KÜSTÜM BU HAYATA YAW....artık yazmıyacagım...ne yapsam bos....
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
Emmimmm.... Kıymetlimiz...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKÜSTÜM BU HAYATA YAW....artık yazmıyacagım...ne yapsam bos....
Senin gibi içi sevgi dolu olan biri nasıl bu hayata küser...
Tabi yapılanlara karşı herkes senin gibi göğüs de geremez..
VAR OLASIN...
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKÜSTÜM BU HAYATA YAW....artık yazmıyacagım...ne yapsam bos....
Kuzu hocam ve hayata küsmek
Mümkün değil ben kendi adıma inanmam. Zaman zaman sıkılıp sitem eder ancak hayata ve piyasaya asla küsmez. Hele hele rüzgar gibi esip , düşmanlarını kılıçdan geçirmeden asla geri durmaz.
Yorum
-
-
sevgili TURKSAD....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKÜSTÜM BU HAYATA YAW....artık yazmıyacagım...ne yapsam bos....
KUZU seninle tanışmak istiyor....
bir gurubumuz var...cok yakın cevresi...ınstragram ve skypie...o gurupta olmanı istiyor...
özelime yazarsanız...bize gönderdiklerinede ulaşacaksınız...size cok büyük bir saygı duyuyor...İDEAL INSAN.
bu vesile ile...baba iseniz...babalar gününüzü kutluyor...değilseniz...yazdıklarınızla BUYUK BİR BABA sınız diyor...ve gene babalar gününüzü kutluyor...
sevgiler
Yorum
-
değerli dostlarım....
BABA olmayı haketmiş….baba gibi davranmayı öğrenmiş...yalan ve iftira atıp toplumu dejenere edenler hariç...HEPİNİZİN BABA LAR GÜNÜNÜZÜ KUTLUYORUM..
baba olmuş fiziksel olarak...AMA İNSAN OLAMAMIŞLARIN...babalar gününü kutlamak dinen caiz değildir...ZINDIKLIKTIR.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
-
baba , öğretmendir.smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu babaaa...
Babalar günün kutlusunnn...
bilgi hayat verir.
bilgi candır, hayattır.
en büyük BABA , KUZU BABA
teşekkürler kuzu baba
Yorum
-
Hep... KUZU emmimmm... Derdim... Emmmmiii baba yarısıdır hani.... Ama....smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu babaaa...
Babalar günün kutlusunnn...
Kuzu emmimmm... Babanın en hası...
Yorum
-
Kuzu Usta çok teşekkür ederım cevabınız ıcın ızlemedeyım....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersevgili borss….
ne demiştim sana....kuzu eyleme girmeden önce gelir bir veya iki gün önce...ne yapacağı hususunda sifreler verir...dostları okur ve eylem hazırlığı baslar....suan onu yapıyorum son yazımla...izle beni...alışacak ve para içinde yüzeceksin....
sevgiler....
Seçim demişsiniz ben İmamamoğlunun alacağını dusunuyorum bu sebeple de %100nakit bekleyeceğim, tabi sizden bir işaret gelirse
ufak ufak ıslem yaparız sağ olun var olun. Selam ve saygılarımla
Yorum
Yorum