Hedef 300 000.....

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

URANACUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merkez bankasi 20 miyarlik yeni varlik alim karari açiklamiş,,, BU ALIMLAR YARAYA MERHEM OLURMU GORECEGIZ
    bu graficlerin ikisinede birlikte bakın mor ve pembeye...

çocuk yapabilmeleri üçün aynı yatağa girip bi ay takılmaları gerek...BU UÇ DALGA OLUSTURUR...KISA VADEDE...VE YENİ NORMAL...cocugun adıdır.

işte o yeni normalde...RALLİ BASLAR....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• simurg
      Administrator
      • 10 Mart 2007
      • 9248

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      SEVGILERIMLE....sevgi yuklu kardeslerim...bana verdiginiz corona destegi ucun hepinize tek tek tessekkurlerimi sunuyor...GOZLERINIZDEN OPUYORUM.

moshe...bu sevgi seline sahit olunca...bende ingilizce yazicam oraya dedi...yaz mamina koyayim dedim.
      Tekrar geçmiş olsun her ikinize de . Dostunuz dostumuzdur. Onu da bekleriz aramıza .
      https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Tekrar geçmiş olsun her ikinize de . Dostunuz dostumuzdur. Onu da bekleriz aramıza .
        SEVGİLİ HOCAM...

sizlerin yazdıkları destek ve dua mesajlarını okudum ona...dedimki olum bak...bizi bu dualar kurtardı...sen hastenede kalınca sanada dua ettiler...sayemde yırttın...bende yazıcam dedi....TEKNOLOJİK DEVRİM VE KAPİTALİST MODE DA OLASI DEGİŞİKLİKLER KONULU Bİ YAZI DİZİSİ HAZIRLIYACAK...bizim usaglara tessekkür üçün...bizim doctorlar...bence dünyada en iyiler...saolsunlar güzel reçeteler yolladılar...

laz MAKARIOS a gelince...onu evirip çevireceğim...ŞEYLE Bİ HAYAL ET...CANLI CANLI TUYLERİ YOLUNMUS VE KIZARTILMIS TAVUGUN BASINA GELENLER....laza uyguluyacagım yöntemin yanında sinek vızıltısı kalacak....ha ha ha....bana mezar yeri arıyormuş....hem kendi forumunda hemde burada...

geçmiş ossun...kendine iyi bak...duam seninle bile dememiş...

BEYGİR...hisseneti edebiyat ve geyik forumuna cevirdi....
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzey
          Katılımcı
          • 28 Ağustos 2009
          • 162

gecmiş olsun sevgili kuzu. allahın izniyle bunu da atlattın. aılenle birlikte gecireceğin cok guzel gunlar dilerim.

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

değerli dostlarım....

insan kötü günde kendi gerçek kişiliğini belli edermiş....benim kötü günümde bana destek mesajları atan simdi geçmiş olsun kuzum diyenlerin listesini çıkarıyorum...

sizlerle özel forumda buluşacağız...moshe bu nickleri oraya kaydedecek paralarını yatıracak...ikimizde oradayız benim nickim YOUNG TURK...böylece bilginin merkezinde olacaksınız...

sizlere...nasıl tessekkür etsek azdır...ALLAH SİZİN GİBİ İNSANLARI ÇOGALTSIN...iyiki varsınız.

Yorum

• hocamurat2001
              Aktif
              • 26 Haziran 2014
              • 367

büyük geçmiş olsun can pirim çok şükür......

Yorum

• wisewell
                Aktif
                • 30 Nisan 2014
                • 246

SEVGILERIMLE....sevgi yuklu kardeslerim...bana verdiginiz corona destegi ucun hepinize tek tek tessekkurlerimi sunuyor...GOZLERINIZDEN OPUYORUM.

moshe...bu sevgi seline sahit olunca...bende ingilizce yazicam oraya dedi...yaz mamina koyayim dedim.
                bizde seni sevik kuzu baba

Yorum

• kordon68
                  Yeni Üye
                  • 17 Aralık 2008
                  • 23

Sn. Kuzu senin sesini duymak bile yeterli. Tekrar çok çok geçmiş olsun her ikinize de

Yorum

• stefano
                    Aktif
                    • 13 Kasım 2008
                    • 229

Abi öncelikle Allah size ve dostlarınıza sağlıklı ve uzun ömürler versin.

Youtube de dolarla ilgili değişik bir fikri olan arkadaş var. Konu ülkede döviz mevduatlarına el konur mu dan çıkmış, farklı bir senaryo üretmiş.

Vaktin olursa buna bir yorum yapabilirmisin ?

linki vermemişim

Size ve dostlarınıza Allah sağlıklı ve uzun ömürler versin.

Yorum

• kenankenan
                      Yeni Üye
                      • 09 Aralık 2013
                      • 6

-İnsanı ayakta tutan, iskelet ve kas sistemi değil; prensipleri ve inançlarıdır- demiş Einstein....sevgi bu denklemin neresinde bilmiyorum ama kıskanılacak sevgi seli var sayın kuzuya ...sağlık huzur temenni eder Hudson River manzaralı nice güzel gunler dilerim sayın Kuzu

Yorum

• bilgehan2004
                        Yeni Üye
                        • 02 Aralık 2015
                        • 24

SAYIN Kuzu üstadların kaybolduğu şu dönemde bizi aydınlatıyorsun tekrar geçmiş olsun
                        Tanrı senin ve sevdiklerinin yanında olsun

Yorum

• kemal52x
                          Aktif
                          • 11 Ocak 2011
                          • 237

Kuzu üstadım tekrar geçmiş olsun dostunun iyileştiğine de çok sevindim.

Yorum

• berkaraman
                            Üye
                            • 22 Şubat 2017
                            • 48

tekrar geçmiş olsun kuzu hazretleri

Yorum

• smartinvestor
                              Tecrübeli
                              • 29 Kasım 2015
                              • 901

değerli dostlarım....

insan kötü günde kendi gerçek kişiliğini belli edermiş....benim kötü günümde bana destek mesajları atan simdi geçmiş olsun kuzum diyenlerin listesini çıkarıyorum...

sizlerle özel forumda buluşacağız...moshe bu nickleri oraya kaydedecek paralarını yatıracak...ikimizde oradayız benim nickim YOUNG TURK...böylece bilginin merkezinde olacaksınız...

sizlere...nasıl tessekkür etsek azdır...ALLAH SİZİN GİBİ İNSANLARI ÇOGALTSIN...iyiki varsınız.
                              Varlığın Türk varlığına armağan olsun Kuzu Pirim.
                              İyi ki varsın. Var olasın. Hakkın ödenmez.
                              Seviyoruz seni Emmim

Yorum

• grotesque
                                Yeni Üye
                                • 18 Ağustos 2011
                                • 6

Tekrar geçmiş olsun abi, iyi ki varsınız. Allah sevdiklerinize ve sizi sevenlere bağışlasın..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information