Hedef 300 000.....

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

akçaağaç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kuzu hocam,ABD borsalarının yakıtı petrol fiyatları dır derlerdi.bu korelasyon genelde tutuyordu ama son zamanlarda tutmamaya başladı.en azından bugün tutmadı.petrol diplemiş iken ABD piyasaları nın da diplemesi gerekmez miydi
    petrol diplemedi 6 pm den sonra tekrar düzeldi...yukarıda sebebini anlattım...
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Ulaa guzum o olee diil. Bizim ollada "" camiz bataklikta ...ikilir "" diirler.
      ha ha ha...cok güzeldi bu...CAMİZ BATAKLIKTA İKİLİR....BUNU ALTINDA KULLANACAGIM...

MOSHENİN ADAMLARI TESPİT ETMİŞ...55 milyar dolarlık bi altın long….

petrol ve altın...para gibi değil...NAKLİYE VE DEPOLAMA SORUNLARI VAR...

SÖYLE SÖYLÜYEYİM...55 milyar dolar...1000 ton altın eder...kaart üstünde vadeli kontrat bu...

bunu BATAKLIGA SOKMAK İSTİYEN BİRİ...ver ulen 1000 ton fiziki altınımı dedimi…

1000 ton altın...bir tır 20 ton alıyorsa....50 tır eder....yükle 50 tırı götür teslim et...

onuncün...nakliye ve depolaması gereken fınansal araçlarda iki elin hep mötünde olacak...

yogusam….estetik ameliyet bile tam düzeltmiyor...petrol de moshe 3 kez estetik oldu...TAM DÜZELMEDİ...
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• hayalım
        Tecrübeli
        • 27 Şubat 2009
        • 822

Uleen guzum sen yok mu sen hic olmeyesin. Varligin bu bulanik sularda bizlere cesaret veriyor.

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

Uleen guzum sen yok mu sen hic olmeyesin. Varligin bu bulanik sularda bizlere cesaret veriyor.
          SAOLASIN...hayat birlikte güzel...isterimki halkımda kazansın...öğrensin...kendi gibi olsun...sevsin...küfredip deşarj ossun...EMME HEP SEVMEYİ BİLSİN....SEVGİSİZLİK CEHENNEMDİR.

MOSHE beni san fransisco ya götürdü ailesi ile PASOVER yemeği üçün...

gelmişken bi SİLİCON VALE ye gidelim...son gelişmeleri öğrenelim dedik...

orada bunun bi gurup arkadaşı var...AMRİKİLİ...moshe nin yahudiligi net ..ismi...

bi kız bana dediki….ARE YOU A JEW TOO...sendemi yahudisin dedi...

biraz durakladım ve dedimki...I AM SORRY...I DİDNT GET İT...İT İS SOME KİND OF SİCKNESS...üzgünüm...tam anlıyamadım...bir nevi hastalık mı...o dediğiniz...diyince ben...bu mideme yerleştirdi anında...ha ha ha

Yorum

• hayalım
            Tecrübeli
            • 27 Şubat 2009
            • 822

Guzu hocam, anlasilan bir yafidinen cook cekmis. Seni de gozune kestirmis emmme cesaret bulamamis.

Yorum

• hayalım
              Tecrübeli
              • 27 Şubat 2009
              • 822

Sen demisken, gecen hafta bir forum da yazarkene bi zibidinin biri benim yorumuma "" uck you"' dedi. Bende dedimkine ""atamite"" sen once o igdislerinin cekisini verde bir dusuneyim dedim. Biidaa bana donmedi.

Yorum

• wisewell
                Aktif
                • 30 Nisan 2014
                • 246

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                petrol diplemedi 6 pm den sonra tekrar düzeldi...yukarıda sebebini anlattım...
                sonucta gelirsek bize,,,,,,bankalar gocecekmi diyon hala kuzu?

