Hedef 300 000.....

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • simurg
    Administrator
    • 10 Mart 2007
    • 9247

e.yegen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uşaklar ne diyor bu grafik anlatacak varmı
    ip boğazda , iskemleye tekmeyi koydum mu geçmiş olsun diyor....acelesi var mı derseniz bence sn. kuzunun dediği gibi herşeyin zamanı var...kendi adıma dün 107.100 den short açtım bekliyorum...
    https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

KUZU KURALLARI ….artık para yapma yolu bunnar….

şimdi dün 90 000 olduğumuzda VIOP 107 500 dü shortladık….

bugün borsa 90 000 olduğunda...VIOP 105 500 DÜ...2000 puvan altı dünün....yani 87 000 de long olana zırnık yok dedi...yasal mı bu...EVET YASAL...KONTRAT NİSAN SONUNDA BİTİYOR...istediği rakkama çekebilir....

TUPO....petrol fiyata 15 e düşecek....tupo da 47 ye düşer diye TUPO yu shortluyanları...bugün oydu...oya gibi...

bunnar….bunnar kuzu kurallarıdır...,İÇDİNAMİKLERLE ilgili...ARTIK BUNNARA GÖRE OYNUYORUM.
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

MİSAL...bugün yüzde 4 eksi kapatırmı….kapatır ve yasaldır...
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• hsynkzmz
          Üye
          • 15 Kasım 2015
          • 57

Kuzum var olasın büyük DADAŞ.. Trade devam dediğiniz aralıkta.. 85000 yakın gibi ama cesaret edemiyırum 1500 puan aldık kar cebe yakışır

Yorum

• smartinvestor
            Tecrübeli
            • 29 Kasım 2015
            • 896

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            MİSAL...bugün yüzde 4 eksi kapatırmı….kapatır ve yasaldır...
            Emmi yurtdışının eksi sine rağmen iyi durduk sanki...

Hangi noktadan sonra, aşağı yukarı farketmez, kalan%50 i nakiti spotta mala çevirmek lazım sence?

Yorum

• raistlin39
              Katılımcı
              • 21 Temmuz 2016
              • 170

iki tene kaart seçtim...ve dedimki bu kaartları yukarı basacaklarki borsayı çıkarsınlar..bankalar riskli hala dedim ve almadım.

bu kaartlar sinyali verecek....

neyin sinyalini....SUHULET BİTTİMİ....devam mı...

sinyal yerleri....

TUPETTİN....67 DEN ALDIM....84 SİNYAL YERİ...şimdi 77 de....

HAVAETTİN.....7.40 LARDA ALDIK....SİNYAL 11...ŞİMDİ 9 LARDA...
              KUZU KURALLARI ….artık para yapma yolu bunnar….

şimdi dün 90 000 olduğumuzda VIOP 107 500 dü shortladık….

bugün borsa 90 000 olduğunda...VIOP 105 500 DÜ...2000 puvan altı dünün....yani 87 000 de long olana zırnık yok dedi...yasal mı bu...EVET YASAL...KONTRAT NİSAN SONUNDA BİTİYOR...istediği rakkama çekebilir....

TUPO....petrol fiyata 15 e düşecek....tupo da 47 ye düşer diye TUPO yu shortluyanları...bugün oydu...oya gibi...

bunnar….bunnar kuzu kurallarıdır...,İÇDİNAMİKLERLE ilgili...ARTIK BUNNARA GÖRE OYNUYORUM.
              Sayın Kuzu,

Tüpettin 83'ten döndü, havaettin 9,5'ten. Bundan sonra endeks çıkışını havaettinle mi sağlayacaklar yoksa Havaettin'in elinden gelen bu mu?
              Ayrıca birçok hisse teknik indikatörleri soğuttu, belli dirençlere dayandı. Yönümüzü belirlemek üçün nelere bakmak lazım?
              Sen olmasan kimse viopa cesaret edemez, yolum yolum yolarlar bizi

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

kuzu kuralı...BU BİR HOLD-UP....BIRAKTIGI AN DİREKT 82 000 DEYİZ...eldeki 107 000 ler...97 000 de tır yüklüyerek kapatılacaktır....

uygulayacağı en ikici HOLD-UP...bugunu 90 000 le kapayıp...yarını 85 000 le açmasıdır...yüzde 5 alttan....

Yorum

• troas
                  Yeni Üye
                  • 01 Ekim 2013
                  • 47

Bu PETKM aşıyı mı buldu ya da satıldı mı??

