Geçmiş olsun kuzu. Corona senin 4 kg dhassagı görünce duruma uğrayıp bin pişman olmuştur zaten.
Hedef 300 000.....
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Geçmiş olsun değerli Kuzu hocam Allah korusun
uzun zamandır foromu girmiyordum duyunca üzüldüm
neyse ki atlatmışsınız
Yorum
-
dayı tekrardan geçmiş olsun. bahsettiğin forumun adresini yazar mısın? senin "size şah damarınızdan yakınım" entry ni okuduktan sonra internette aradım ama bulamamıştım.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdeğerli dostlarım....
insan kötü günde kendi gerçek kişiliğini belli edermiş....benim kötü günümde bana destek mesajları atan simdi geçmiş olsun kuzum diyenlerin listesini çıkarıyorum...
sizlerle özel forumda buluşacağız...moshe bu nickleri oraya kaydedecek paralarını yatıracak...ikimizde oradayız benim nickim YOUNG TURK...böylece bilginin merkezinde olacaksınız...
sizlere...nasıl tessekkür etsek azdır...ALLAH SİZİN GİBİ İNSANLARI ÇOGALTSIN...iyiki varsınız.
selamlar.
Yorum
-
Hocam Allah uzun ve sağlıklı ömürler versin. Versinki bizde sizden öğrendiklerimizi bilgiye susamış toplumumuza verelim. Moshe beye selamlar Allah sağlıklı huzurlu yaşam dilerim kendilerine.(hallelujah)istinyetilkisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu hocam hayat çizgin çok uzun senin skenderin dashaklarını önce burup sonra eline verecen hocam valla öle hemen gitmek yok öbür tarafta şikayetci olurum.
Allah uzun ve sağlıklı ömür versin
Yorum
-
Yorum
-
kuzu buyuksun bir mesaj ile formu check in desk yaptinkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdeğerli dostlarım....
insan kötü günde kendi gerçek kişiliğini belli edermiş....benim kötü günümde bana destek mesajları atan simdi geçmiş olsun kuzum diyenlerin listesini çıkarıyorum...
sizlerle özel forumda buluşacağız...moshe bu nickleri oraya kaydedecek paralarını yatıracak...ikimizde oradayız benim nickim YOUNG TURK...böylece bilginin merkezinde olacaksınız...
sizlere...nasıl tessekkür etsek azdır...ALLAH SİZİN GİBİ İNSANLARI ÇOGALTSIN...iyiki varsınız.
Yorum
-
Kuzu emmim yine güzelliģini belli ediyorsun anladığım kadarıyla. Diyorsun ki arkadasim mose fprumun paralarini yatiracak. Ben inanmirem sen yatiracaksan heralde ama bize oyle diyip tevazu edirsen...Inanmam ula...arkadasın sonucta bir yahudi para mı yatırır hiç...
) saka ula şaka...
) sana ve arkadaşına tekrar gecmis olsun...her türlü geçmiş ve gelecek bilgiler için şimdiden teşekkürler....selamlar sevgiler...
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Kuzu hocam geçmiş olsun.Ailene ve size sağlıklı günler dilerim.Her zaman derim ''KUZU BU BORU DEĞİL''.“Tanrı iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır; yeryüzündeki kötü insanlarsa kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı’yı kullanırlar”
Yorum
Yorum