önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
marak etme maksimus.....mefta biz olmuyacagız....BİZ BİLGİYİZ ULA...bilgi mefta olamaz....cahalet mefta olur....BİLGİ SONSUZA UZANAN YOLDUR....URANACUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın kuzu hocam bugün meftanın adı konacak herhalde mezar tasinah
ULA DURDUK OTURDUK YERDE.... hedef 140 000 diyen ben....bazı bilgiler edindim...bunu 128 000 e çektim....bilgileri biraz daha kazıdım....artık 128 000 de zor....HER AN HER YERDEN İP KOPAR DEDİM....
140 000 DEDİRTENDE BİLGİYDİ.....İP KOPAR DEDİRTENDE BİLGİYDİ....
GEOPOLİTİK satrançtır....satrançta hamleler tuzak kurmak üçün yapılır....HİÇBİRSEY GÖRÜNDÜGÜ GİBİ DEEELDİR....görünen hamle olamaz....HAMLE GÖRÜNMÜYENDİR....
o bilgiler bende...yazamıyorum....yazsam....düşman sayım iki katına çıkıyor....zaten çok ula...nemelazım....maksimus...biz işimize bakalım yawrim....işimiz TALANDIR.
ben yazıyım...sen yazılarımı graflarına işle as....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
soru ne idi.....çeker gidermi.....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterguş gibim suriyeye bakarsan....NE GÖRÜRSÜN....
1...FIRAT ın dogusunda....tüm barajlar ve su kaynakları elinde....tüm petrol ve gaz yatakları elinde....bi devlet görünüyor ZİO-KURDİSTAN....plus emriki....plus suudi....plus birleşik arap....
2...FIRAT ın batısında ne görüyorsun....asad plus urus plus iran....bi büyük devlet görüyorsun....nüfus bunda emme....öbürleri boş...
3...KUZEY de oluşmuş iki küçük turk bölgesi görüyorsun....burada olanlar ise hem 1 ve hemde 2 numoroya karsı.....
2 ve 3 numoroda olanlar...YANİ İDLİBDE BİRBİRİYLE ŞAVASANLAR....1 numoroda yaylananlara diyirlerki....di haydi git....söylemek kolay emme yapmak zor....adam bu 1 nolu bölgeyi oluşturmak üçün....yeddi sene....o teröristi egit bu teröristi donat....la uğraştı...işe başlarken....yeddi sene önce...HEDEFİ BUYDU...VE O HEDFE ULAŞTI....
sevgili evliya....ve sevgili yeğen....
soruda şu....yeddi yıl gergef gibi öre öre herkesin ağzına bi lokma bal koya koya buraya gelen adam....çeker gider mi?????
soru bu işte....ÇEKER GİDER Mİ?????
yeddi yıl...herkesi birbirine kırdırdı...kandırmadığı kimse kalmadı...MEHDİ ile assad hariç...herkesi kullandı....kullanılanlar....YANDIM ANAM....YANDIM ANAM...diyorlar emme...artık iş işten geçti...şapka düştü....KEL GÖRÜNDÜ....
GİDER DİYORSAN ÇIKIŞA OYNA....gitmez....bi savaş vermeden...en azından direnmeden...GİTMEZ DİYORİSEN....DÜŞÜŞE OYNA....
sonuç itibarıyla....ya siz kazanacaksınız yada ben....ve bu borsada normaldir....ZERO SUM GAME dir borsa....seçimini yapmış delianlı ise AĞLAMAZ....sonucuna katlanır....yoksa bu alemde colugun cocugun işi ne...onlar ağlar...çomağımı aldın diye.
şimdi buna yeni bi soru eklemek icipediyor....niye hamle yapmıyor....
not...bu sorularıma cugap vermek üçün 2011 den beri suriye ile ilgili yazılarımı cok iyi hazmetmiş olman gerek....yoksa cugap veremezsin....KAOSU yarat....KAOS hükmetsin....ÇÖZÜMÜ sakla.....öyle sakla ki....ancak kuzu gibi biri görebilsin....onuda zaten kimse dinlemez...adam kafadan çatlak....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ula beni niye sevmişiz....ula ben size ne ettim....ULA BORSA DÜŞECEK DİYORUM....ula bunu korkudn kimse söylemez ula....herkes ondan nöfret eder diye...
