Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
hay massallah....hay maşallah.....gördünnü kanji....yeğeni kurtarmak istedim...emme haketti bu zararı....
şimdi gel....KUZU BU BORU DEELLL DİYE.....yaz....seni affedeyim.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
hay massallah....hay maþallah.....gördünnü kanji....yeðeni kurtarmak istedim...emme haketti bu zararý....
þimdi gel....KUZU BU BORU DEELLL DÃYE.....yaz....seni affedeyim.
Evet kuzu yine bildin tebriklekur.113 bindr bosluk var beklemeye devam.yukari icin halaumit var
..kuzu sene 2008 di gurci-rus savasi bende enka vardi 15 den 4 e dusmustu.kriz vardi vay be nerden nereye.iyi hafiza var aga sende.iki kere nakite gectim.nakitte kalamadik hastalik olmus hissesiz yapamiyoruz.kismet birazda.
şimdi kendimi övecegim....gene megelomanyak diyeceksin.....o zaman sen öv ki....ben kendimi övüp...megolomanyak olmuyayım...ha ha ha
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
"Strive for perfection in everything we do. Take the best that exists and make it better. When it does not exist, design it. Accept nothing nearly right or good enough."
Henry Royce
mal bu demişsin....ben dostlarımın MAL ıyım....E-5 de degilim....yegen zarar görmesin diye eccik MAL olmam....dostlugun geregidir kanjim....
temam işte bu....bende seni seviyorum....yoksaaammm coktan dehlemiştim....kıyamiram ula....
Ordaki mal senin bahsettiğin manada değil, mal= mamül=ürün= adam manasında kullanılmıştı. Ben tüccar olduğumdan sebep ürün bu demek istedim ama başka yere gitmiş. Neyse tahmin ettiğimden fazla derine gitmiş, üzmüşüm seni kusura bakma Kuzum. Bazen ayarı kaçıyor iste kantarın topuzunun.
"Strive for perfection in everything we do. Take the best that exists and make it better. When it does not exist, design it. Accept nothing nearly right or good enough."
Henry Royce
142500 e ekleri 143725 10 daha yapıp tüm pozları 139700 den kapattım ellerine bilgine sağlık CAN PİRİM HER ŞEY SAYENDE SONSUZ TEŞEKKÜR KUZU BU KUZU BORU DEEEEEEEL BABOOOOO....
kuzudan evvelki düşünce tarzıma göre bugün 142500 den çakmış olmalıydım aynı dünki gibi ki 139700 ve daha altını bekleyeyim
bu davranış basit oluyor kuzudan sonraki düşünceye göre
142500 geçemiyor diye cort yapan ky olacak ve bunu bozacak babalar
kuzu bi tüyo verdi 2008 e bakın dedi ikinci tüyo 2 ay inzivadayım dedi
bana göre 2 ay ötelendi 86 bin dibi
ve 2008 gibi olcekse ikili tepe olmalı
kapanış gayet şık oldu
yaırn ekranda olamayacağımdan mütevellit 144200 ve 144600 e cort yazıp bakıcez çorbaya
144400 mallı cotlar 141300 flat
6 günlük samsun amasya angara gezisi neticesinde bakamadığım ekranın netcesi
dün baksak ölcemiş emme nasip
gidem bi geçmişi okuyem gelem
ulen saka yapıyorum hocamurat....topigi canlı tutuyorum....
vayyy anasını sayın seyirciler.....GENE KAR ALMAK MECBURİYETİNDE KALDIM ULA....zerar edemirem bi türlü....ha ha ha
BU sefer teknik nedenlerle.....117 500 den 115 500 e inerek....avarege oyununa döndü...yarın gene çakarım....
kuzu kuralı....günnük ve haftalıkta....avaregalar kesistimi....haftalıgı korumak üçün....DİRENİR.
KAR AL...FUR YENİDEN....KAR AL FUR YENİDEN....ÜÇ İŞ GÜNÜ....
KISA VADE.....
ORTA VADE....
UZUN VADE....ŞELLELEYİ BU BELİRLER....13 000 PUVAN VAR ŞELLELEYE....
kar al fur yeniden....kar al fur yeniden.....bugün son gün....yeniden KENE....FURUSU YARIN.
Yorum