önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

herşey neye bağlı....AMRİKİNİN ASADA FURMASINA....finansal piyasa tittiredimi....gus dilinde....HAMLE YAKINDA DEMEKTİR.

BU HAMLEDEN SONRA....

1....saflar oluşacak....turk ordusu...özgür suriye ordusu...tüm cihattaki usaglar...ASSADIN ordusu...tek saf olacaklar...birbirlerine bal döküp yalıyacaklar...

veya....

2....saflar oluşacak....türk ordusu....özgür suriye ordusu....tüm cihaddaki usaglar PKK ile aynı safta olacaklar....pkk ile türk ordusu barışık...baslarında neoconlar....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Misafir

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      herşey neye bağlı....AMRİKİNİN ASADA FURMASINA....finansal piyasa tittiredimi....gus dilinde....HAMLE YAKINDA DEMEKTİR.

BU HAMLEDEN SONRA....

1....saflar oluşacak....turk ordusu...özgür suriye ordusu...tüm cihattaki usaglar...ASSADIN ordusu...tek saf olacaklar...birbirlerine bal döküp yalıyacaklar...

veya....

2....saflar oluşacak....türk ordusu....özgür suriye ordusu....tüm cihaddaki usaglar PKK ile aynı safta olacaklar....pkk ile türk ordusu barışık...baslarında neoconlar....
      .ordaki usaglar korkuya kapılmışlar bile

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

bu haritaya baktın nı.....yukarıdaki iki alternatiften birini görüyorsun....

efendim bizim TV kanallarında bunlar yok....

onlar ne anlarlar ulen....olaylar olduktan sonra...atıp tutarlar ancak...

[B]REALPOLİTİK....onu belirliyen tek şey vardır...oda....yeddi yılda...gergef gibi öre öre....ortaya çıkmış olan bu haritadır...[/B

belirleyici olan nedir....budur...bu haritadır....BU KANLA CIZILDI....kalemle değil....

realite.....platonun mağarasında yoktur...orada...türkün türke propogandası vardır....yani sizdeki tv kanalları...platonun mağarasındaki yarasa guslarıdır....ISIKTAN KORKARLAR....

DİMAG Kİ NEYMİŞ.....SAFLAR OLUŞACAK....neye göre...bu haritaya göre....ister beyen ister beyenme...durum bu.

hatitayı beyenmeyenler bi safa....beyenenler öbür safa...marş marş....

hamle...trumpo...tomohawkları....assada gönderdiği an....başlamış demektir.

efendim ne sebeble tomohawklar fırlatılacak....

ula ondan kolayı ne var....bi yerde kimyasal silah patlatırsıın....bunu assad attı dersin...olur biter.
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Misafir

4rilyon doların 1tilyonu tr ye gelmeyeceğine göre bu da bizim bistin sümülasyonu. ytd.

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

yaaa....kuzu nun farkı budur işte...herkesten 40 adım öndedir.....

bak nasılda yıkılıor DOW....vay vay vay vay...650 point....GEOPOLİTİC...TOMOHAWKLAR.

Yorum

• Misafir

ytd. haftayıda kapatalım.

Yorum

• Misafir

ytd.iyi geceler ve iyi tatiller .

Yorum

• aliak
                  Katılımcı
                  • 18 Eylül 2013
                  • 70

yaaa....kuzu nun farkı budur işte...herkesten 40 adım öndedir.....

bak nasılda yıkılıor DOW....vay vay vay vay...650 point....GEOPOLİTİC...TOMOHAWKLAR.

ABD borsaları bize etki ediyor. Bunu da bekliyorduk.

Bugünkü abd borsaları düşüşü bir halatın koptuğu nokta mı?

Yoksa başka etkilerden bir ön titreme mi?

Yorum

• Misafir

,,, ytd. abd 10 yıllıkların cazibesi. kimi yerde çökertmeye çoktan başlamış.

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

ulen ne kadar turk düşmanı varmış bu amrikide.....

dün....ENFLAYON NEDEN Bİ TÜRLÜ ÇIKAMIYOR....mevzulu bi konferansa gittim....borsacılar orada....konusmacının biri benim bi çalışmamdan alıntıyı söyledi....kerizin biri barnagını kaldırdı....bu çalışmayı yapan turk galiba dedi....oda heee dedi....turkse ne anlar gibi bi tras attı....panel bu...ben dinleyiciyim söz hakkım yok....

neyse panelden sonra yemek var....bekledim onun oturdugu masaya gittim oturdum....

tabiii... o turk benim dedim....neden turkse....bilmez dedin....diye sordum.

bu siz hep savas çıkarırsınız ve kaybedersiniz dedi.......misal AFRİN dedi....orada kaybedeceksiniz....

ULEN ZURNA DEDİM....kicinda acı var....sana yakın tarihi söyleyeyim.....

hatayda.....rahat durmadınız....MUSTAFA KEMAL orduyu kışladan çıkardı adanada HÖÖÖTTTT diye bagırdı...hatayı verdiniz....

kıbrısta.....irahat durmadınız....MUSTAFA KEMAL in askerleri kışlalarından çıktı....kıbrısa girdi yeni kışlalar kurdu...KIZIL ELMA BU.....ÇIKTI MI GERİ.......NAHHHHHHHH ÇIKTI.

