e.yegen Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hedef 300 000.....
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
ip boğazda , iskemleye tekmeyi koydum mu geçmiş olsun diyor....acelesi var mı derseniz bence sn. kuzunun dediği gibi herşeyin zamanı var...kendi adıma dün 107.100 den short açtım bekliyorum...
-
KUZU KURALLARI ….artık para yapma yolu bunnar….
şimdi dün 90 000 olduğumuzda VIOP 107 500 dü shortladık….
bugün borsa 90 000 olduğunda...VIOP 105 500 DÜ...2000 puvan altı dünün....yani 87 000 de long olana zırnık yok dedi...yasal mı bu...EVET YASAL...KONTRAT NİSAN SONUNDA BİTİYOR...istediği rakkama çekebilir....
TUPO....petrol fiyata 15 e düşecek....tupo da 47 ye düşer diye TUPO yu shortluyanları...bugün oydu...oya gibi...
bunnar….bunnar kuzu kurallarıdır...,İÇDİNAMİKLERLE ilgili...ARTIK BUNNARA GÖRE OYNUYORUM.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
MİSAL...bugün yüzde 4 eksi kapatırmı….kapatır ve yasaldır...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Emmi yurtdışının eksi sine rağmen iyi durduk sanki...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMİSAL...bugün yüzde 4 eksi kapatırmı….kapatır ve yasaldır...
Hangi noktadan sonra, aşağı yukarı farketmez, kalan%50 i nakiti spotta mala çevirmek lazım sence?
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriki tene kaart seçtim...ve dedimki bu kaartları yukarı basacaklarki borsayı çıkarsınlar..bankalar riskli hala dedim ve almadım.
bu kaartlar sinyali verecek....
neyin sinyalini....SUHULET BİTTİMİ....devam mı...
sinyal yerleri....
TUPETTİN....67 DEN ALDIM....84 SİNYAL YERİ...şimdi 77 de....
HAVAETTİN.....7.40 LARDA ALDIK....SİNYAL 11...ŞİMDİ 9 LARDA...Sayın Kuzu,kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKUZU KURALLARI ….artık para yapma yolu bunnar….
şimdi dün 90 000 olduğumuzda VIOP 107 500 dü shortladık….
bugün borsa 90 000 olduğunda...VIOP 105 500 DÜ...2000 puvan altı dünün....yani 87 000 de long olana zırnık yok dedi...yasal mı bu...EVET YASAL...KONTRAT NİSAN SONUNDA BİTİYOR...istediği rakkama çekebilir....
TUPO....petrol fiyata 15 e düşecek....tupo da 47 ye düşer diye TUPO yu shortluyanları...bugün oydu...oya gibi...
bunnar….bunnar kuzu kurallarıdır...,İÇDİNAMİKLERLE ilgili...ARTIK BUNNARA GÖRE OYNUYORUM.
Tüpettin 83'ten döndü, havaettin 9,5'ten. Bundan sonra endeks çıkışını havaettinle mi sağlayacaklar yoksa Havaettin'in elinden gelen bu mu?
Ayrıca birçok hisse teknik indikatörleri soğuttu, belli dirençlere dayandı. Yönümüzü belirlemek üçün nelere bakmak lazım?
Sen olmasan kimse viopa cesaret edemez, yolum yolum yolarlar bizi
Yorum
-
kuzu kuralı...BU BİR HOLD-UP....BIRAKTIGI AN DİREKT 82 000 DEYİZ...eldeki 107 000 ler...97 000 de tır yüklüyerek kapatılacaktır....
uygulayacağı en ikici HOLD-UP...bugunu 90 000 le kapayıp...yarını 85 000 le açmasıdır...yüzde 5 alttan....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
IMF: 2009'da olduğundan daha kötü bir resesyona girdik
Dünya Bankası: Eşi benzeri görülmemiş küresel şoka yol açtı
OECD: Ekonomik şok şimdiden 2008’deki finansal krizden daha büyük
Sn Kuzu Allah uzun ömür versin, keşke bi zaman gelsenizde Bodrum’da bi rakı içsek. Seviyoruz sizi de, muhabbetinizi de.
Neyse, yukardaki arkadaşlar dibe geldik mi demek istiyorlar?
Saygılarımla.
Yorum
-
bi gün tehir olsa daha iyi gibi grafiken guzumkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzu kuralı...BU BİR HOLD-UP....BIRAKTIGI AN DİREKT 82 000 DEYİZ...eldeki 107 000 ler...97 000 de tır yüklüyerek kapatılacaktır....
uygulayacağı en ikici HOLD-UP...bugunu 90 000 le kapayıp...yarını 85 000 le açmasıdır...yüzde 5 alttan....
yarın 90 kapayım cumaya yüzde 5 alt
haftaya haftalık dip görünüyor
Yorum
-
Yorum
-
BEN GELEMEZSEM....bir bilmeyen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterIMF: 2009'da olduğundan daha kötü bir resesyona girdik
Dünya Bankası: Eşi benzeri görülmemiş küresel şoka yol açtı
OECD: Ekonomik şok şimdiden 2008’deki finansal krizden daha büyük
Sn Kuzu Allah uzun ömür versin, keşke bi zaman gelsenizde Bodrum’da bi rakı içsek. Seviyoruz sizi de, muhabbetinizi de.
Neyse, yukardaki arkadaşlar dibe geldik mi demek istiyorlar?
Saygılarımla.
bu yaz...BİTEZ e git...orada sahilde karısı Belçikalı olan bi restaurant sahibi var...octopus avlar...adı şimdi aklıma gelmiyor....sahilde kumların ustune masaları kurar....
masayı donat...octopus izgarayı söyle...iraqıyı iki kadehe yükle...bismillah de elini alnına koy seninkini diple...sonra masanın karsısına gec...benim oturmam gereken sandelyeye otur...elini alnına koy bismillah de...benim kadehide diple...gözlerin cakmak cakmak olunca...garsonu cagır...söyle ÇÖKERTMEYİ çalsın....kalk....avını yakalamak üçün üçmaya yeltenen bir kartal gibi kollarını yükselt...dönüp ve çöktüğün anda...restoranın sahibi kesin yanına gelir...sen eser hocanın talebesimisin der...onuda benim üçün öp.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
gelirsen benide çağırınkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBEN GELEMEZSEM....
bu yaz...BİTEZ e git...orada sahilde karısı Belçikalı olan bi restaurant sahibi var...octopus avlar...adı şimdi aklıma gelmiyor....sahilde kumların ustune masaları kurar....
masayı donat...octopus izgarayı söyle...iraqıyı iki kadehe yükle...bismillah de elini alnına koy seninkini diple...sonra masanın karsısına gec...benim oturmam gereken sandelyeye otur...elini alnına koy bismillah de...benim kadehide diple...gözlerin cakmak cakmak olunca...garsonu cagır...söyle ÇÖKERTMEYİ çalsın....kalk....avını yakalamak üçün üçmaya yeltenen bir kartal gibi kollarını yükselt...dönüp ve çöktüğün anda...restoranın sahibi kesin yanına gelir...sen eser hocanın talebesimisin der...onuda benim üçün öp.
sen gelemezsen senin yerine beni çağırsın
ırakı boşa gitmesin
Yorum

Yorum