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

Guzu hocam, anlasilan bir yafidinen cook cekmis. Seni de gozune kestirmis emmme cesaret bulamamis.
                  bu dediğim moshe...moshe mideme geçirdi...Yahudilik neki...hastalık gibi birsey mi dediğim üçün...

sonra kıza döndü dedi...kırk yıldır beraberiz...mezuniyette ben birinciydim bu ikinci oldu...40 yıldır hazmedemiyor...her fırsatta bana böyle saldırıyor dedi...bu musulman...hem musulman hemide turk dedi...ikisi birden ondan bele gıcık dedi...ha ha ha

bunun babası antrapoloji profesörü....ısrael de sina çölünde kazılar yaptı...çölün altını üstüne çevirdi...hazreti musa ve onunla birlikte çölde 40 yıl kalan Yahudilerle ilgili bişey bulmak üçün...

bizi davet etti...gittik...

çölde ana yoldan 2 saat içeride biryerde kazılar yapıyorlar...çadırlar kurmuşlar...çöl yanıyor...yılanlar ıslık çalarak kumun üstünde kayıyorlar...hepsi zehirli...gece oldu...sarap filan sohbetler o biçim hepsi kafadan kıyak antrapolistlerin...babası yatacağım dedi...bizede döndü dediki...sakın gece çölde tasları yerinden oynatmayın altında akrepler olur...moshe çocukluktan alışmış...babası yapma dedimi bu yapıyor...hastalık seklinde...deyyuzz bi tası kaldırdı...altından yumruğum büyüklüğünde bi akrep...kuyruğunu dikti bize doğru yürüyor....ödümüz koptu...akrep çadırlarla bizim aramızda olduğu üçün çadıra kaçamadık...ilerde arabamız vardı...çığırarak ona doğru kaçıyoruz...arabaya geldik kapı kilitli arabanın üstüne çıktık...babası elinde bi uzun cubuk ucunda file ile geldi...akrebi onunla tuttu...biz arabanın üstündeyiz...cubugu bize doğru uzatıyor...moshe ye...hiç değişmemişsin olumm...40 ına geldin hala babana karsı geliyorsun...HERKESE REZİL OLDUK TABİİ...GACI HOCALAR GÜLMEKTEN YIKILIYORLARDI.

Yorum

• Cem2002
                    Katılımcı
                    • 02 Nisan 2019
                    • 176

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    eee ben size hep ne yazdım...finansal piyasada İMKANSIZ yoktur...

petrolde özel bi durum oldu bügün...DEPOLAMA İLE İLGİLİ...

insanlar petrol düşünce...burası dip dediler ve feci longladılar vadeli kontratlarda...

yarın...nisan 21 i vade bitiyor...PETROLU TESLİM ALACAKLAR...AMA DEPOLARI YOK...DOLU...

DEPOSU OLANLARA DEDİLERKİ BUGÜN...ABİ AYAGININ ALTINI YALIYAYIM BU PETROLU AL ELİMDEN...DEPOM DOLU....öbürleride nazlandı olsa dükkan senin benimkide dolu diyince...LONG olanlar hem petrolü bedava devrettiler hemde alsınlar diye varil basına 37 dolar ödediler...

buna borsada....açgözlüyü...ACKEN ikmek denirki...ele ittiler...biz türklerde buna...HASTA YATAGINDA İKİLİR deriz...

anlatabildim mi ula....

LONG SEQUEZE di bu...boğaları yatırdılar iktiler ve yetmedi...canlarını bağışlamak üçünde varil basına 37 dolar aldılar...ve dedilerki bidaha...ihtiyacın 1 varilken 1000 varili alırsan...seni delik deşik ederiz işte bele dediler...

moshe ye sordum vazelin filan kullanmışmıdırlar….yoggg dedi...bunnar texaslı vazelin filan kullanmazlar...transit delik deşik ederler...iyi tanıyor onnarı...o guruplarla buda furustu...mıçında hala yara izleri var.
                    Kuzu abi,

Herseyi anladimda - ye nasil dustu?

1 varil almak icin 10 lira odedim.
                    0 a dustu. Almiyorum. Senin olsun. Diyemiyor muyum?
                    Almasam yaptirim neki?
                    Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir
                    Yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• onur_aydogan
                      Yeni Üye
                      • 21 Ağustos 2011
                      • 44

Kuzu geçmiş olsun. 1 hafta kuzuların sessizliği olunca endişelendim. Çok şükür iyileşmiş ve bomba gibi dönmüşsün. Dolaresi kurtarmak için altın piyasasını kapatır ABD dedin ya, ona takıldım. Daha önce kimse söylemedi bunu. İlklerin adamısın.