ŞİMDİDE....İRAHAT DURMADINIZ....MUSTAFA KEMAL in ordusu kışladan çıktı.....kışladan çıktımı ne oluyor....gittigi yerde yeni kışla kuruyor....KIZIL ELMA biraz daha ileriye kayıyor....

rahat durun....bizde rahat duralım....bu kerizz lübnan kökenli amerikan arap....kıcına turk acısı var....osmanlı döneminden.

dedimki....olum irahat durun....yoksa.....şahlandı mı kolbaşının kıratı....durduramazsınız....

YİNEDE ŞAHLANIYOR KOLBASININ KIRATI.....KEMAL in orduları KIŞLADAN ÇIKTI GARİİİ....artık cok geç siz araplar üçün.....

Hasan Mutlucan:Yine de ŞahlanıyorHasan Mutlucan: It is prancing nevertheless

Yorum

• Misafir

kuzu hocam amrikide deki bu hareketlilik belkide içerdeki sorunu saklamak ,(resasyon) uğruna yapılmış suni gündem yaratarak (faizleri artırmak) ekonomide alım gücü nü dosta düşmana göstermek olabilir.güzel bir yazınızda alım gücü ile orantılı bir yazınızı okumuştum. ordan çıkardığım bir öngörü.

Yorum

• stefano
                          Aktif
                          • 13 Kasım 2008
                          • 229

https://www.almasdarnews.com/article...february-2018/

bu haritaya baktın nı.....yukarıdaki iki alternatiften birini görüyorsun....

efendim bizim TV kanallarında bunlar yok....

onlar ne anlarlar ulen....olaylar olduktan sonra...atıp tutarlar ancak...

[B]REALPOLİTİK....onu belirliyen tek şey vardır...oda....yeddi yılda...gergef gibi öre öre....ortaya çıkmış olan bu haritadır...[/B

belirleyici olan nedir....budur...bu haritadır....BU KANLA CIZILDI....kalemle değil....

realite.....platonun mağarasında yoktur...orada...türkün türke propogandası vardır....yani sizdeki tv kanalları...platonun mağarasındaki yarasa guslarıdır....ISIKTAN KORKARLAR....

DİMAG Kİ NEYMİŞ.....SAFLAR OLUŞACAK....neye göre...bu haritaya göre....ister beyen ister beyenme...durum bu.

hatitayı beyenmeyenler bi safa....beyenenler öbür safa...marş marş....

hamle...trumpo...tomohawkları....assada gönderdiği an....başlamış demektir.

efendim ne sebeble tomohawklar fırlatılacak....

ula ondan kolayı ne var....bi yerde kimyasal silah patlatırsıın....bunu assad attı dersin...olur biter.

Suriye kuzeyi giderek ısınıyor. 1 Rus SU 25'inin düşürülmesinden sonra Esad İdlib'i ABD ikazlarına rağmen klor gazı bileşenli varil bombaları ile vuruyor. 2.ABD ise Irak'tan Fırat doğusundaki YPG unsurlarına lojistik ikmal yapıyor. 3.Rusya-ABD mücadelesi giderek belirginleşiyor.

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

stefano Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            https://twitter.com/Metin4020/status/960248748315168768

Suriye kuzeyi giderek ısınıyor. 1 Rus SU 25'inin düşürülmesinden sonra Esad İdlib'i ABD ikazlarına rağmen klor gazı bileşenli varil bombaları ile vuruyor. 2.ABD ise Irak'tan Fırat doğusundaki YPG unsurlarına lojistik ikmal yapıyor. 3.Rusya-ABD mücadelesi giderek belirginleşiyor.
                            AKILLI OLURSAK.....MİSAKİ MİLLİ GERÇEKLEŞEBİLİR.....o haritada sarı bölümler MİSAKİ MİLLİ İÇİNDEDİR....hatta HALEP MUSUL VE KİRKÜKDE buna dahildir.....ORDU KIŞLADAN ÇIKTI GARİİ.....MERCİDABIK....yani günümüzdeki adı...dabıg bizde alındı....

kaos ne kadar büyürse.....şansızımız o kadar büyür.....

stefano bir hat çiz....lubnandan irana....irandan pakistana....pakistan dan çine....bu hattın üstü ile bu hattın altı....DOLAR çıplak deyip....CENGE GİRİYORLAR.....afrinmiş cartmıs curtmus henuz garnitur bunnar....İŞ BÖYYÜKK....İŞ DOLAR.

ONUNCÜN....borsalar çökecek.....iş ne imiş....DOLAR ÇIPLAKMIŞ.

UNUTMAYIN....SUAN TURKİYEDE KEMALİZM VAR.....ve KEMALİN orduları kıslalardan cıktı....

Yorum

• haziran51
                              Yeni Üye
                              • 17 Ocak 2011
                              • 42

kaos ne kadar büyürse o kadar şanslıyız ..ne şans ..içimiz simsiyah oldu ..farkındayım ..burada yersiz bir yazı

Yorum

• egelii
                                Tecrübeli
                                • 25 Ağustos 2011
                                • 2961

hayırlı haftalar olsun
                                gaşıntıya binaen 149150 mallı cortları 144750 ye gaptırdık hayırlısı
                                147/48 e gelişe güya çakıcen tekrar inş.teala

Yorum

Working...
                                X

Debug Information