önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

yukarıya baktım....beğenenler ve teşekkürlere....cok az...boşuna nefes tüketmişim....garriii yok....yeni hamlemi ne yazık ki göremiyeceksiniz.....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• hocamurat2001
      Aktif
      • 26 Haziran 2014
      • 367

Saygideğer pirimin sayesinde 14700/145000 araliğindaki tüm pozlari 141800 lerden kapattim çok yaşa emi sen pirim bilgi pinarimiz vallaha bu alemde teksin tek .....

Yorum

• mehmet.ozbilgic
        Katılımcı
        • 07 Haziran 2015
        • 74

Sen sen var ya. Kralsın tahtacılar piri dünya iyisi bilgi küpü daha ne olsun iyiki varsın

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• mehmet.ozbilgic
          Katılımcı
          • 07 Haziran 2015
          • 74

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          yukarıya baktım....beğenenler ve teşekkürlere....cok az...boşuna nefes tüketmişim....garriii yok....yeni hamlemi ne yazık ki göremiyeceksiniz.....
          Bizi kör eyleme üstadım.

Yorum

• kalekale17
            Katılımcı
            • 23 Mayıs 2012
            • 111

Teşekkürler Sn.Kuzu hocam sayende VİOP'tan para kazandım

Yorum

• hocamurat2001
              Aktif
              • 26 Haziran 2014
              • 367

kalekale17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              teşekkürler sn.kuzu hocam sayende viop'tan para kazandım
              ya arkadaşlar yeter ki sermaye yeterliliğinizi ayarlayin ne zaman pir zararina pozisyon kapatti.....????pir işte üstü var mi pirliğin....???

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

mehmet.ozbilgic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Sen sen var ya. Kralsın tahtacılar piri dünya iyisi bilgi küpü daha ne olsun iyiki varsın

mehmet.ozbilgic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Bizi kör eyleme üstadım.

kalekale17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Teşekkürler Sn.Kuzu hocam sayende VİOP'tan para kazandım

ula buradayım mehemmed.....siz dostlarıma degil yazdıklarım...gelip faydalanıyorlar.....bi allahın tessekkuru var...etmiyorlar....gıcık oluyorum...

DENEY ŞU İNSANLAR ÜZERİNE....AYNI DENEY KÖPEKLEREDE YAPILYOR....köpekler insan....insanlar köpek çıkıyor....

8 insan.....7 si ayarlı....biri degil....

DURUM 1....

ÜÇ CUBUK....birisi cok uzun...birisi orta...birisi kısa....

hepsisi soruyorlar....uzun olan hangi çubuk....

ayarlı yeddi ön sırada.....hepsi sırayla en kısa cubuga uzun olan bu diyor.....sıra ayarsız insana geliyor....ya gözlerim kör...yada normal degilim diyor.....uzun olan cubugu görüyor.....oda kısa cubugu en uzun bu diyor....

deney bi daha tekrarlanıyor....aynı pavlovun köpeklerindeki gibi....

bu kez...ayarlı yeddi insandan....

6 sı....en kısa cubugu gösterip....en uzun cubuk bu diyor....

7 cisi oda ayarlı....orta boy cubugu gösterip....bence en uzun cubuk bu diyor...

ayarlı olmuyan denek insan....ulen diyor....en azından biri orta boy cubugu söyledi....bende ne gördüysem onu söylüyeyim...gercekte uzun olan cubugu gösteriyor....UZUN OLAN BU DİYOR....

PLATONUN MAGARASINDA HAYAT ÇEKİLMEZDİR.
                YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• egelii
                  Tecrübeli
                  • 25 Ağustos 2011
                  • 2961

sabır başka bişey

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

KUZUDAN SEVGİLERİMLE......güzel insanlar....bi kuzu geldi bu aleme....bi kuzu gitti bu alemden....DEGİŞEN BİŞEY OLMAZ....platonun magarası ISIGA KAPALIDIR....

hoscakalın güzel ve degeri dostlarım.....beni zihninizde güzel adamdı kuzu diye tutun....manyaktı...sertti...delianlıydı...EMME GÜZEL ADAMDI....ula bunu benden esirgemeyin.....

