yukarıya baktım....beğenenler ve teşekkürlere....cok az...boşuna nefes tüketmişim....garriii yok....yeni hamlemi ne yazık ki göremiyeceksiniz.....
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
Saygideğer pirimin sayesinde 14700/145000 araliğindaki tüm pozlari 141800 lerden kapattim çok yaşa emi sen pirim bilgi pinarimiz vallaha bu alemde teksin tek .....
Yorum
-
Sen sen var ya. Kralsın tahtacılar piri dünya iyisi bilgi küpü daha ne olsun iyiki varsın
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Bizi kör eyleme üstadım.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryukarıya baktım....beğenenler ve teşekkürlere....cok az...boşuna nefes tüketmişim....garriii yok....yeni hamlemi ne yazık ki göremiyeceksiniz.....
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
-
ya arkadaşlar yeter ki sermaye yeterliliğinizi ayarlayin ne zaman pir zararina pozisyon kapatti.....????pir işte üstü var mi pirliğin....???kalekale17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterteşekkürler sn.kuzu hocam sayende viop'tan para kazandım
Yorum
-
mehmet.ozbilgic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSen sen var ya. Kralsın tahtacılar piri dünya iyisi bilgi küpü daha ne olsun iyiki varsın
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildimehmet.ozbilgic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBizi kör eyleme üstadım.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildikalekale17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTeşekkürler Sn.Kuzu hocam sayende VİOP'tan para kazandım
ula buradayım mehemmed.....siz dostlarıma degil yazdıklarım...gelip faydalanıyorlar.....bi allahın tessekkuru var...etmiyorlar....gıcık oluyorum...
DENEY ŞU İNSANLAR ÜZERİNE....AYNI DENEY KÖPEKLEREDE YAPILYOR....köpekler insan....insanlar köpek çıkıyor....
8 insan.....7 si ayarlı....biri degil....
DURUM 1....
ÜÇ CUBUK....birisi cok uzun...birisi orta...birisi kısa....
hepsisi soruyorlar....uzun olan hangi çubuk....
ayarlı yeddi ön sırada.....hepsi sırayla en kısa cubuga uzun olan bu diyor.....sıra ayarsız insana geliyor....ya gözlerim kör...yada normal degilim diyor.....uzun olan cubugu görüyor.....oda kısa cubugu en uzun bu diyor....
deney bi daha tekrarlanıyor....aynı pavlovun köpeklerindeki gibi....
bu kez...ayarlı yeddi insandan....
6 sı....en kısa cubugu gösterip....en uzun cubuk bu diyor....
7 cisi oda ayarlı....orta boy cubugu gösterip....bence en uzun cubuk bu diyor...
ayarlı olmuyan denek insan....ulen diyor....en azından biri orta boy cubugu söyledi....bende ne gördüysem onu söylüyeyim...gercekte uzun olan cubugu gösteriyor....UZUN OLAN BU DİYOR....
PLATONUN MAGARASINDA HAYAT ÇEKİLMEZDİR.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
KUZUDAN SEVGİLERİMLE......güzel insanlar....bi kuzu geldi bu aleme....bi kuzu gitti bu alemden....DEGİŞEN BİŞEY OLMAZ....platonun magarası ISIGA KAPALIDIR....
hoscakalın güzel ve degeri dostlarım.....beni zihninizde güzel adamdı kuzu diye tutun....manyaktı...sertti...delianlıydı...EMME GÜZEL ADAMDI....ula bunu benden esirgemeyin.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterherşey neye bağlı....AMRİKİNİN ASADA FURMASINA....finansal piyasa tittiredimi....gus dilinde....HAMLE YAKINDA DEMEKTİR.
BU HAMLEDEN SONRA....
1....saflar oluşacak....turk ordusu...özgür suriye ordusu...tüm cihattaki usaglar...ASSADIN ordusu...tek saf olacaklar...birbirlerine bal döküp yalıyacaklar...
veya....
2....saflar oluşacak....türk ordusu....özgür suriye ordusu....tüm cihaddaki usaglar PKK ile aynı safta olacaklar....pkk ile türk ordusu barışık...baslarında neoconlar....
İslamcı cenahtan bir isim.Önemli bir kurumun başında.Aktif ve ön planda.Tepe isimlerle şahsen görüşür.Hem “iç”te... Hem “dış”ta gelişmelerin içinde.Siyasetin de farkındadır, stratejinin...
2 saflar olmasini sansi varYATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Al/Sat/Tut/Tavsiye/Öneri değildir!.
Yorum
-
pirim skender ve adamlari yilklardir bu küçük yatirimcilari soyup soğana çeviriyor lütfen ömrünün yettiğince başimizda kal...çünkü gerçekten bu bilgi donanimi ve birikimle senden başka bu alemein krali yok lütfen bizi yalniz birakma....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzudan sevgilerimle......güzel insanlar....bi kuzu geldi bu aleme....bi kuzu gitti bu alemden....degişen bişey olmaz....platonun magarası isiga kapalidir....
hoscakalın güzel ve degeri dostlarım.....beni zihninizde güzel adamdı kuzu diye tutun....manyaktı...sertti...delianlıydı...emme güzel adamdi....ula bunu benden esirgemeyin.....
Yorum
-
emme.....bi yol buldum....bilgisayarla....bana teşekkür ve beyeni gönderen nicklerin özellerine hamlelertimi göndereceğim....burada genel tıraşı yapacağım....KENE filan....özelden gelecek....burada KUTLAMALAR YAPILACAK....BENİ ADAM YERİNE KOYAN BENDEN HERSEYİ ALACAK....ÖBÜRÜDE....TASSAGIMI ALACAK....
O BUTONLARA basnlar....bu bilgilere ulaşacak....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
114 e geldiegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterönce 117 sona 114 sona 104
yidire yidire hah döndü gidiyo dedire dedire
daha yol uzun
daha 104 va
guzu cuğum iyi geceler zabanan erken gel gaybolma şu aşamada buralardan
gerekirse özele geçem
Yorum
-
budeeur işte taşşakla beraber pirim sapida lasinlar kodoşlar))))kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteremme.....bi yol buldum....bilgisayarla....bana teşekkür ve beyeni gönderen nicklerin özellerine hamlelertimi göndereceğim....burada genel tıraşı yapacağım....kene filan....özelden gelecek....burada kutlamalar yapilacak....beni adam yerine koyan benden herseyi alacak....öbürüde....tassagimi alacak....
o butonlara basnlar....bu bilgilere ulaşacak....
Yorum
Yorum