Yorum

• gundwane
                        Tecrübeli
                        • 18 Ağustos 2011
                        • 1921

Kuzu baba
                        Dün kapanan vadeli petrol kontratlarının durumu malum.
                        eksi 37 dolar..
                        Bu ne demek
                        Depolar doldu daha da alamayız demek..
                        Peki mayıs vadelilerin de aynı sonuca vade sonuna doğru ulaşması beklenebilir mi?
                        1 ayda depolarda ne kadarlık yer boşalabilir ki..
                        6 aylık depolanmış olsa bu durgunlukla anca yüzde 10 max 15 i boşalır depoların..
                        üretimden anca 10 milyon varil kesinti olduğuna göre..
                        Ne kadar talep olacak ki..
                        Virüs sonrası cilloppp gibi bi petrol krizi bizi mi bekliyor..(zaten bu virüs işine pek de inanmamıştım başından beri ama )

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Kuzu baba
                          Dün kapanan vadeli petrol kontratlarının durumu malum.
                          eksi 37 dolar..
                          Bu ne demek
                          Depolar doldu daha da alamayız demek..
                          Peki mayıs vadelilerin de aynı sonuca vade sonuna doğru ulaşması beklenebilir mi?
                          1 ayda depolarda ne kadarlık yer boşalabilir ki..
                          6 aylık depolanmış olsa bu durgunlukla anca yüzde 10 max 15 i boşalır depoların..
                          üretimden anca 10 milyon varil kesinti olduğuna göre..
                          Ne kadar talep olacak ki..
                          Virüs sonrası cilloppp gibi bi petrol krizi bizi mi bekliyor..(zaten bu virüs işine pek de inanmamıştım başından beri ama )
                          amriki devleti ya bugun yada yarin devreye girip....bu petrol satinalacak...yoksa bizim listemizde 18 petrol sirketi...kuuuttttt....batakliktalar....

bu usaglar....ellerindeki hisseyi...altini...otu moku satiyor ki motu kurtarsinlar...cok zoor....

petrolun bu dususu...DUNYA GDP sini yerin dibine cekiyor suan...bununla dunya uretimi yuzde 5 azalmis olacak...eger 1 ceyrek boyle giderse....

dunya ulkeleri...PETROLU DOLARLA ALIYOR...bu dusus DOLAR TALEBINI AZALTIYOR...Amriki ya 5000 ton altin satacak...yada altin piyasasini bi sekilde hasat edecek....

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

SIKINTI SU....ocak ayinda 60 dolar olan petrol 25 dolara dusunce....buradan aldilar depolari doldurdular...60 dolara ciktiginda satariz diye...

hesap suydu...TRUMP...mehdiye ve king salmana vanalari kapattirir ....

MEHDI...hasstir deyince...mal kucaklarinda kaldi...koyacak yer yok....

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

ben bu olanlari EYLUL ayinda yazdim....obur topikte yazim...MEHDI dolari ikecek diye....

demistim ki...

MEHDI PUTIN...AMRIKININ RUSYAYA VE MUTTEFIKLERINE UYGULADIGI yaptirimlari KALDIRTMAK ICIN....GARA GIZI FAHISE EDECEK.

SIMDI MEHDININ SARTI BU....kaldir yaptirimlari...kapatayim vanalari...yogusam DOLAR FAHISE olur...

buna bagli olarakta...habire BIZIM KUYUMCU USAGLARA....raporumda ki 3 cu madde devrede...fiziki altinlarinizi tutun emme....onu HEDGE etmek ucun ALTINI SHORTLAYIN DEDIM...SHORTLADILAR....100 DOLAR DUSTU ALTIN....1660 LARDA SIMDI....1300 E KADAR YOLU VAR.

Yorum

• iki gozum

iki gozum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Dün ve bu gün.
                                İmkansız, olamaz dediğimiz ne varsa yaşıyoruz.Allah sonumuzu hayır etsin.

YTD

Yorum

Working...
                                X

Debug Information