kuzu Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hedef 300 000.....
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Dualarımız seninle, bu virüsü yeneceğinizden şüphem yok. Bu kez virüsle vuruş zamanı...
-
Yarım saat mesaj yazdım gönderemedim.
Başlıkta verdiğim tavsiye ile ilgili yararları,zararları anlatılmış. Bu yazılanlar Corona salgını öncesi yazılmış. Yazarın özgeçmişi sitede var. Trombozu olanlar yaptırmasın diyor. Bence varis olanlar da yaptırmasın. ''sıkıntıları hafifletmek için'' demiş. Kesin çözümdür diye paylaşmadım.Kupa terapisi sporun dışında ağrı, inflamasyon/iltihap, solunum yolu enfeksiyonları ve zona dahil olmak üzere çeşitli sıkıntıları hafifletmek için denenmektedir.
Nefes darlığı oluşursa ona da aynen böyle referanslı bir tavsiyem olur. Fakat vereceğim tavsiye tartışılıyor. Buraya yazmayayım onu. Referanslarıyla birlikte özelden gönderirim. Tekrar geçmiş olsun.
Kuzu hocam sen durumunu ara ara buraya yaz, biz de araştıralım. Son yazdığım iki cümleyi sildim. Her şeye ihtiyaç vardır, kimbilir?
Yorum
-
-
Geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim. Kuzu kurallarına göre sana bir şey olmaması lazım Kuzum. Daha senden öğreneceğimiz çok şey var.
Yorum
-
gecmis olsun sayin kuzu.
Allahtan acil sifalar dilerimIlim ilim bilmektir. ilim kendin bilmektir.
Sen kendini bilmezsen, ya nice okumaktir.
Yunus Emre der hoca, gerekse var bin hacca.
Hepisinden iyice, bir gonule girmektir.
Yunus Emre
Yorum
-
sen halledersin bu mikrobu...kaldı ki sen platonun mağarasındakileri ve hep takıldığın altınfuruşçu uşakları ve makarios lazı vb lerini bile halletmiş birisin...
)
Bu mikropcuk ne ola ki senin için... Kuzum geçmişler ola...biz sana ve direncine inanıyoruz...sen de sana inan...
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
kuzu hocam,sana ve ailene büyük geçmiş olsun.sen bunu da atlatırsın hocam.KUZU BU BORU DEĞİL.“Tanrı iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır; yeryüzündeki kötü insanlarsa kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı’yı kullanırlar”
Yorum
-
-
ayda bi çektiririm kupa faydası illa vardır rahatlatıyor ama heç zararını görmedim dahatefuksikret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYarım saat mesaj yazdım gönderemedim.
Başlıkta verdiğim tavsiye ile ilgili yararları,zararları anlatılmış. Bu yazılanlar Corona salgını öncesi yazılmış. Yazarın özgeçmişi sitede var. Trombozu olanlar yaptırmasın diyor. Bence varis olanlar da yaptırmasın. ''sıkıntıları hafifletmek için'' demiş. Kesin çözümdür diye paylaşmadım.
Nefes darlığı oluşursa ona da aynen böyle referanslı bir tavsiyem olur. Fakat vereceğim tavsiye tartışılıyor. Buraya yazmayayım onu. Referanslarıyla birlikte özelden gönderirim. Tekrar geçmiş olsun.
Kuzu hocam sen durumunu ara ara buraya yaz, biz de araştıralım. Son yazdığım iki cümleyi sildim. Her şeye ihtiyaç vardır, kimbilir?
trigiliserit müzmin 500 civarı demekki onunda işe yarar yanı varmış
Yorum
-
Sn. Kuzu hoca yorumunuzu yeni gördüm yoksa foruma yazacaktım, ya hu kimsede Sn.Kuzu nun tel i yok mu, sorsunlar durum nedir diye. Sn. Kuzu hoca geçmiş olsun, acil şifalar dilerim, daha para kazanacağız #direnKuzu. Salgında alkol , sigara içmek yasak.
Yorum
-
usaglar….
beni ve sınıf argadasım moshe yi….catı katına tıhhdılar bizim gacılar….bize it muamelesi yapıyorlar...yemekleri tepsi ile gapının önüne koyup....kapıyı tıhhlıyıp yok oluyorlar....
gacı milleti....yoggg askından öliyim….yoggg SANA GELEN BANA GELSİN...türküleri...hepsi tedavülden kalktı....
bu GAVAT....lem iyiki argadaslıgımızı bozmadan bu yıllara geldik....gene ne varise sende var...gene ne varise bende var deyip....bizim gacıların menfeat düşkünü para avcıları oldukları hususunda kafamı ikiy….bu işten yırtar yırtmaz ikisinide bosuyalım demeye başladı deyyuzzz….bişeyde diyemiyorum ev sahibi o....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Yorum