Yorum

• e.yegen
                    Tecrübeli
                    • 05 Mart 2009
                    • 530

2,70 den almış tim korkudan sattım hafta başı adamlar yukarı sürmek için açıklama gönderiyor hop %50 yapıyor yeni borsa kuralı zaten çoğu küçük kağıt % 50 yaptı dipten

Yorum

• e.yegen
                      Tecrübeli
                      • 05 Mart 2009
                      • 530

Dow 18.000e düşerse bizde ikili dip yaparız 1-2 haftaya sonra burdan alıp unutmak lazım hisseleri

Yorum

• bir bilmeyen
                        Katılımcı
                        • 21 Ağustos 2011
                        • 93

IMF: 2009'da olduğundan daha kötü bir resesyona girdik

Dünya Bankası: Eşi benzeri görülmemiş küresel şoka yol açtı

OECD: Ekonomik şok şimdiden 2008’deki finansal krizden daha büyük

Sn Kuzu Allah uzun ömür versin, keşke bi zaman gelsenizde Bodrum’da bi rakı içsek. Seviyoruz sizi de, muhabbetinizi de.
                        Neyse, yukardaki arkadaşlar dibe geldik mi demek istiyorlar?
                        Saygılarımla.

Yorum

• egelii
                          Tecrübeli
                          • 25 Ağustos 2011
                          • 2961

kuzu kuralı...BU BİR HOLD-UP....BIRAKTIGI AN DİREKT 82 000 DEYİZ...eldeki 107 000 ler...97 000 de tır yüklüyerek kapatılacaktır....

uygulayacağı en ikici HOLD-UP...bugunu 90 000 le kapayıp...yarını 85 000 le açmasıdır...yüzde 5 alttan....
                          bi gün tehir olsa daha iyi gibi grafiken guzum
                          yarın 90 kapayım cumaya yüzde 5 alt
                          haftaya haftalık dip görünüyor

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

SEVGİLİ DAYAN....

aselsan istemişsin benden....10-15 aralığı ALIM ARALIGIM....

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

bir bilmeyen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              IMF: 2009'da olduğundan daha kötü bir resesyona girdik

Dünya Bankası: Eşi benzeri görülmemiş küresel şoka yol açtı

OECD: Ekonomik şok şimdiden 2008’deki finansal krizden daha büyük

Sn Kuzu Allah uzun ömür versin, keşke bi zaman gelsenizde Bodrum’da bi rakı içsek. Seviyoruz sizi de, muhabbetinizi de.
                              Neyse, yukardaki arkadaşlar dibe geldik mi demek istiyorlar?
                              Saygılarımla.
                              BEN GELEMEZSEM....

bu yaz...BİTEZ e git...orada sahilde karısı Belçikalı olan bi restaurant sahibi var...octopus avlar...adı şimdi aklıma gelmiyor....sahilde kumların ustune masaları kurar....

masayı donat...octopus izgarayı söyle...iraqıyı iki kadehe yükle...bismillah de elini alnına koy seninkini diple...sonra masanın karsısına gec...benim oturmam gereken sandelyeye otur...elini alnına koy bismillah de...benim kadehide diple...gözlerin cakmak cakmak olunca...garsonu cagır...söyle ÇÖKERTMEYİ çalsın....kalk....avını yakalamak üçün üçmaya yeltenen bir kartal gibi kollarını yükselt...dönüp ve çöktüğün anda...restoranın sahibi kesin yanına gelir...sen eser hocanın talebesimisin der...onuda benim üçün öp.

Yorum

• egelii
                                Tecrübeli
                                • 25 Ağustos 2011
                                • 2961

BEN GELEMEZSEM....

bu yaz...BİTEZ e git...orada sahilde karısı Belçikalı olan bi restaurant sahibi var...octopus avlar...adı şimdi aklıma gelmiyor....sahilde kumların ustune masaları kurar....

masayı donat...octopus izgarayı söyle...iraqıyı iki kadehe yükle...bismillah de elini alnına koy seninkini diple...sonra masanın karsısına gec...benim oturmam gereken sandelyeye otur...elini alnına koy bismillah de...benim kadehide diple...gözlerin cakmak cakmak olunca...garsonu cagır...söyle ÇÖKERTMEYİ çalsın....kalk....avını yakalamak üçün üçmaya yeltenen bir kartal gibi kollarını yükselt...dönüp ve çöktüğün anda...restoranın sahibi kesin yanına gelir...sen eser hocanın talebesimisin der...onuda benim üçün öp.
                                gelirsen benide çağırın
                                sen gelemezsen senin yerine beni çağırsın
                                ırakı boşa gitmesin

Yorum

Working...
                                X

Debug Information