Hedef 300 000.....

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

AYU PİYASASI UZUN VADE....

FİYAT....YUZDE 35 İLA 40 DÜŞER...İLK DALGA BU...düşüş zamanı a ossun...

ZAMAN....İLK DALGANIN DÜŞÜŞ ZAMANI a kadar zaman tepki koyar...5 haftada düştük...5 haftadır çıkıyoruz...tepki tepesi fibo yuzd 50 veye fibo 38 dir...dow yüzde 50 yaptı biz yüzde 38...

bunnar….AYU TRENDİ...kuzu kurallarıdır....

AYU TRENDİ 3 BÜYÜK DALGADIR...ilk dalga dibi 82 000 di...ikinci dalga dibi 70 000 dir...3 cü dalga dibi 58 000 dir..

müddet hep 20 aydır...yani önümüzdeki sene 2021 ağustos ayı...AYU TRENDİ BİTER...oraya kadar kısa ve cok kısa vadeli sayızız dalgalar olacak...
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• smartinvestor
      Tecrübeli
      • 29 Kasım 2015
      • 901

Kuzu emmi,
      Hem iki gündür hem petrol hem yurtdışı mahallesi yanıyor, BIST saçını tarıyor.
      Nasıl 92 ye düşsün, tutuyor skender?
      Hem nasıl gaddarlık kim 97den 88e ve oradan 96ya, aynı gün içinde? Emmi bunu sen demiş olsan dahi, pek mümkün değil gibi, düpedüz çılgınlık bu.

Seni seviyoruz Kuzu Pirim, pek kıymetlim.
      Hakkın ödenmez. Var olasın.

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        eger bizim borsa yarın 92 000 de tutunursa...bu başladı demektir...önce petrol çöker...sonra EMERGİNGLER..kuzu kuralıdır bu....

SEBEBİNİ YUKARIDA SARKASTİK CÜMLELERDE GİZLİYEREK ANLATTIM.
        bu sadece yarın üçün...eger 92 000 yarın tutmazsa...88 000 e iner ve döner gelir 96 000 kapar...TEK GÜNDEN BAHSEDİYORUM..

bu olursa....petrolden sonra EMERGİNGLER devreye girdi demektir...çıkışı kolaylaştırmak üçün fed emerging marketlere SWAP la dolar verecektir....babasının hayrı üçün değil...adamları kolayca dolar alıp çıksın diye...sonra IMF yi yollayıp swapla verdiği dolarları kemerleri sıktırarak geri alıyor 50 yıldır bu böyle...

lem kısa...cok kısa...orta ve uzun vade yazdıklarımı birbirine karıştırmayın....her vade için yazdıklarım tutacak...misal orta vade 70 000...tutacak...misal uzun vade 58 000 tutacak...heryazdıgımın vadesi ayrı...
        smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Kuzu emmi,
        Hem iki gündür hem petrol hem yurtdışı mahallesi yanıyor, BIST saçını tarıyor.
        Nasıl 92 ye düşsün, tutuyor skender?
        Hem nasıl gaddarlık kim 97den 88e ve oradan 96ya, aynı gün içinde? Emmi bunu sen demiş olsan dahi, pek mümkün değil gibi, düpedüz çılgınlık bu.
        bu benim yazdıklarım...smartın yazdığı TUTUYOR SKENDER...

İSE....

ayu trendi MANUPULASYON kuzu kuralları...2008 hissenet yazılarımda bulursunuz sahifelerce...

Bununla...ve gibileriyle bizleri MANUPULE EDECEK VE NORMALDİR...beleş para yoktur.
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• smartinvestor
          Tecrübeli
          • 29 Kasım 2015
          • 901

Emmim, diyorum ya hep "var olasın, hakkın ödenmez"

Sen aydınlatmasan yolumuzu, PİRlik etmesen,
          Bu skender, bizi yatırır ..ker kaldırır ..ker
          Ki senin varlığına rağmen psikolojiye yenik düşüp .ikildiğim çok olmuştur.

Var olasın, şen olasın Kuzu Pirim.

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

borsa nedir...MANİPULASYON VE SPEKULASYONDUR...

ESSEK 5 TL...

ADAM GELDİ 10 TL YE ALDI...

ÖBÜR ADAM GELDİ 30 TL YE ALDI....

aynı essek...

5 tl olan essegi 10 tl ye alan adamın adı...SPEKULATORDUR...

bu spekuletor….çeşitli manupulasyonlarla essegi 20 ye...30 a...40 a...50 ye...çıkarsa...

kimse sormaz bu essek niye böyle çıkıyor diye...

çünki...hepsi essektir...sürü olur fiyatı tavana görürürler...SPEKULATOR satar çıkar...ve essek ölür...

parasını bu essege yatırmış öbür essekler...bu essek niye öldü yaww demeye başlarlar...ele oldu...bele oldu...yan yattı...çamura battı...tonla yorum yazarlar...

halbuki yorum tek tanedir...

SPEKULATOR MALDAN CIKMISTIR....yorum budur.

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

yazılarımda ALLEGORY KULLANIYORUM.....

borsacı...anlatmak istediğini benzeşimle anlatır...bir nevi sır verir gibi...

