Hedef 300 000.....

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • smartinvestor
    Tecrübeli
    • 29 Kasım 2015
    • 896

smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Türkiye, ABD Dahil Bazı G20 Ülkeleriyle Swap Hattını Görüşüyor -BN- Bloomberg HT

Enteresan BIST çıktı, USD düşmedi.
    KUZU emmi daha önce,

Swap ın açılması demek satılacak malı kolay çıkarmak için yapılır, bu da borsayı düşürür demişti.

hala aynı mı düşünüyor bilmiyorum.

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Sn. kuzu, Sesini duymak güzel... Şu halde bile yorumsuz bırakmadığınız için sonsuz teşekkürler.
      hocam....

forumdan 11 doctor...ne yapmam gerektiğini yazdılar....ne kadar kaliteli bir insan gurubu içindeymişim iyice anladım….BU CEPHEDE OLAN CESUR İNSANLARIN...yarısı kadar barim cesur olayım dedim ve dashaklarımı avuçladım....

bu insanlar...yıllardır...benim belden asagı yazılarıma...deli dolu yazılarıma nasıl katlanmışlar....buna rağmen bu sevgi seli...nasıl güçlü...nasıl güçlü....bilemiyorum...ÖLÜRMÜYÜM...KALIRMIYIM....e mme bişeyi eyi biliyorum ki...ÇOK SEVİLMİŞ VE SAYILMISIM...bu yeter bana.
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• smartinvestor
        Tecrübeli
        • 29 Kasım 2015
        • 896

Kuzu emmi.

Bitanesin. Sevilmek en büyük hazine. Sendeki bu hazine ise sonsuz.
        En kısa zamanda iyi olacaksın inş

Yorum

• e.yegen
          Tecrübeli
          • 05 Mart 2009
          • 530

Ralli in başındayız en kısa da düştü gu yerlere gelir bist kimsede korkudan mal alamaz bu başka bir çıkış olacağa benzer

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

usaglar…..

DÜNYA EKONOMİ TARİHİNDE....bu büyüklükte devletler mudahelesi hiç olmamıştır....

düşünün….

1...dolarda faiz sıfır....

2....al sana 7 trilion dolar beleş...git hisse al...onları getir bana ipotek et...sana para vereyim git gene hisse al diyorlar....

şimdi bu tarihte hiç olmamış bir durum...BÖYLE BİR MUDAHELENİN SONUCLARI NE OLUR...moshe ile bunu tartışıyoruz....KAPİTALİZM e yüzde yüz aykırı bu....KÖMİNİZM bu....dünya KOMİNİST oldu.

eger doğru bir yatırım aracı bulabilirsen...

insanlık tarihinde....hiç görülmemiş bir hızla...SERVETİNİ ON KATINA CIKARMAN MÜMKÜN....fekaat CORANA yüzünden...servetten cok can derdi var....du bakalım ne yapcagız….

YORUM YAZMAK....

yorum yapabilmek üçün....içinde bulunduğun SİSTEMDEKİ DEGİŞİMLERİ İZLEMELİSİN....yapacağın yorumlarda....sistemi çalıştıran YENİ PARAMETRELERİ gözardı edersen...hem sen...hemde seni okuyan herkez...AYVAYI ÇİG YER...

bu bakımdan...kuzu yu okurken...YORUMLARINDAKİ DEGİŞİMİ...SİSTEM DEGİŞTİGİ ÜÇÜN OLDUGU....o değişen sisteme kuzu nun doğru adapte olup olmadığı ise...TARTISMA KONUNUZ OLMALI....ortalıkta 7 trillion yokken yazdıklarımla....7 trillion gelince yazacaklarımın aynı olmuyacagı AŞİKAR OLMALI.

NOT...HEM BANA...hem moshe ye e-mail geldi çalıştığımız kurumdan...hisse senedi karsılıgı olarak su kadar ilave krediniz hazır diye...korkunç beleş bir para...işte bu para dow u yüzde 50 yukarı bastı...ama gelişen piyasalar turkiye dahil...hala yüzde 38 de bile değil....çünki orada bu para yok....
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• hayalım
              Tecrübeli
              • 27 Şubat 2009
              • 822

Bizimkiler hesap numarasindan baska birsey vermiyor sayin hocam. Biz eniyisimi senin yasadigin yerin borsasina yatirim yapalim. Iyi de o borsaya da yabanciyiz. Yol gostersen iyi olur kuzucum can cigercigim.