Yorum

• hocamurat2001
                      Aktif
                      • 26 Haziran 2014
                      • 367

Pirim bence artik özele geçelim bazi kadir kiymet bilmeyenler faydalanmasin ne olur....

Yorum

• sea48
                        Katılımcı
                        • 08 Mart 2016
                        • 137

herşey neye bağlı....AMRİKİNİN ASADA FURMASINA....finansal piyasa tittiredimi....gus dilinde....HAMLE YAKINDA DEMEKTİR.

BU HAMLEDEN SONRA....

1....saflar oluşacak....turk ordusu...özgür suriye ordusu...tüm cihattaki usaglar...ASSADIN ordusu...tek saf olacaklar...birbirlerine bal döküp yalıyacaklar...

veya....

2....saflar oluşacak....türk ordusu....özgür suriye ordusu....tüm cihaddaki usaglar PKK ile aynı safta olacaklar....pkk ile türk ordusu barışık...baslarında neoconlar....
                        İslamcı cenahtan bir isim.Önemli bir kurumun başında.Aktif ve ön planda.Tepe isimlerle şahsen görüşür.Hem “iç”te... Hem “dış”ta gelişmelerin içinde.Siyasetin de farkındadır, stratejinin...

2 saflar olmasini sansi var
                        YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
                        Al/Sat/Tut/Tavsiye/Öneri değildir!.

Yorum

• hocamurat2001
                          Aktif
                          • 26 Haziran 2014
                          • 367

kuzudan sevgilerimle......güzel insanlar....bi kuzu geldi bu aleme....bi kuzu gitti bu alemden....degişen bişey olmaz....platonun magarası isiga kapalidir....

hoscakalın güzel ve degeri dostlarım.....beni zihninizde güzel adamdı kuzu diye tutun....manyaktı...sertti...delianlıydı...emme güzel adamdi....ula bunu benden esirgemeyin.....
                          pirim skender ve adamlari yilklardir bu küçük yatirimcilari soyup soğana çeviriyor lütfen ömrünün yettiğince başimizda kal...çünkü gerçekten bu bilgi donanimi ve birikimle senden başka bu alemein krali yok lütfen bizi yalniz birakma....

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

emme.....bi yol buldum....bilgisayarla....bana teşekkür ve beyeni gönderen nicklerin özellerine hamlelertimi göndereceğim....burada genel tıraşı yapacağım....KENE filan....özelden gelecek....burada KUTLAMALAR YAPILACAK....BENİ ADAM YERİNE KOYAN BENDEN HERSEYİ ALACAK....ÖBÜRÜDE....TASSAGIMI ALACAK....

O BUTONLARA basnlar....bu bilgilere ulaşacak....

Yorum

• egelii
                              Tecrübeli
                              • 25 Ağustos 2011
                              • 2961

egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              önce 117 sona 114 sona 104
                              yidire yidire hah döndü gidiyo dedire dedire
                              daha yol uzun
                              114 e geldi
                              daha 104 va

guzu cuğum iyi geceler zabanan erken gel gaybolma şu aşamada buralardan
                              gerekirse özele geçem

Yorum

• hocamurat2001
                                Aktif
                                • 26 Haziran 2014
                                • 367

emme.....bi yol buldum....bilgisayarla....bana teşekkür ve beyeni gönderen nicklerin özellerine hamlelertimi göndereceğim....burada genel tıraşı yapacağım....kene filan....özelden gelecek....burada kutlamalar yapilacak....beni adam yerine koyan benden herseyi alacak....öbürüde....tassagimi alacak....

o butonlara basnlar....bu bilgilere ulaşacak....
                                budeeur işte taşşakla beraber pirim sapida lasinlar kodoşlar))))

Yorum

Working...
                                X

Debug Information