ALLEGORY....Yunancadan gelir...iki kelimeden oluşur...biri allos...başka demektir...öbürü agorein...konuşmak demektir...

bunların birleşmesine...ALLEGORY...DENİR...turkcesi BASKAKONUSMAK demektir....

bu yazı stilinde...demek istediğini baskakonusarak dersin...ELİTE hitabdır bu...

bu yüzden basım cok derde girmiştir...bilhassa dini konuları yazarken...demek isteğimi anlamak yerine okuduğunu anlıyor..oysa gerçek anlattığım...okuduğunu anladığında değildir...okuduğunun içine saklanmıştadır...

misal...FED...DİGER MERKEZLERE SWAP PENCERESİ ACACAK...

bunu düz okuyan ne anlar...SIKISMASINLAR DİYE İPOTEKLE VADELİ DOLAR VERECEK....ne güzel..ne iyi yaw.

halbuki...ben bunu oyle anlamam...cünki okuduğum herseyin ALLEGORİK anlamını beynim tarar...

okurum ve derim ki...YANDIK MAMINA KOYİM...FED..YANDASLARINA DİYORKİ...EMERGİNGLERİ SATIN VE CIKIN....ben onlara doları verıyorum...BENDEN ALIP SİZE VERECEKLER.

BEN BELE OKUYORUM...sizde benim yazdıklarımı ele okuyun...

Yorum

• iki gozum

ABD Hastalık Kontrol&Önleme Merkezi (CDC) Direktörü Robert Redfield:Gelecek Kış döneminde,coronavirüsü şuandan daha yıkıcı olabilir.(Soğuklar+grip dönemine dikkat çekiyor)

Her nekadar yazın corona tehditinin duracağı belirtilirken,tehdit tam geçmiş değil

Yorum

• apprentice
                  Yeni Üye
                  • 11 Mart 2016
                  • 19

Geçmiş Olsun Kuzu Emmi, ellerinden öper bir bebeğim oldu bu hengamede foruma giremedim. Allah sizin gibi değerli üstadları bize bağışlamış, bu hastalık zamanında bebek olunca insanın aklına pek borsa falan gelmiyor açıkcası. Rabbim sağlık versin gerisi bir şekilde hallolur. Tekrar geçmiş olsun.

Yorum

• azina
                    Katılımcı
                    • 17 Ağustos 2011
                    • 196

Bir aralar yanlış hatırlamıyorsam Kuzunun yazdıklarını arşivleyen bir arkadaş vardı. Aynı şekilde devam ediyorsa arşivi bizimle paylaşabilir mi?

Bugünleri ilerde çocuklarımıza anlatırız, tarihten bir KUZU geçti deriz...
                    ...::[AZİNA]::...

Yorum

• hayalım
                      Tecrübeli
                      • 27 Şubat 2009
                      • 822

ALLEGORY....Yunancadan gelir...iki kelimeden oluşur...biri allos...başka demektir...öbürü agorein...konuşmak demektir...

bu yazı stilinde...demek istediğini baskakonusarak dersin...ELİTE hitabdır bu...

bu yüzden basım cok derde girmiştir...bilhassa dini konuları yazarken...demek isteğimi anlamak yerine okuduğunu anlıyor..oysa gerçek anlattığım...okuduğunu anladığında değildir...okuduğunun içine saklanmıştadır...

bunu düz okuyan ne anlar...SIKISMASINLAR DİYE İPOTEKLE VADELİ DOLAR VERECEK....ne güzel..ne iyi yaw.

halbuki...ben bunu oyle anlamam...cünki okuduğum herseyin ALLEGORİK anlamını beynim tarar...

okurum ve derim ki...YANDIK MAMINA KOYİM...FED..YANDASLARINA DİYORKİ...EMERGİNGLERİ SATIN VE CIKIN....ben onlara doları verıyorum...BENDEN ALIP SİZE VERECEKLER.

Can guzum, dilimizi unutmaya mi basladin? Demek istedigini ""Kinaye"" yolu ile anlatmak demek istedigin. Simdi ingilizce bilmeyen forumdaslar daha iyi anlar nedemek istedigini tam olarak. Sevgiler.

Yorum

• troas
                        Yeni Üye
                        • 01 Ekim 2013
                        • 47

Sn. Kuzu resetlemiş ve fabrika ayarlarına dönmüşün keyfin yerinde, umarım Moşe de iyidir.. Tekrar geçmiş olsun, tedbiri elden bırakmayın bu nalet dalga dalga gidiyor.

Yorum

• sarisicak01
                          Tecrübeli
                          • 22 Ağustos 2018
                          • 487

[

Yorum

• sarisicak01
                            Tecrübeli
                            • 22 Ağustos 2018
                            • 487

azina Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Bir aralar yanlış hatırlamıyorsam Kuzunun yazdıklarını arşivleyen bir arkadaş vardı. Aynı şekilde devam ediyorsa arşivi bizimle paylaşabilir mi?

Bugünleri ilerde çocuklarımıza anlatırız, tarihten bir KUZU geçti deriz...

http://forum.keyborsa.com/member.php/3820-kuzu

Bu adreste.

Yorum

• smartinvestor
                              Tecrübeli
                              • 29 Kasım 2015
                              • 901

Eğer FED veya başka bir yer ile swap olacak ise bugün iyi bir faiz indirimi gelir mi?
                              Bu da BIST i yukarı atar mı? Yoksa emmimin dediği gibi swap yabancı çıkışı için olur ise faiz indirimi ile gelene malı verirler mi?

Swap olmadığı durumda ise faiz indirimi ile hem USD hem BIST çıkar mı?

Gel de çık işin içinden?

Yorum

• ilke63
                                Yeni Üye
                                • 10 Mart 2016
                                • 5

Sayın Kuzu eski formuna dönmüş görünüyor. Tekrar geçmiş olsun.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information