önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Misafir

ytd.bu da bizim eski dere paçaları ona göre sıvamalı.

Yorum

• ysf1
      Katılımcı
      • 04 Temmuz 2013
      • 197

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      ulen nerede seneryolarınız....tembel herifler....KENE gibi hep benim kanımı emiyonuz....durizlerr....ha ha ha
      şimdi benim merak ettiğim şu; satrancın hamleleri neler olabilir.
      1- ABD ve İsrail bizi ne kadar cezalandırır.
      2- içeride bir kaos oluşur mu ?
      3- "İran operasyonun hemen sonlanmasını istemektedir-Abdullah Çiftçi"
      4- peki bir kaç gün sonra abd ve rusya da aynı şeyi söylerse ne yapacağız.
      YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• Misafir

,,ytd.mutlak fiyat piyasanın belirlediği fiyattır.fiyat deyip geçmeyin.

Yorum

• Misafir

ytd.haftanın ilk günü şimdilik. 1 de hareket gözüküyor.sabah piyasalar açıldığında tercihlerini 2.bölgede kullanacaklarmı .göreceğiz.

Yorum

• STABO
            Yeni Üye
            • 29 Temmuz 2015
            • 4

ulen nerede seneryolarınız....tembel herifler....KENE gibi hep benim kanımı emiyonuz....durizlerr....ha ha ha
            Kuzu emmi selamlar.
            Ben seni uzaktan seyreder hikayelerini keyifle dinnerim.

Geopolotics ten hiç annamam. Grafa bakar gurşunları döşerim.

Emme sana da saygı duyarım.. ( rebbim de beni bele yaratmış ) )

Benim keneler 122 hatta eccük küsüratlı üstü civarından yapışacak skenderin göğsüne..

Bu benim kendi hesaplamamdır. Günahı sevabı bana aittir.

Tuşlara onun bunun lafı ile basan ayvayı çiğ yer...

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Misafir

,,ytd.

Yorum

• sea48
                Katılımcı
                • 08 Mart 2016
                • 137

US geri adim atiyor ( mi ? )
                YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
                Al/Sat/Tut/Tavsiye/Öneri değildir!.

Yorum

• Misafir

td. kuzu hocam kimse taşın altına elini koymuyor, ki coşku gelsin.

Yorum

• oxford
                    Tecrübeli
                    • 03 Kasım 2013
                    • 467

121 e gadar gidecek anlaşılan

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

ysf1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      şimdi benim merak ettiğim şu; satrancın hamleleri neler olabilir.
                      1- ABD ve İsrail bizi ne kadar cezalandırır.
                      2- içeride bir kaos oluşur mu ?
                      3- "İran operasyonun hemen sonlanmasını istemektedir-Abdullah Çiftçi"
                      4- peki bir kaç gün sonra abd ve rusya da aynı şeyi söylerse ne yapacağız.
                      hiç bi bok yapamazlar....TOKAT marifet kapısından geldi....

Platodata Nickli Üyeden Alıntı
                      NEYI ACIMAZ LENNN...acirrrr

MEVLANA ogrencisine KAPILARI ogretiyor...diyorki...git su abdest alan adama bi tokat fur...o da gidip furuyor...adam hisimla donup buna oyle bi yumruk furuyor ki...yerde yildizlari sayiyo...gidiyor mevlananin yanina...hocam bittim...mevlana diyor ki iste bu SERIAT kapisiydi...KISASA KISAS...

simdi git su abdest alan adama bi tokat fur...gidip furuyor...adam hisimla donuyor cok sert bakiyor fakat furmuyor....ISTE DIYOR BU TARIKAT KAPISIYDI...

SIMDI de git su abdest alan adama fur bakem diyor....gidip furuyor...adam donuyor bakiyor ve gulumsuyor....iste diyor bu MARIFET KAPISIYDI...

SIMDI git su adama fur diyor...furuyor...adam donup bakmiyor bile...BUDA HAKIKAT KAPISIYDI diyor

hocam diyor...donup bakan adam niye bana guldu...

MEVLANADA tokatin Allah'tan geldigini biliyordu ama ARACININ senin olmana guldu...DIYOR...

YARIN TOKATI YIYECEGIM KESIN...DONUP BAKMIYACAGIM BILE KIM FURDU DIYE....

TOKAT MARİFET KAPISINDAN GELDİ.....turkiyenin üstünde oturdugu TOPRAKLAR.....ATOM BOMBASIDIR....

ŞELEKİ....

düyna suan yeniden şekilleniyor....deniyorki....tek superpower dönemi bitti...üç superpower var....amriki...urus...ve mao nun evlatları....

işte burada....türkiyenin hangi tarafta olması....AMRİKİYİ çok ürkütüyor....HAMLE edemiy....susir...ELİ MAHKUM...

ÇÜNKİ.....TOKAT COK HOKKALI İNDİ.....bu tokatla su olacak....

