Bu âlemin tek kralı ve piri: kuzu emmi, hakkın ödenmez. Var olasın şen olasın
Hedef 300 000.....
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Kuzum her zamanki gibi yine harikalar yarattın...Ben tam senkronu tutturamadım bu furuşmada gerçi...Shorttan erken inip longa erken geçip dönüşta de erken verip reverse şhort olamadım sonuçta lönkkedenek kalakaldım p.tesiye...Senin dediğin gibi sonsuz swap ya da G-20 filan işleri oluverirse de eğrisi doğrusuna geliverir belki şansıma...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersıra ücretimde...ödeyin bakem….sevgilerimle...güzel kardeşlerim....
yorum yazmak...graf koymak yassak pazar aasımına kadar...dostlarım yazsınlar...ben kilometrelerce yazdım...sıra onlarda.
önemli not...pazar aasam...amrikideki batık fonların turkiyede hangi kaartları hasat edeceğini...onları nereden alacağımı yazacağım...
Amma velakin onemli deel senin canın ve heykeline beton yetiştiremeyeceğimiz testicleslerin saossun...
Bu arada usa fonların burda perişana bağlayacaklarından bi denesi cellocan olabilir ne de olsa newyorklar wall street lerde gezip dolaşıyo zilli...
)
Kuzu emmimize ve Herkese sağlıkla evde kal diyorum dostlar...
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
-
Can.. Iyiki varsin. Her sey icin tesekkürler. Tanrim dimagini hep güclü kilsin.Nesen bol, sevdiklerin ile saglikli bir yasamin olsun... Selamlar...Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...
"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."
NIETZSCHE
Yorum
-
-
güzel kardeşlerim....
tessekkürler ediyorum....sizinle bilgilerimi paylaşıp eleştirilmekte istiyorum....
misal...
bu oyun tarzın eyi emme....şöyle şöyle yapsan daha eyi olmazmıydı gibi....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Sayın kuzu sizi bir kez daha tebrik etmek istiyorum..
Ancak eleştiri de bekliyorum sözünüze binaen; tamam, lafın tamamı aptala söylenir ancak, bazen o kadar anlamakta zorlanıyorumki, doğruyu anlayıncaya dek fırsat kaçıyor.. amaç küçük yatırımcıyı ve memleketi soyguncudan elinizden geldiğince kurtarmaksa, biraz daha açık yazabilir misiniz
Yorum
-
Kuzu hocam 2018 de 120 binler den şelale inişimizde viop için long pozisyon için dediklerinizi hatırlıyorum. " Ne zaman viop 30 endeksi gerçek endeks değerini dik aşağı doğru kestiği an çıkış başlar" by KUZU
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergüzel kardeşlerim....
tessekkürler ediyorum....sizinle bilgilerimi paylaşıp eleştirilmekte istiyorum....
misal...
bu oyun tarzın eyi emme....şöyle şöyle yapsan daha eyi olmazmıydı gibi....
ABD'nin Corona Virüse karşı 2 Trilyon Dolarlık destek paketinin dağılımı:
â–ªï¸500 milyar büyük
â–ªï¸377 milyar küçük şirketler
â–ªï¸339 milyar yerel yönetim
â–ªï¸300 milyar vatandaşa
â–ªï¸260 milyar işsizlik ödeneği
â–ªï¸153 milyar halk sağlığı
â–ªï¸43 milyar öğrenci kredisi
kuzu bunu bize bilale anlatir gibi anlatirmisin?
Yorum
-
. Haftaya vade sonu py en düşük tenmi yoksa yüksek tenmi kapatacak bu kuzu kuralı burda nasıl işleyecek ?kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergüzel kardeşlerim....
misal...
bu oyun tarzın eyi emme....şöyle şöyle yapsan daha eyi olmazmıydı gibi....
Yorum
Yorum