önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • egelii
    Tecrübeli
    • 25 Ağustos 2011
    • 2961

guzum 2li tepe olurmu bakbaken bi

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

e.yegen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      kuzu kurali kotu haberlerle dusmez ula. Demekki yon yukari herkesin tersini yap para kazanirsin h.sonu cokuyoz fdiyenleri h.basi pala yukari suyor soyuyor shortculari..

bak yeğen....DOW NE DİYİRR....DEGDİM ULA MAMINA KOYIM....10 yıllık cycle tepesi...iksen gidemem diyor...istersen dene yegen.

bak yegen....BIST NE DİYİRRR....DEGDİM MAMINA KOYIYIM....10 yıllık cycle tepesi...iksen gidemem....istersen dene yegen...

egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      guzum 2li tepe olurmu bakbaken bi
      bu mümkün tabii hatta birazda üstü....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• egelii
        Tecrübeli
        • 25 Ağustos 2011
        • 2961

bu mümkün tabii hatta birazda üstü....[/QUOTE]

eyvallah guzummm öpüldün

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

incik....bu graflara bakacaksın....hisap kitap yapacaksın....2008 de 6500 olan dow zero enflasyon zero faizde...4 kat....4 kat 4 kat çıkmışsa.....eccik akıllı olacaksın....

2008 de 22 000 olan BIRISTO....121 000 DEMİŞ....efendime söyliyeyim 5.5 kat cıkmışsa....eccik akıllı olacaksın.

at ikisindende FİBO 50 yi....efendime söyliyeyim....ne olur dow....15 000 olur....BRİSTO 88 000 OLUR....geopolitik nedeniyle BRİSTO 58 000 DE MÜMKÜNDÜR....TOPİGİN BASLIGINDA Kİ 50 000 LER....SEN SAG BEN SELAMET...ORADA MALA KUZU GİRER....ON YIL DAHA MALDAN CIKMAZ....

KUZU KURALI....HER ON YILDA BİR maldan komple çık.....hayatın dadını çıkar...çünki o anda hersey beleştir artıkın...GACILAR BİLEM.
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• hocamurat2001
            Aktif
            • 26 Haziran 2014
            • 367

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            büyük resimi kaçirmayin....

business cyle on yıllık cycle bitti....anlamı 2007 ve 2008 benzeri bi geri çekilme yaşanacak....kuzu buna oynuyor....kaartlarını sattı....short ve longlarla fur-kac ta şimdi.....bu fur-kac tan sonra....bir yerde şellale gelecek....

fur-kac larda esas moving avarege lardir....onlardan her 3000 puvan uzaklaştığımızda....tersi dogrultuda tepkiler gelir....kuzu bu tepkilere long veya short şeklinde oynar....

misal suan....112 800 e inerek moving avaregla arayı 3000 puvan açtı....bu long ol demektir....moving avarega 116 500 de....hergün düşüyor....115 500 de emniyet üçün long kapa ve bekle....avarega ı asar asmaz short ol....short ol çünki....şellele pisliktir aninda gelir....shortta terse düşersen....bu işlem kene ye dönüşür....çünki kuzu stop loss diye bişeyi reddeder....enayi işidir o....

not....bunu sistemimi bilmiyen cok sayıda yeni gelen izliyenlerim üçün yazdım....eskiler biliyor...lem olum....eski topiklerimi okuyun....yoksa herseyi yeniden yazamam....fur-kaç....3000 puvana oynanir....kuzu 2000 veya 2500 de kar alır...emniyet üçün...açgözlülük kuzunun redettigi birbişeydir....emniyet ise esastır.

Not 2....şellele beklenmiyen anda gelir....bu nedenle fur-kac larda....oran 1 long 2 short şeklindedir...zamanın yüzde 66 sı hep shortsun yüzde 34 ü long veya nötrsün....

Not3....vob 24 deki gibi oynuyorsanız....ona alışıksanız...bu sistem size terstir...bunda....ya herro ya merro vardır.

pirim burda geçen mov lar 3/5/10 öpüştüğünde durup birde 20 günlük mov a bakacağiz geçiliyor mu geçil miyormu kastettiğiniz movlar bunlardi sanirim lütfen bizi aydinlatin saygilarla

Yorum

• serapsuna19
              Katılımcı
              • 21 Haziran 2015
              • 116

Kuzu dayı zamanlama nasıl olacak 2018 yılı için zamanlama yanlış olunca ufak dalgalarda boğuluyoruz, kıyıya çıkamadan.