1....afrin turkiyenin....

2....idlib suriyeye gececek eşzamanlı...

3....turkiye manbice yönelince.....SURİYE KURTLERİ....mermi hızıyla PUTİN e kosacak...MEHDİYE....

MEHDİ hatırlatacak....usaglar ben size demiştim....İRAHAT DURUN DİYE....durmadınız...size dedimki afrini bosaltın oraya suriye ordusu girsin....turkiyede furmasın....kabul etmediniz...

şimdi yeni önerim şu....raqqayı...fıratın dogusundaki arap olan topraqları...üstündeki petrol ve gaz yataklarını suriye ordusuna teslim edin....İSRAEL SUUDİ...AMRİKİ GÜDÜMÜNDEN ÇIKIN....gelin sizi turkiye ile barıştırayım....yoksa size turkiye ve suriye birlikte bindirecek...

not....turkiyenin attıgı TOKAT ın adı...borsada sıkca kullandıgım...DESTRUCTİVE CREATİON dır....bunun önünde durmak zordur.
                      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

borsaya gelince....KENE devrede....TIRLARI yakında yüklüyecek....

suanda olanlar CANHAVLİ durumudur....CANHAVLİ ne dimag idi usaglar....eski yazılarım....kötü haberlerde SATIŞIN önünü almak üçün uygulanır....biz DİNAZORLAR üçün....canhavli....bulunmaz bi nimettir.
                        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

oxford Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          121 e gadar gidecek anlaşılan
                          CANHAVLİN DE BOY....kötü haberin yaptırdıgı sahte dipten...6000 puvan yukarıdır....acıkcılar üçün bu şarttır....KENE üçün ise bu nimettir....

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

MÜSLÜMAN DÜYNADA.....turkiye ve iranı karsısına alan yanar....bunnar...müslüman düynanın superpowerlarıdır....

dikkat ederseniz....batı ve amriki....toplantı üstüne toplantı tertipliyor....emmeeee....toplantı sonuclarını acıklarken....

gece HAVLAYAMIYAN İTE benziyorlar.....ha ha ha

anadın nı....sizi gidi cevatlar sizi...di haydi havlayın....iki tane BOZKURT avda....ha ha ha

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

SURİYEDEKİ KÜRTLERE.....pkk lılara degil....kürtlere....

ula usaglar irahat durun....suriyede 4 cumhurbaskanı kurt idi...önemli generaller....turkiyede de öyle....EŞİTSİNİZ Kİ....bunlar oluyor...

suanda...turkiyede....sayın bakalım kaç bakan kürt....basbakan...ana muhalefet lideri....eeeeee.....irahat durun ula.

Yorum

• METE99
                                Aktif
                                • 29 Mart 2014
                                • 224

SURİYEDEKİ KÜRTLERE.....pkk lılara degil....kürtlere....

ula usaglar irahat durun....suriyede 4 cumhurbaskanı kurt idi...önemli generaller....turkiyede de öyle....EŞİTSİNİZ Kİ....bunlar oluyor...

suanda...turkiyede....sayın bakalım kaç bakan kürt....basbakan...ana muhalefet lideri....eeeeee.....irahat durun ula.
                                "Biz Kürtler baskı altındayız.." Kürt milliyetçilerinin Kürdistana ulaşmak için kullandıkları boş bir iddia, daha önce Ermeni ve Rum milliyetçileri de bunu kullandı ama onlara felaketten başka bir şey getirmedi..
                                Kürtlerin zengin olması engellenmiş de bu kadar zengin Kürt işadamı niçin var acap?
                                Nihat Özdemir(Limak) ben Kürd'üm hiçbir engel konulmadı diyor ve milyar dolarlarını Türkiyede kazandı.Türk halkı olarak kullanmadığımız DeliDumrul geçitleri için Nihat'a paşa paşa eşek yüküyle para ödüyoruz. İnsanın "Biraz da biz ölek.."diyesi geliyor. Nazilerin yahudi zenginlerin malını gaspettiği gibi hiçbir kürdün varlığı da gaspedilmedi.
                                Madem ayrımcılık var,ben niçin yeşil kartlı kürtlerin masrafını elektrik faturasını ödemek zorunda bırakılıyorum. Durum bu iken Anadolunun yoksul köşelerindeki milyonlarca Türk niçin terör yapmıyor da Kürtler yapıyor?
                                Kürtlerin Türkiyedeki diğer etniklerden ne üstünlüğü var, onlara terör yaptılar diye ayrıcalık mı tanıyacağız.?
                                Türkiyenin koşullarını beğenmeyen etniği zorla tutamayız beğenmeyen kapıdan çıkar gider. Türk ulusu olarak çocuklarımızı tehdit eden teröre katlanmak zorunda değiliz.
                                Sırça köşkte oturan komşusuna taş atmamalı..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information