yazdım gönderemedim.

Başlıkta verdiğim tavsiye ile ilgili yararları,zararları anlatılmış. Bu yazılanlar Corona salgını öncesi yazılmış. Yazarın özgeçmişi sitede var. Trombozu olanlar yaptırmasın diyor. Bence varis olanlar da yaptırmasın. ''sıkıntıları hafifletmek için'' demiş. Kesin çözümdür diye paylaşmadım.

Nefes darlığı oluşursa ona da aynen böyle referanslı bir tavsiyem olur. Fakat vereceğim tavsiye tartışılıyor. Buraya yazmayayım onu. Referanslarıyla birlikte özelden gönderirim. Tekrar geçmiş olsun.

Kuzu hocam sen durumunu ara ara buraya yaz, biz de araştıralım. Son yazdığım iki cümleyi sildim. Her şeye ihtiyaç vardır, kimbilir?
                            ayda bi çektiririm kupa faydası illa vardır rahatlatıyor ama heç zararını görmedim daha
                            trigiliserit müzmin 500 civarı demekki onunda işe yarar yanı varmış

Yorum

• syrphida
                              Katılımcı
                              • 03 Mayıs 2019
                              • 169

Sn. Kuzu hoca yorumunuzu yeni gördüm yoksa foruma yazacaktım, ya hu kimsede Sn.Kuzu nun tel i yok mu, sorsunlar durum nedir diye. Sn. Kuzu hoca geçmiş olsun, acil şifalar dilerim, daha para kazanacağız #direnKuzu. Salgında alkol , sigara içmek yasak.

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

usaglar….

beni ve sınıf argadasım moshe yi….catı katına tıhhdılar bizim gacılar….bize it muamelesi yapıyorlar...yemekleri tepsi ile gapının önüne koyup....kapıyı tıhhlıyıp yok oluyorlar....

gacı milleti....yoggg askından öliyim….yoggg SANA GELEN BANA GELSİN...türküleri...hepsi tedavülden kalktı....

bu GAVAT....lem iyiki argadaslıgımızı bozmadan bu yıllara geldik....gene ne varise sende var...gene ne varise bende var deyip....bizim gacıların menfeat düşkünü para avcıları oldukları hususunda kafamı ikiy….bu işten yırtar yırtmaz ikisinide bosuyalım demeye başladı deyyuzzz….bişeyde diyemiyorum ev sahibi o....
                                YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information