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

hocamurat2001 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                pirim burda geçen mov lar 3/5/10 öpüştüğünde durup birde 20 günlük mov a bakacağiz geçiliyor mu geçil miyormu kastettiğiniz movlar bunlardi sanirim lütfen bizi aydinlatin saygilarla
                basit ve exponentialı kodum....degerli ögretmenim....

bak 112 800 e indigimizde bunlar 116 000 lerde indi....fiyatla bu ortalamalarda fark 3000 puvanı astı...bu tepki gelecek demektir...LONG OL....olduk....

şimdi....fiyat 115 500 oldu.... neredeyse exponentiala degmek üzere basit yukarıda hala....LONGU KAPA VE BEKLE.....kapadık bugun...

izle neyi....exponential ortalama.....basit ortalamayı yukarı kesiyormu....kesiyorsa bekle....nötr...tekrar asagı kestimi SHORT OL ve ve 3000 puvan inişi bekle....kesmiyorsa....nötr kal....taaaki kesene kadar...

FUR-KAC....bunlar 2013 deki topiclerimde cok detaylı yazıldı ve uygulandı.....o yuzden az yazıyorum....herkes okumustur sanıyorum...senin gibi yenilere....ara ara anlatmalıyım....yoksa ne yaptıgımı anlamakta zorluk çeker....BUNNAR İÇDİNAMİKLERE DAYALI FURUSMA BİÇİMLERİ baslıkları ile yazdım gecmişte....çogu topigim uçuruldu....hissenette ve burada....yoklar artık.

bak grafa....fiyat exponentiala yaklastı....ben longu kapattım....bekle modundayım....kesismeyi bekliyorum...

not....BUNLARA BAGLI KURULAN TUZAKLAR vardır.....ortalamalar esaslı FURUSMA DÜZENİ baslıgı ile bunnarıda anlattım...bu tuzaklara yakalandın mı....KENE ye gececeksin....TUZAK DEMEK...büyük düşüş sellele yolda demektir....seni maldan SHORTTAN YANİ indirmeye zorlamadan büyük düşüş GELEMEZ....HERKESİ STOPLOSS YAPTIRIR....bi tek benim gibi DİNAZORLAR kalır....bizim işi bildigimizi asla inmiyecegimizi o biliyor....bize katlanıyor...bunlarda kazansın diyor.

ŞELLELE TEYİT İNDİCATORLERİ 4 TANEDİR....birini yazayım....

bolinger bandı....ZORLAMALARI.....ÜST BANDI....YATAYA YAKIN ASAGI YÖNLÜYE DÖNÜŞTÜRMESİ....bi sinyaldir....alt bandan tepki kor ve bu tepki bolinger üst bandı degiştirecek şiddette degilse....ŞELLELE ....DÜDEN VEYA MANAVGAT AHA ORADADIR...

NOT....bu örnekte....bu degişimin olabilmesi üçün....tepkinin 118 000 e kadar olmasını işaret ediyor önümdeki SİMULASYON.

tuzak arama yöntemleri....3 tanedir birini yazayım....5 saatlik graf....KESİSME VAR MI....FİYAT NEREDE??????....

olusan formasyon.....hangi biçimde tamamlanıyor....YAN YAN MI....DİMDİK Mİ.....bunu yapan içdinamik mi...hubar mı...

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

serapsuna19 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Kuzu dayı zamanlama nasıl olacak 2018 yılı için zamanlama yanlış olunca ufak dalgalarda boğuluyoruz, kıyıya çıkamadan.

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tam anını hiçkimse bilemez....skender ve ekibi....aniden furur....senin iki şıkkın var....emniyetli olmak üçün....10 günnük ortalamanın 20 gunnugu asagı kesmesini bekle ve shorta gir....5000 puvan az para kazanırsın....emme sıkıntı çekmezsin...çalı dibinde ölü taklidi gibi....

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

YUKARIDAKİ BİLGİLER....ÇOKKK KISA VADE FURUSMALAR ÜÇÜNDÜR....ORTA VE UZUN VADEDE GECERLİ DEGİLDİR....onlar farklıdır....haftalık grafları icipettirir...