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Bizimkiler hesap numarasindan baska birsey vermiyor sayin hocam. Biz eniyisimi senin yasadigin yerin borsasina yatirim yapalim. Iyi de o borsaya da yabanciyiz. Yol gostersen iyi olur kuzucum can cigercigim.
                pasaportunla newyorka gelecen...bir aracı kuruma gidecen...sana FOREIGN PERSONEL diye hesap acıyorlar...turkiye kökenli olduğun için...vergide ödemiyorsun...kardan....onu turkiyede ödüyorsun beyanla...aynı haklara sahipsin...100 000 dolarlık hisse senedin varsa....100 000 dolarda kredi var.

Yorum

• hayalım
                  Tecrübeli
                  • 27 Şubat 2009
                  • 822

Oraya gelmeme gerek yok guzum. Cifte vatandasliktan dolayi Bura vatandasi olarak hesap acacagim. Acacagimda hangi enstrumana? Hesabi olan bankam oradan bana hisse aliyor ve aldigim kadar da kredi sagliyor.

Yorum

• hayalım
                    Tecrübeli
                    • 27 Şubat 2009
                    • 822

Birtek gozume ilisen Alliance Resource Partners. I couldn't find enough information about it yet. I have to study hard, but you can give me a tip. Can you?

Yorum

• hayalım
                      Tecrübeli
                      • 27 Şubat 2009
                      • 822

Yorma kendini guzum. Para kazanilir kaybedilir o kadar onemli degil. Yapilan isden haz almak. En onemlisi de can sagligi. Insallah yakin zamanda aramiza tekrar full donersin. Allah sana can sagligi versin.

Yorum

• wawew
                        Katılımcı
                        • 15 Haziran 2010
                        • 70

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        usaglar…..

DÜNYA EKONOMİ TARİHİNDE....bu büyüklükte devletler mudahelesi hiç olmamıştır....

düşünün….

2....al sana 7 trilion dolar beleş...git hisse al...onları getir bana ipotek et...sana para vereyim git gene hisse al diyorlar....

şimdi bu tarihte hiç olmamış bir durum...BÖYLE BİR MUDAHELENİN SONUCLARI NE OLUR...moshe ile bunu tartışıyoruz....KAPİTALİZM e yüzde yüz aykırı bu....KÖMİNİZM bu....dünya KOMİNİST oldu.

insanlık tarihinde....hiç görülmemiş bir hızla...SERVETİNİ ON KATINA CIKARMAN MÜMKÜN....fekaat CORANA yüzünden...servetten cok can derdi var....du bakalım ne yapcagız….

YORUM YAZMAK....

yorum yapabilmek üçün....içinde bulunduğun SİSTEMDEKİ DEGİŞİMLERİ İZLEMELİSİN....yapacağın yorumlarda....sistemi çalıştıran YENİ PARAMETRELERİ gözardı edersen...hem sen...hemde seni okuyan herkez...AYVAYI ÇİG YER...

bu bakımdan...kuzu yu okurken...YORUMLARINDAKİ DEGİŞİMİ...SİSTEM DEGİŞTİGİ ÜÇÜN OLDUGU....o değişen sisteme kuzu nun doğru adapte olup olmadığı ise...TARTISMA KONUNUZ OLMALI....ortalıkta 7 trillion yokken yazdıklarımla....7 trillion gelince yazacaklarımın aynı olmuyacagı AŞİKAR OLMALI.

NOT...HEM BANA...hem moshe ye e-mail geldi çalıştığımız kurumdan...hisse senedi karsılıgı olarak su kadar ilave krediniz hazır diye...korkunç beleş bir para...işte bu para dow u yüzde 50 yukarı bastı...ama gelişen piyasalar turkiye dahil...hala yüzde 38 de bile değil....çünki orada bu para yok....
                        https://Bedava bişey yok.Karşılıgind...be/a0qRgJv96Z8

Yorum

• gundwane
                          Tecrübeli
                          • 18 Ağustos 2011
                          • 1921

hocam....

forumdan 11 doctor...ne yapmam gerektiğini yazdılar....ne kadar kaliteli bir insan gurubu içindeymişim iyice anladım….BU CEPHEDE OLAN CESUR İNSANLARIN...yarısı kadar barim cesur olayım dedim ve dashaklarımı avuçladım....

bu insanlar...yıllardır...benim belden asagı yazılarıma...deli dolu yazılarıma nasıl katlanmışlar....buna rağmen bu sevgi seli...nasıl güçlü...nasıl güçlü....bilemiyorum...ÖLÜRMÜYÜM...KALIRMIYIM....e mme bişeyi eyi biliyorum ki...ÇOK SEVİLMİŞ VE SAYILMISIM...bu yeter bana.
                          Çünkü dürüst samimi ve olduğun gibi sin..
                          Yapmacıklıktan samimiyetsizlikden yalandan çıkar uğruna başkalarını kullananlardan bıktık usandık..

