önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
zabanan eyi kaçmışız bigün daha kalsak yan bacemişimegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster144400 mallı cotlar 141300 flat
6 günlük samsun amasya angara gezisi neticesinde bakamadığım ekranın netcesi
dün baksak ölcemiş emme nasip
gidem bi geçmişi okuyem gelem
neyse 144200 de beklepdurun vurmak içün
Yorum
-
egeli....
çok kritik bi yerdeyiz....YA SELLELE.....yada ikili tepe....müşteri oluşturuyor....YIKARAK YARATIYOR....EN SEVDİGİM OYUN TARZINDA SKENDER....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Marifet iltifata tabidir...Hünersiz kişiyi dost tutma! Ne dostluğa yarar ne düşmanlığa,Korkusuz olmak istiyorsan kavga etme...Düsturumdur....Burda yazan tüm ark.lara tşkr...Lakin kuzu hoca yoksa buranın digerlerinden farkı kalmaz.Arada atısma olmalıdır elbette seviyeli olundugu sürece topluluk olmanın kuralı...
Yorum
-
eyvallah pirimkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteregeli....
çok kritik bi yerdeyiz....YA SELLELE.....yada ikili tepe....müşteri oluşturuyor....YIKARAK YARATIYOR....EN SEVDİGİM OYUN TARZINDA SKENDER....
asıl beklentim baştada dediğim gibi 2li tepe
bekliyoruz
Yorum
-
Kuzu hesabıma giremiyorum, forumda mı sıkıntı var yoksam bir yanlışımız mı oldu. Yasaklı diyor, ben altınorta selamlar.
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
kuzu krtik dedi ve şuan flate.yegen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterShortta bir batmayan kuzu baskan kaldi.Bursali mehmet vardi.Bir lafi vardi hatirlarim.Borsa devamli yukselmek icin vardir. O donemdedevamli yukari idi.Devamli yukari dusunen trader olmasina ragmen shotta israr etti.Vadeli birakti onu..
şortta nasıl batılınıyor ki kaç kere yukardan vuur aşşadan kapa fırsat verdi
Yorum
-
144600 ilave orti mal 144300egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster144 nisan vade bir kısım cort
Yorum
-
145600 bir kısım daha cortegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster144600 ilave orti mal 144300
mal 144725
Yorum

Yorum