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

heeee ula....öbür köyün goygoycuları.....KUZU TEKNİK BİLMEZ....ula cevatlar....kuzu kitap yazmış olan sizin en AGABABANIZI teknikte bozuk para gibi harcar ula...

niyeee....

çünkiiii....

kuzu FURUSAN AKINCIDIR.....pozizyonlarını anında yazar....bunu yapan teknik bilmiyorda....yorumunda....ELE OLURSA BELE OLUR...ŞELE OLURSA DA ELE OLUR....gibi sacmasapan şeyler yazan....cevatlar mı teknik biliyor.....HEEEE ULA.....HA HA HA

kuzu ne yazıyor....SHORT FURDUM....LONG FURDUM....TIRLARI YÜKLÜYOR...YÜKLEDİM DİYOR....HEPSİ ANINDA YAZILIYOR....

NEYE GÖRE YAPIYOR BUNNARI.....BİLGİLER TOPLULUGUNA DAYALI....YAPIYOR VE KAZANIYOR.

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

USAGLAR....

her KAR CEBE atışımda....dassaglarımı avuclar ve saga sola bulaşırım.....neşeli olurum.....bu beni gençleştiriyor.

babo yanıma geldi aralıkta....mokunu yiyim ustam dedi...elini ayagını öpeyim diye inledi...NEOLUR bana bi süre bulaşma dedi...

onuncün....ona bulasmıyorum....yırttı yani....bende biri...ELİMİ ÖPER USTAM...derse...onu ellemem artıkın....ha ha ha

yüce rebbim cok gıcık yaratmış beni ula....vardır bir sebebi....

çünki....

mevlam neylerse....güzel eyler....

Yorum

• BachiBouzouk
                          Katılımcı
                          • 10 Şubat 2017
                          • 138

Lafın tamamı ahmak olana denirmiş Arif olan bakıştan anlarmış.KUZU HOCAM Sireti suretine yansımak. özünde bir olan her daim cemal-i baki dir bende Bizi hayatta tutan karışıklıksa yeterki sinsi vefasız atalet yoksunu olmasın.OTORİTE sizsiniz...TŞKR..

Yorum

• BachiBouzouk
                            Katılımcı
                            • 10 Şubat 2017
                            • 138

Malum mekanı kayıtsız bakarım hisseler için lakin sizi oradan gelip taki ederim teksiniz.TUZSUZ TUZLUYU YALAYA YALAYA BİTİRİRMİŞ...Oradakilerin Demirdense can suları buradaki tüm ark.larınınki DAMARDAN VE KANDAN vesselam

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

bak ne dedim....hedefinden....planladığından sasma....teknik hedefi 116 500 dü....ben 115 500 de kapatacağım dedim....ele planlaım ve kapattım....bak inekledi 1000 puvan indi....durmadıki SHORTU çakayım....

ne dedim 2 gün bekle....yarın son seans...veya öbürgün ilk seans....kuzuyu baglasan durmaz....ha ha ha

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

BachiBouzouk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Lafın tamamı ahmak olana denirmiş Arif olan bakıştan anlarmış.KUZU HOCAM Sireti suretine yansımak. özünde bir olan her daim cemal-i baki dir bende Bizi hayatta tutan karışıklıksa yeterki sinsi vefasız atalet yoksunu olmasın.OTORİTE sizsiniz...TŞKR..
                                BachiBouzouk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Malum mekanı kayıtsız bakarım hisseler için lakin sizi oradan gelip taki ederim teksiniz.TUZSUZ TUZLUYU YALAYA YALAYA BİTİRİRMİŞ...Oradakilerin Demirdense can suları buradaki tüm ark.larınınki DAMARDAN VE KANDAN vesselam

tessekkürler bitanem....

çiçeğe su verirsen nasıl güzelleşir....ele güzelleştim incik....dassaklar 2 kg....delianlının hasosuyum...kodum mu oturtuyorum....yaman oğlanım ula....rehmetli babam....bene....yaman oğlansın ula der....habire çalıştırırdı....iyikide çalıştırmış....o zor işlerden kurtulmak üçün....okumayı işim edindim...amrikiye cancagızımı attım...bubam benden bi küçüğü hasat etti köyde...ha ha ha

Yorum

Working...
                                X

Debug Information