Yorum

• gundwane
                            Tecrübeli
                            • 18 Ağustos 2011
                            • 1921

Benim gözlemlediğim virüs konusunda kimsenin elle tutulur sağlam bilgilerinin olmadığı..
                            Bulaşanlara bakıyorsun semptomlar farklı..
                            Bazılarında hiç bişi yokken bazıları ölebiliyor..
                            Daha ilginci önce öksürük aksırık dendi ciğerler öksürük ok..
                            Şimdi de hayır dokunma yakın temas deniyor..
                            Positif olan bazılarının çevresine bulaştırmadığı (çok yakınında olanlar da dahil) ortaya çıkıyor..

İtalyada karantina var 20 günden fazla ama yeni vaka sayısı 3000 4000 lerde hala..Ne anladım bu işten hani 14 gündü kuluçka süresi..adamlar 20 günden fazladır karantinada vaka sayısının çok çok azalması lazım idi ama değil..

Gördüğüm odaklanılan 4-5 ülke
                            ispanya italya abd (çin bitti) biraz almanya biraz da UK..

ya dünyada geriye kalan memleketler..

Neden oralara bulaşmadı..
                            Bulaştıda ses mi yok..
                            kum gibi insan kaynayan memleketlere bakıyorum sayılar nisbeten az..
                            Hala ısrarla çinin güneyinde ki memleketlerin neden sesi soluğu çıkmıyo..hindistan ?
                            Nerede bunlar..
                            Neden çinden taaa öte de ispanya ile italya..

Avrupada da gariplik var..
                            italya kötü macaristanda bişi yok gibi mesela sayılar çok düşük..estonya letonya ukrayna..buralarda da bişi yok gibi..
                            erken mi önlem aldılar test mi yapmıyorlar ..

Bu test işinide anlamadım..
                            yüzde 100 doğru mu..
                            Olmayanı geçişte buna benzer bi virüsü geçirmiş olanı ne bilim..
                            Bu kadar hassas mı..

Şimdide type 1 2 3 çıkardılar..
                            test bunları ayırd edebiliyor mu..?

Ben tamamen başı kesik tavuk modunda olduğumuzu düşünüyorum..Bütün dünyanın..
                            Böyle karantina ila de işin işinden çıkılmayacağını anladıkları bir an olursa...O zaman ne yapacaz..??

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

usaglar…..

düşünün….

YORUM YAZMAK....

vardığımız ilk İKİ sonuç....

CORANA nedeniyle....ÜRETİM ARACLARI DURDU....production….kapitalizmin motoru durdu....STOKLAR tükendi mi....raflar marketlerde boşalır...bu ise 1 tl fiyatı olan malı 10 tl ye iteler....HİPER ENFLASYON....

İŞSİZLİK TAVAN YAPACAGI ÜÇÜN...devletlerin halka yardımı para basarak olacaktır....çünki devletler VERGİ TOPLUYAMIYACAK....bununla....HALKTA BİRBİRİNE SALDIRMA...ZENGİNDEN ZORLA ALMA eyilimleri oluşur ve...DÜZENLİ TOPLUM YAPISI BOZULACAK...BUNUN ÜÇÜN DEVLETLER DERHAL TARIM ALANLARINA EL KOYUP...ÇİFTÇİLERİ DESTEKLİYEREK...tarım üretimini tavana kilitliyecek tedbirlere girişmeliler...çünki...BURADAKİ ÜRETİMİN DURMASI...CORONADANDA TEHLİKELİDİR...GIDA KITLIGINA GİDER İŞ...6 ay sonra...

Yorum

• ihakki
                                Tecrübeli
                                • 02 Aralık 2008
                                • 709

Kuzum 107.000'den açtığın shortları ne yaptın?
                                YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information