Döviz anında zıpladı. Bakalım arayı nasıl düzeltecekler...
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
kerimmmmm.....aloo.....kerimmmm....
buyur agabeci.....
ula yagladın nı TIRIN motorlarını....
yagladım agabeci....
ula hemen istinyeye cek.....yarın zor yanasırsan....trafik olacak....bizim tırı gece yanastır....
temam agabeci....
di haydi kerimmmm....kolay gelsin....tırı yükle ve tüy oradan....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
agabeci oradamısın....alooo.....
buradayım kerim....ne var ula.....
agabeci....altın furuscu usaglardan....gırgır ossun diye....bi graf atmalarını isteyeyim mi....EURO OTTUZ at diyeyim mi...
ha ha ha....de ula kerim....dalganı gec....usaglar toyyy....dünki cocuklar...deki emmim dediki tualet kaardımız bitti....graflı kaartlarınızdan verin işimizi görek....marketler kapalı....ha ha ha kerimmmm....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Yorum
-
kerimmmmm....bu HAFTA iki daire cızdım sana biri üstteki daire....urada volvo 129 000 ler ve pramitlerini yükle....yarın....
elde son tırımız volvo 126 000 ler kalıyor....üç günde pramitlerem unu....sonra sen alttaki dairede gider yüklersin CUMA günü...namazdan önce yükle....sonra cuma namazına git....bittimi namaz...birde ŞÜKÜR namazı kıl kerimmm...

emmi niye beleki....ula kerim dalgalarla SURF etmir mi guzu....baggg birinci dalga 136 000 den 124 000 e....12 000 puvan düşüş...şimdi ikinci dalga düşüş geliy....nereden 128 000 den...düş undan 12 000 ne ediy kerimmm 116 000 ediy...baggg işte alttaki daire kerimmm...oda 116 000 olumm....
not....ilk dalga düşüşde 12 000 puvanda iki tırı yükledim...2 tır kaldı....şimdi 12 000 puvandada son iki tırı yüklerem kerimmm...baggg hesap düz ula namıssız....KENE BU DAHA....KAN EMER....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
KUZUDAN sevgilerimle....güzel dostlarım....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkerimmmmm....bu HAFTA iki daire cızdım sana biri üstteki daire....urada volvo 129 000 ler ve pramitlerini yükle....yarın....
elde son tırımız volvo 126 000 ler kalıyor....üç günde pramitlerem unu....sonra sen alttaki dairede gider yüklersin CUMA günü...namazdan önce yükle....sonra cuma namazına git....bittimi namaz...birde ŞÜKÜR namazı kıl kerimmm...

emmi niye beleki....ula kerim dalgalarla SURF etmir mi guzu....baggg birinci dalga 136 000 den 124 000 e....12 000 puvan düşüş...şimdi ikinci dalga düşüş geliy....nereden 128 000 den...düş undan 12 000 ne ediy kerimmm 116 000 ediy...baggg işte alttaki daire kerimmm...oda 116 000 olumm....
not....ilk dalga düşüşde 12 000 puvanda iki tırı yükledim...2 tır kaldı....şimdi 12 000 puvandada son iki tırı yüklerem kerimmm...baggg hesap düz ula namıssız....KENE BU DAHA....KAN EMER....
evettttt....BİRİNCİ DAİRE GERÇEKLEŞTİ....KERİM tırı yükledi.....şimdi sıra son tırın PİRAMİTLERİNDE....
DOMDOM GURGUSUNLARI devrede yeniden.....alttaki daire cuma günü usaglar....una göre.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Yorum
-
Kuzumkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster....şimdi sıra son tırın PİRAMİTLERİNDE....[/B]
DOMDOM GURGUSUNLARI devrede yeniden.....alttaki daire cuma günü usaglar....una göre.....
son tırı viop hangi seviyede piramitleyeceksin?YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yorum
-
ihakkı....basladım bile tepki yeterli suan....123 500 ila 125 000 VİOP furus alanıdır....116 000 ise hedeftir....zamanlama ya bu cuma....yada ekim vade sonu bunun üçün grafik degiştirmesi icabider bugün....yaparsa asarım...o zaman ekim sonu 116 000 olur...
büyük tepki oradan gelecek....
iki dalga düşüş oldu...birincisi....VİOP 138 DEN 125 E....ikincisi üçün tepki kodu 129 a....biz piramitledik...ve düştü 122 e ye biz tırı yükledik....tepki kodu...piramitliyoruz son tır üçün...3 tır doldurduk....parayı istifledik....son tırıda doldurduk mu....KUZU MARATON FURUSMA BİTER....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ula namıssızlar....NE DİYORSAM O OLMADI MI HEP....
BİŞEY DİYİREM...imkansız gibi görünüyor....ben furusmaya girirerm....skender cıkıy....o cıkıy ben furiram...gelip bana acıyorlar...yandın guzu yandın diyorlar....GÜLİREM....TIRLARI YÜKLEMEYE BASLIRAM....şaşırıyorlar....ula bu işi....bi İSKENDER bilir....bide KUZU bilir deyip susuyorlar....gelip bravo kuzu bile diyemiyorlar....
diyemezler....çünki soktalar....saglı sollu tokatları caktıgım üçün...beyinleri DUMUR olir ula....
işte guzu....bele bir DELİANLI....elinde ZULFİKAR....ya muhammed ya ali dedimi....kan fırat neheri gibi akar...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kuzum önce doların tepesini kırıp yapıyı bozmasını beklerim akabinde tekrar bakarız, mal yığılacak müşteri lazım bence... Gece 3,9x üstü gören platformlar var, 4,2-4,5 arası geri gönüş olabilir üstünü beklemiyorum. Euroyuda shortluyorum fırsat buldukça, batarsak batalım, mevzu sadece para kazanmaktan ibaret değil.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster"Strive for perfection in everything we do. Take the best that exists and make it better. When it does not exist, design it. Accept nothing nearly right or good enough."
Henry Royce
Yorum
-
yüce rebbim....zaman zaman...CAHAL insanların yücelmesine yol verir....
bu öyle bi noktaya gelir ki....dünyanın en akıllı insanı CAHAL insan olur....çünkii mutludur...HERSEYİN EN DOGRUSUNU KENDİSİ BİLİR SANIR ve cok mutludur....
birden ve aniden....REALİTY konusur....CAHAL FELC olur....ve dilini yutar...bu cok acıdır.
vetandasımız büyük üstat...PLATO....3000 yıl önce....the republic te yazar....platonun magarası...ve CAHAL BEYİN dumurları...anlatırrr anlatırrr anlatır....okumazsan PLATOYU...nireden bilecen basına ne gelecek...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum