önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

usaglar.....DOLAR ENDEKSTE İDDİAYI KAZANDIM.....

burada broker kardşlerimle.....zaman zaman iddiaya tutusurum.....üç ay önce tutustum....

didim ki.....amrikide vergi indirimi yasası cıkınca.....DOLAR ENDEKS ÇÖKER......

didiler ki.....sebeb....sebeb nedir.....dimem dedim....GENLERİMDEN GELİYOR....CEDDİM SOYGUNCUYDU...oradan gelir....

hasstir deyip iddiaya girdiler....parayla ha....hepimiz kumarcıyız...ha borsada kazan...ha bele kazan....

az önce paraları aldım....tabiii sebebi sordular....neye güvendinde ele dedin diye...

usaglar dedim....

bu yasa niye cıkarıldı....düynaya yayılmış 4 trillion dolar geri amrikiye gelsin diye...eeeee....adam euro verip dolar alacak....adam yen verip dolar alacak....her parayı satıp dolar alacak....çok dolar alabilmesi üçün DOLARIN DÜŞMESİ İLAZIM....bak parite 1.24...anlamı ne parite 1.18 iken....1 euro verip 1.18 dolar alıyordu....şimdi 1 euro verip 1.24 dolar alıyor....BAKKKK DAHA COK DOLAR ALIYOR...
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

BU BÜYÜKLÜKTEKİ Bİ PARANIN DÖNÜŞÜ....1 veya 2 yıla yayılı olur....geopolitic bir destructive GELİŞME OLMAZ İSE....PARİTE 1.30 U ÖPERİ...de ekleyince .....usaglar perişan oldular....ceddime ve genlerime saygılarını artırdım deyyyuzzzların.....ha ha ha

efendim....GRAF da kol bükme....görülürmü.....

bu usaglarda bilgi az....GRAF la geçimlerindeler...

yaaaa dedim....GRAF da.....KOL BÜKME GÖRÜNMEZ....görünürse KOL BÜKÜLEMEZ ula....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• evliya
        Yeni Üye
        • 02 Kasım 2011
        • 35

STABO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Kuzu emmi selamlar.
        Ben seni uzaktan seyreder hikayelerini keyifle dinnerim.

Geopolotics ten hiç annamam. Grafa bakar gurşunları döşerim.

Emme sana da saygı duyarım.. ( rebbim de beni bele yaratmış ) )

Benim keneler 122 hatta eccük küsüratlı üstü civarından yapışacak skenderin göğsüne..

Bu benim kendi hesaplamamdır. Günahı sevabı bana aittir.

Tuşlara onun bunun lafı ile basan ayvayı çiğ yer...

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Ya arkadaşlar, bunlara inanıp şort yapmayın,bizim piyasa long aç,long kapa olmassa stop piyasası.

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

neyi iddia ediyordum....dolar-tl....3.0 pangınot civarını....bunuda yukarıdaki bilgiyi esas alarak yapıyordum....emme bizde GEOPOLİTİC olaylar....bu iddiamı gemliyor şimdilik....ŞİMDİLİK DİYORUM HAAA....OLMUYACAK DEMİYORUM....

Yorum

• Misafir

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            usaglar.....DOLAR ENDEKSTE İDDİAYI KAZANDIM.....

burada broker kardşlerimle.....zaman zaman iddiaya tutusurum.....üç ay önce tutustum....

didim ki.....amrikide vergi indirimi yasası cıkınca.....DOLAR ENDEKS ÇÖKER......

didiler ki.....sebeb....sebeb nedir.....dimem dedim....GENLERİMDEN GELİYOR....CEDDİM SOYGUNCUYDU...oradan gelir....

hasstir deyip iddiaya girdiler....parayla ha....hepimiz kumarcıyız...ha borsada kazan...ha bele kazan....

az önce paraları aldım....tabiii sebebi sordular....neye güvendinde ele dedin diye...

usaglar dedim....

bu yasa niye cıkarıldı....düynaya yayılmış 4 trillion dolar geri amrikiye gelsin diye...eeeee....adam euro verip dolar alacak....adam yen verip dolar alacak....her parayı satıp dolar alacak....çok dolar alabilmesi üçün DOLARIN DÜŞMESİ İLAZIM....bak parite 1.24...anlamı ne parite 1.18 iken....1 euro verip 1.18 dolar alıyordu....şimdi 1 euro verip 1.24 dolar alıyor....BAKKKK DAHA COK DOLAR ALIYOR...
            ytd.

Yorum

• Misafir

BU BÜYÜKLÜKTEKİ Bİ PARANIN DÖNÜŞÜ....1 veya 2 yıla yayılı olur....geopolitic bir destructive GELİŞME OLMAZ İSE....PARİTE 1.30 U ÖPERİ...de ekleyince .....usaglar perişan oldular....ceddime ve genlerime saygılarını artırdım deyyyuzzzların.....ha ha ha

efendim....GRAF da kol bükme....görülürmü.....

bu usaglarda bilgi az....GRAF la geçimlerindeler...

yaaaa dedim....GRAF da.....KOL BÜKME GÖRÜNMEZ....görünürse KOL BÜKÜLEMEZ ula....
              ytd.

Yorum

• Misafir

neyi iddia ediyordum....dolar-tl....3.0 pangınot civarını....bunuda yukarıdaki bilgiyi esas alarak yapıyordum....emme bizde GEOPOLİTİC olaylar....bu iddiamı gemliyor şimdilik....ŞİMDİLİK DİYORUM HAAA....OLMUYACAK DEMİYORUM....
                ytd.

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

evliya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Ya arkadaşlar, bunlara inanıp şort yapmayın,bizim piyasa long aç,long kapa olmassa stop piyasası.
                  BU TESPİT DOGRUDUR.....6 ay hep long yönlü.....2 ay ise short yönlüdür....bizim piyasa....bu zamanlamayı iyi ayarlamazsan short denemek...long denemekten daha risklidir....

dikkat edin....shortta son TIR YÜKLEMEMDEN....neredeyse 6 ay geçiyor....

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

URANACUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    ytd.

bak rakkam atma degil....bakın MAXIMUS un grafa 3.0 pangınot orada....

satınalma gücü ....10 ar yıllık platolardır.....

gelişen ülkelerde....platodan platoya geçişte....yüzde 100 devaluasyondur....

ilk on yıllık platoda....dolar-tl ortalaması on yıl boyunca nedir....1.50 dir....

ikinci on yıllık plato ortalaması ne olmalı....koy yuzde 100 DEVALI....3.0 PANGINOTTUR....

ortalama dedigime göre....2.80 de menzildedir....

Yorum

• Misafir

ytd.

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

cok gıcık adamım haaa.....millet ne diyorsa tersini diyirem....REBBİM ELE YARATMIŞ....ha ha ha

MARİFET KAPISINDA OTURUNCA.....gördüklerimle....ŞERİAT kapısında oturanın gördükleri AYNI OLAMAZ ZATEN.

Yorum

• hocamurat2001
                          Aktif
                          • 26 Haziran 2014
                          • 367

pirim ons short kıvamına geldi mi yoksa 1400 leri mi bekliyelim yani kısa vadeli 40/50 dolar almak için kontrat başı

Yorum

• hocamurat2001
                            Aktif
                            • 26 Haziran 2014
                            • 367

Click image for larger version

Name:	Adsız.png
Views:	1
Size:	48.7 KB (Kilobyte)
ID:	521243

Yorum

• Misafir

,, ytd.platolar aynıolmak zorundamı.

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

BİR YORUM....

ne diyordum....bu afrin olayları öncesi hedef 128 000 diyordum....

bu olaylarla....dedimki....her an her yerden ip kopar....ve sert bir düşüş olur...

o düşüş aşağıda....

ip hangi an kopar....bu bilinmez çünki bu bir savaş....düşüş boyu yüzde 25....90 000 yani...BU NORMALDİR...borsa bele çalışır.

bu FORNASYON....MALİYET SİMETRİSİDİR....tepe fornasyonlarından biridir...

bu formasyona....musicte....DO fornasyonu denir...ince DO alt...kalın DO üstedir...aralar re mi fa sol la si....dir.

borsa ise....musictir....dalga boyları vardır....

DO lar...simetri ekseni olan 106 000 nin...15 000 puvan üstü ve altındadır....KENE de 121 000 son kademe onu anlatıyor....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information