dualarımız seninle kuzu agabey
Hedef 300 000.....
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
ARKADAŞLAR ŞUÇİMENTO BİRLEŞMELERİNDE EN AVANTAJLI ARBİTRAJBIRAKACAK HANGİSİ SİZCE.BİLGİSİ OLAN.TWİTTERDE ŞÖYLE BİR YAZI VAR.
Yorum
-
Sevgili iki gözüm.
Sen de yazmaz oldun. Güncel bir değerlendirmen var mıdır? Kıymetli öngörü ve analizlerini beklerim.
Yorum
-
Sevgili iki gözüm.
Sen de yazmaz oldun. Güncel bir değerlendirmen var mıdır? Kıymetli öngörü ve analizlerini beklerim.
Yorum
-
değerli dostlarım.....
Bedenimde bulunan 1 trilion bakteri ve verusa….corana da katıldı....
Gendisine hosgelmişsin hemşerim....irahat durursan sorun yok dedim....durmazsan...yumurtluyacagın yawrilerin HOMOSEKSUEL doğacaklar ki....bedenimdeki öteki veruslar bundan hoşlanmazlar dedim....
Güldü...homoseksule ne ula kuzu dedi....bildiğin ipne dedim....usagların oğlan olursa gay olacaklar....kız olurlarsa lesbiyen olacaklar...BENCE SEN HİÇ YUMURTLAMA DEDİM...
niyekineki dedi...
lem deyyuzz dedim...sen bana bir gay den geçtin...senin yumurtandan ne koy olur nede gasaba deyince ben....
temam temam dedi...dedi emme...ipneye ne gaddin güvenirsin....
on gün bekleyeceğiz...
bir daha bu yolları aynı hevesle yürürmüyüm…
KİİİMMMM BİLİR...NE BEKLİYOR...KALIRMIYIM...ÖLÜRMÜYÜM....
umarım 2 kg çeken dashaklarım...bedenimi korurlar....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kuzum geçmiş olsun ,kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteron gün bekleyeceğiz...
umarım 2 kg çeken dashaklarım...bedenimi korurlar....
Şu ana kadar yüksek ateş,şiddetli ökşürük ve nefes darlığın olmadığını anlıyorum.Acı patlıcanı crona çalmaz.
Bu on günü sağlıkla atlatmanı diliyorum.
Sevgi ve dualarımız seninle.YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yorum
-
Kuzu ustadim coook gecmiş olsun.Tum şifa dileklerimiz seninle.Senin en kisa zamanda bu surecin ustesinden gelecegine inaniyorum Koca yurekli adam.Ve şimdi konustugun gibi onunla kinuş.O gidecektir 10 gunun sonunda .Guzel haberlerini bekliyoruz.
Yorum
-
-
Akciğerlerin virüsü atabilmesi için momentuma ihtiyaç var. Kanda triglyceride yüksekse virüse tekmeyi basar.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdeğerli dostlarım.....
Bedenimde bulunan 1 trilion bakteri ve verusa….corana da katıldı....
Gendisine hosgelmişsin hemşerim....irahat durursan sorun yok dedim....durmazsan...yumurtluyacagın yawrilerin HOMOSEKSUEL doğacaklar ki....bedenimdeki öteki veruslar bundan hoşlanmazlar dedim....
Güldü...homoseksule ne ula kuzu dedi....bildiğin ipne dedim....usagların oğlan olursa gay olacaklar....kız olurlarsa lesbiyen olacaklar...BENCE SEN HİÇ YUMURTLAMA DEDİM...
niyekineki dedi...
lem deyyuzz dedim...sen bana bir gay den geçtin...senin yumurtandan ne koy olur nede gasaba deyince ben....
temam temam dedi...dedi emme...ipneye ne gaddin güvenirsin....
on gün bekleyeceğiz...
umarım 2 kg çeken dashaklarım...bedenimi korurlar....
Değilse kupa çektir. Kupa çektirmek saç teli köklerinden ayak parmaklarının ucuna kadar kan dolaşımını hızlandırır.Hiç bir zararı yoktur. Tükür korkuyu tükür...
Geçmiş olsun...
Yüksek basınçta havada asılı kalma süresi artıyor. Alçak basınçta yayılım hızı düşüyor. İnsanları korkutuyorlar,havalar ısınınca(alçak basınç) salgın duracaktır. Böyle olmadığına dair tonla haber çıkarıyorlar. İnanmayın.
Bu virüs her yerde var, hatta yatağınızın içinde bile var. Evin içinde de eller yıkanacak, burun temizlenecek, gargara yapılacak. Dışarı çıkmıyorsunuz diye sakın bunları ihmal etmeyin.
Semptomları gösterirsen de yaz, ona da çare buluruk evelallah...
Abd'de en korkunç olan hastaneye düşmektir. Ben sana Türkiya'ya dön dedim.
Bunu atlatırsın, bundan sonra gelecek olanı atlatamazsın.
Yorum
-
Kuzu hocam geçmiş olsun, bu da geçer ve bağışıklık kazanmış olursunuz.
Bu yaşadıklarımız bize şunu anlatıyor. Hayatta mümkünse hiçbir şeyi ertelememek gerek.ÖFKE RÜZGAR GİBİDİR, BİR SÜRE SONRA DİNER; AMA PEK ÇOK DAL KIRILMIŞTIR. Liberte- Egalite - Fraternite
Yorum
-
Virüsler atomaltı parçacıklardır. Bu konuda teorik fizikçilerin konuşması gerekir.
Virüs sonlu kümedir. Matematiksel manada herkese bulaşması mümkün değildir. Hiç bir önlem alınmasa da bir noktada duracaktır.
500 milyon insana bulaşırsa büyük bir sorunumuz var demektir.
Maske konusu tartışılıyor.Maske takılmalı ama çıkarıp, atacaksın. Yani diyelim ki evden çıktın, sokakta kimse yok. Maske takmanın bir manası yok. Ama araçların sık geçtiği bir caddede yürüyorsun hemman maskeni tak. Markete girerken yine maskeni tak, alışverişini yap, marketten çıkışta maskeyi çıkarıp atman gerekiyor. Diyelim ki pangaya gitmen gerekiyor. Hemman bir yeni maske takacaksın, çıkışta onu yine atacaksın. Ama çöpe atın, sokaklara atmayın.
Açık maske almayın, bence hiç bir manası yok. Kapalı maske almanız gerekiyor. Kapalı ameliyat maskeleri 7-8 TL. Diyelim ki günde 5 maske kullanıp atıyorsun, Aile kalabalıksa epey mesarif çıkar. Maskenizi kendiniz yapabilirsiniz. Benim malzeme önerim şudur: Selpak'ın kağıt-bez bir havlusu var.7,5 metresi 25 TL. Başka markaların da var. Bir de kırtasiyelerde satılan kutu içinde kauçuk lastikler var. Nette videoları var, bir iki tane uğraşınca yapmaya başlıyorsunuz.
Kağıt-bez 250 derece sıcaklıkta üretilen kompozit bir malzeme, yıkanıp tekrar kullanılabiliyor. Tabii bu durumda tekrar kullanılmamalı. En çok 1 saat, çıkarıp atacaksın.
Başka bilgileri de buraya yazabiliriz. Yanlış yapıyorsak, düzeltiriz abi.
Yorum
Yorum