oooo çok iyi Mosche de iyi olmuş..çok sevindim..geçmiş olsun Kuzu hocam..sevgiler.
Hedef 300 000.....
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
saygıdeğer pirim peki bu kar işssiz ordusu birikince bu yeni kapitalist dünya düzeni seri ve hızlı ürrettiği onca ürünü işsiz güçsüz kime satıp kar edecek....???? bu kafamı kurcalayaN SORU...??kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKAPITALIZM....BUYUK DEGISIMI...KAART PARA...ALTIN...VE BITCOIN....
eger anliyamazsan bu degisimi....BU DEGISIMI KAVRAYANLAR MILYONER OLURKEN...sen elindeki ve avucundakini kaybedersen....
nedir bu buyuk degisim....DIGITAL DUNYA....YENI KAPITALIZM....
AMAZON...tum dukkanlari kapatacak sonunda...milyonlarca insan issiz kalacak...
APPLE....tum bilgi ve odeme islemlerini bankalarin elinden alacak...telefonla odeyeceksin...
NETFLIX....tum sinema ve eglence dunyasini alacak....buradaki insanlar issiz kalacak...
vesaire...vesaire...
BUNNARI...hissenette...2007 yilinda...2008 krizinin olacagini MUSTULARKEN YAZMISTIM...
VE ILAVE ETMISTIM...artik parana faiz alamiyacaksin...tam tersine parani bankada tutabilmek icin sen bankaya faiz odeyeceksin...GOKTEN DOLAR YAGACAK...
vesaire...vesaire....
bunlarida...beni hissenetten kovduktan sonar gelip keyborsada yazmistim....babo bu yazdiklarimi hissenete tasidiginda...
klasik BILGI dusmanlari...kuzu mu yazmis...gec onu demislerdi...
sonar hepsi gerceklesince....vayyy kuzu iti vayyy demislerdi...
BU BUYUK TEKNOLOJIK TRANSFER....robotlar...soforsuz TIRLAR...soforsuz arabalar...insanin istanbuldan newyorka...boru icinde vakumla 2 sate inecegi yolculugunu yazmistim...
gulmuslerdi...ama TIRLAR...SUFORSUZ...DEVREDELER SUAN...
DEVLETLERIN KAART PARASI....ALTIN...PETROL...VE ELEKTRONIK PARA....CARPISACAKLAR DEMISTIM...
ISTE SIMDI...O CARPISMA BASLIYOR....BU CARPISMADA BENIM MILYARDER OLMAM GEREKIR...BU BILGIYLE...ONA HAZIRLANIYORUM...
UC SEY....PARA...ALTIN...BITCOIN...BU UCUNUDE RELATIVITE TEORISI ILE ANLATACAGIM...
devam edecek.
Yorum
-
iki gozum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn KUZU merhabalar,sağlığınıza duacıyız,kendinize ve yakınlarınıza dikkat ediniz.Allah yar ve yardımcınız olsun.!!sv.KUZU size ve sn Moshe'ye tekrar geçmiş olsun,Allah sizleri her türlü hastalıktan ve beladan korusun.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSEVGİLİ HOCAM...
sizlerin yazdıkları destek ve dua mesajlarını okudum ona...dedimki olum bak...bizi bu dualar kurtardı...sen hastenede kalınca sanada dua ettiler...sayemde yırttın...bende yazıcam dedi....TEKNOLOJİK DEVRİM VE KAPİTALİST MODE DA OLASI DEGİŞİKLİKLER KONULU Bİ YAZI DİZİSİ HAZIRLIYACAK...bizim usaglara tessekkür üçün...bizim doctorlar...bence dünyada en iyiler...saolsunlar güzel reçeteler yolladılar...
laz MAKARIOS a gelince...onu evirip çevireceğim...ŞEYLE Bİ HAYAL ET...CANLI CANLI TUYLERİ YOLUNMUS VE KIZARTILMIS TAVUGUN BASINA GELENLER....laza uyguluyacagım yöntemin yanında sinek vızıltısı kalacak....ha ha ha....bana mezar yeri arıyormuş....hem kendi forumunda hemde burada...
geçmiş ossun...kendine iyi bak...duam seninle bile dememiş...
BEYGİR...hisseneti edebiyat ve geyik forumuna cevirdi....
Yorum
-
Guzum çok şükür sağsalim geldin, eskisinden de daha azametli,helal olsun eski toprak.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSEVGILERIMLE....sevgi yuklu kardeslerim...bana verdiginiz corona destegi ucun hepinize tek tek tessekkurlerimi sunuyor...GOZLERINIZDEN OPUYORUM.
moshe...bu sevgi seline sahit olunca...bende ingilizce yazicam oraya dedi...yaz mamina koyayim dedim.
Yorum
-
Sen varsan bu guzellikler bu iyilikler guzel kelamlar var. Bize yol rehber oldun. Tecrube oldun allah saglikli uzun omur versin.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdeğerli dostlarım....
insan kötü günde kendi gerçek kişiliğini belli edermiş....benim kötü günümde bana destek mesajları atan simdi geçmiş olsun kuzum diyenlerin listesini çıkarıyorum...
sizlerle özel forumda buluşacağız...moshe bu nickleri oraya kaydedecek paralarını yatıracak...ikimizde oradayız benim nickim YOUNG TURK...böylece bilginin merkezinde olacaksınız...
sizlere...nasıl tessekkür etsek azdır...ALLAH SİZİN GİBİ İNSANLARI ÇOGALTSIN...iyiki varsınız.
Yorum

Yorum