yeniden Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hedef 300 000.....
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
5 gündür 2000 puan bandında gidip geliyor. Sanki sayın Kuzunun bununla ilgili bir kuralı vardı. Hatırlayan varsa yazabilir mi?
-
-
2 ay daha rakı içilmezse ekonomi ciddi sıkıntıya girer ve ek vergi gelir diğer ortak kullanımlaramuratti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHerşey durmuş. İnsanlar dışarı çıkamıyor avm ler dükkanlar kapalı ticaret ölü. Uçuşlar kapalı turizm ölü. Bütün bunlar varken borsa yukarı gider mi. 2 ay daha böyle devam etse bizde durum ekonomi ciddi zora girecek gibi
Yorum
-
Allah Korusun kuzum. Daha çok işimiz var bu ölümlü dünyada. İyi haberlerini beklioruz.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkadere bak yaw….
newyork tan kaçıp bu küçük kasabaya geldik....burada buldu bizi...marketten evlere servis yapılıyordu...bizim eve servis yapan kişi pozitifmiş...onun geldiği tüm evler ve temasları test ediyorlar....
usaglar….
beni bilirsiniz deli dolu bir insanımdır ama kalbim herkese sevgi ile doludur...KUL HAKKI KALMASIN BENDE....KİMLERİ KIRMISSAM BENİ BAGISLAYIN....bu işin sonu kötüye benziyor...sevgiler.
forumdaki tüm yasakları kaldırdım....
Yorum
Yorum