önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
usaglar....
kuzu özele geçme vaktimiz geldi....bundan sonrası ince işler....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
SUBAT SONUNDA....izmirli hocanın topigi bu topigin yerine sabit topic olacak....orada bugüne kadar...fazla kirlilik yaratmadan İŞİN ÖZÜNÜ VERDİK....anlıyan anladı....bundan sonra genel ve sabit topic yapacagım ki....
yeni gelenler....o topicteki geçmiş nasıl anlatılmış okusun....BİLGİ NEDİR....GRAFİC NEDİR....GÖRSÜN....ÖGRENSİN.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
KUZUDAN sevgilerimle.....cok sevdigim degerli izleyenlerim....kiymetli dostlarım....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
KUZU HOCAM saygilar sitede taze finans islerinde toyum sizin yamaciniza yanasip cali ardindan sessizce takip etmek isterim izninizle ozelden mahsuru yoksa OTORITE sizsiniz
Yorum
-
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Al/Sat/Tut/Tavsiye/Öneri değildir!.
Yorum
-
BachiBouzouk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKUZU HOCAM saygilar sitede taze finans islerinde toyum sizin yamaciniza yanasip cali ardindan sessizce takip etmek isterim izninizle ozelden mahsuru yoksa OTORITE sizsiniz
özelim dolmuş....senin gibi cok yeni kardeşim varmış sessizce izliyen ve kuzu özelde olmuyan....tamam....sizi kıramam....sizi oraya nakletmekte zorburada yazayım....burada politika yazmıyorum diye oraya gitmek istedim.....bosver onu yazmıyayım......YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
pirim kuzu özelin hangi bölümünde devam edeceğiz saygılar SABİT KONU YIKARAK YARATMAK.....destructure creation....VE DİLİM....burdan mı pirim hala tüm forumdaşlara açık
Yorum
-
-
istinaden gönderiyorum grafı kuzu hocam.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterözelim dolmuş....senin gibi cok yeni kardeşim varmış sessizce izliyen ve kuzu özelde olmuyan....tamam....sizi kıramam....sizi oraya nakletmekte zorburada yazayım....burada politika yazmıyorum diye oraya gitmek istedim.....bosver onu yazmıyayım......
,
,
ytd.dışarıya eşlik etmedi bugünde.
Yorum

Yorum