ula ben söylirem....gendi düşmanımı gendim yaratiram....
niye.....
ula ben AĞAYIM bu alemde...
ula AĞANIN pohunun üstüne pohhh ıçılır mı namıssızlar....
ula beni sevin....ben garibim....ben gurebayım...ben kırklara karışmış bi divaneyim....sırtımda BİLGİ taşıyorum....hammalım.
ula temam...iraqı içirem....varap içirem....küfür edirem....ula bunnarın hepsi cennetten çıkma....
sizide sevirem....sizde haklısınız....ula cok arsız adamım....
ula yaz demedim....kış demedim eğlendim.....
İRAQI ÇEKTİM....VARAP İÇTİM....SALLANDIM....
ağzım yandı....artık benden....BİLGİ PAS....
GENE DÜYYYYNAAAA....ESKİ HEMAM....ESKİ TAS.
ula kız demedim....dul demedim....yatırdım....gide gele bir BELAYA bağlandım....
di haydi dinleyin Beni sevmiyen Cevatlar....sizi rebbim ele yaratmış...benide bele yaratmışşşşşşşş....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
sevgili LEVENT ASLANA.....
neredesin ula....sensizlik çekilmiyor....sensiz....cennet bile SÜRGÜN sayılır....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Burdayım üstad. Bi ırakı içmedik seninle.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersevgili LEVENT ASLANA.....
neredesin ula....sensizlik çekilmiyor....sensiz....cennet bile SÜRGÜN sayılır....
Gel artık yetti bu hasret 🤗🤗
WAS-LX1A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildihttps://twitter.com/LEVENTASLAN91
Yorum
-
ha ha ha....usaglar tilifonlarım susmuyor....
brokerlar arıyor....iddiaya girdiğim usaglar....
birinci iddiam....TRUMP vergi yasası....dolar endeksi göçertir demiştim....onu kazandım parite 1.24 yanınca...
ikinci iddiam.....TRUMP vergi yasası.....DOW u göçertirdi.....en geç mart ayı demiştim....arıyorlar broker gaddaslarım...lem buda mı tutacak diye....paralı iddia haaa....acımiram....aliram.
dedim ki heeee.....paraları öpün....getirin baaa....ula 4 trillion doların sahapları aptal mı....paraları amrikiye getirip DOW a tepeden girsinler....yüzde 25 çökertir girerler....BASİC ARGUMENT imdi....ahanda başladılar....çökertmeye....
yıkılıorrrrr......ha ha haYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Yıktın dünyayı kuzum üstadım. Tebrik ederim. Yeni yıla hızlı girdin😎🤗👏👏👏👏kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterha ha ha....usaglar tilifonlarım susmuyor....
brokerlar arıyor....iddiaya girdiğim usaglar....
birinci iddiam....TRUMP vergi yasası....dolar endeksi göçertir demiştim....onu kazandım parite 1.24 yanınca...
ikinci iddiam.....TRUMP vergi yasası.....DOW u göçertirdi.....en geç mart ayı demiştim....arıyorlar broker gaddaslarım...lem buda mı tutacak diye....paralı iddia haaa....acımiram....aliram.
dedim ki heeee.....paraları öpün....getirin baaa....ula 4 trillion doların sahapları aptal mı....paraları amrikiye getirip DOW a tepeden girsinler....yüzde 25 çökertir girerler....BASİC ARGUMENT imdi....ahanda başladılar....çökertmeye....
yıkılıorrrrr......ha ha ha
WAS-LX1A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildihttps://twitter.com/LEVENTASLAN91
Yorum
-
leventaslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYıktın dünyayı kuzum üstadım. Tebrik ederim. Yeni yıla hızlı girdin������������
WAS-LX1A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
BAA BAG....Amerikan vizeni al ve gel....bütün herşey benden....NİSAN VEYA MAYIS....SENNEN ÇÖKERTMEYİ OYNUYACAGIM...liman restoranda shepsheadbay de.....
bu brokerlardan 10 000 dolar alacağım 20 000 dow yanar yanmaz.....bi 10 000 lerini aldım...dolar endekste....bu paralar heramdır....iraqı masalarında HELAL dir....senle ben....ezeceğiz bu parayı leventim....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum