önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kemal52x
    Aktif
    • 11 Ocak 2011
    • 237

kuzu üstadım bizi sensiz bırakma...

Yorum

• deptors
      Yeni Üye
      • 30 Nisan 2009
      • 12

Kuzu BABA sen bizleri yalnız bırakma kurda kuşa yem olmayalım İskender bizi yok eder BABA

Yorum

• swayze
        Katılımcı
        • 07 Ekim 2008
        • 123

Sonunda foruma mesaj atabiliyorum tesekkurler sayin simurg. Kuzu hocam 3-5 kisinin sozlerine bakip bizleri birakip gitme lutfen. Onlar seni cekemedikleri icin saldiriyorlar sana saldirarak reytinglerini arttirmaya calisiyorlar.meyve veren agac taslanir. Lutfen bu vicdansizlara kendini bilmez soytarilara prim verme.ogrencilerini birakma.

Yorum

• ozi33
          Yeni Üye
          • 14 Haziran 2019
          • 22

Duydum ki bizi bırakmaya azmediyorsun etme,Başka bir yar başka bir dosta meylediyorsun etme,Çalma bizi bizden bizi gitme o ellere doğru,
          Çalınmış başkalarına nazar ediyorsun etme.Etme be ÜSTAD.Mutsuzluktan mutluluğa yeni kavuşmuşken bizi bırakıp gitme,etme...

Yorum

• mdogan06
            Seyirci Üye
            • 20 Aralık 2015
            • 60

Kuzu Agabey,

Sana saldırmaları normal değil mi? ikik piskolojisi...

Kuzu ve sevenleri kazanırken KAYBETMEK kolay değil...

Yıllardır seni takip ederim, Sayende para ve bilgi kazanan onlarca kişi var...

Lütfen yazmaya devam et...

Yorum

• Es26
              Yeni Üye
              • 31 Mayıs 2019
              • 4

Sn. Kuzu
              Platodatadan bu yana takip eden sessiz çoğunluktanım. Sizi Zevkle hayranlıkla takip eden biri olarak ky olan katkılarınız için teşekkür ederim.

Yorum

• culex
                Tecrübeli
                • 22 Eylül 2009
                • 908

yedi ceddiyle savaşan Türk'ün akıncı evladı Kuzu üstat savaş meydanından çekilmez bence. Hem daha sizi okutan halkınızın evlatlarına öğretecekleriniz bitmedi ki... lütfen.
                .

Yorum

• swayze
                  Katılımcı
                  • 07 Ekim 2008
                  • 123

Vur şanlı silahınla gönül mülkü düzelsin
                  Sen vururken de öldürürken de güzelsin

Kuzu hocam yuvana dön

Yorum

• azizaydin
                    Katılımcı
                    • 13 Eylül 2007
                    • 118

herkez kuzu ya geri dönmesi için yazılar yazsın bence bu kadar seveni varken geri döner.

Yorum

• akıncı
                      Tecrübeli
                      • 24 Nisan 2018
                      • 616

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      dün 90 000 e indi...bugün 90 000 ila 91 000 arasında gidip gelip yara yalıyor....pazartesi veye salı karar verecek...

neden karar verecek....CÜNKİ BÜYÜK BİR BEKLENTİ VAR....ıstanbul seçimleri....bi hafta sonra....

şimdi bundada kuzu kuralı var....

KUZU SEÇİM KURALI....seçimi piyasa yapıcı bir BEKLENTİYE dönüştürür....seçimi mevcut iktidar kazanacaksa...bu POZİTİF beklentidir....seçimi mevcut iktidar kaybedecekse....bu NEGATİF beklentidir....pozitif ve negatif beklentide piyasa nasıl şekillenir KUZU BUNU BİLİR....FİYAT VE ZAMAN OLARAK....son dakkaya saklar...sifrelidir hep.

DEMEKKİ NEYMİŞ...pozitif bir beklentide kuzunun verdiği hedef neydi 100 000....

negatif bir beklendide kuzunun verdiği hedef neydi....82 000....

kuzu kime oynar ise...şimdilik sır.

bu plani 2 ay once yaptim...POZITIF BEKLENTI HEDEF 100 000 bak grafa....NEGATIV beklenti hedef 82 000...bak grafa....

simdi bu TULUAT mi...ha ha ha

NE DEDİ....KUZU SEÇİM KURALLARI DEDİ....pozitif beklenti ve negatif beklenti....hangi beklenti ve hangi sinyal...17 yıl sonra iki aday tv ye çıkıyorsa....demokrasi var deniliyorsa...bu POZİTİF BEKLENTİ dir….oda nedir 100 000 dir dedi...

ben geçmişte yazdıklarının durumunu ve geldiğimiz yeri sentezliyorum....

böyle bir adam beleş yazıyor....karısı....yengemiz borsacı...heryeri okuyor...kocasının bu cabalarına rağmen...KÖTÜ ADAM İMAJINI GÖRDÜMÜ....yenge haklı olarak çıldırıyor....çünki adama delice asık....

Yorum

• şemsi
                        Katılımcı
                        • 10 Haziran 2009
                        • 107

Kuzu ustadim senin yillardir verdigin bu emekleri gormeyen kisilere namkor denir.Bakmayin lutfen onlara ve takilmayin.Sizin hakkiniz odenmez.Sonsuz saygilar ustadim

Yorum

• bilgehan2004
                          Yeni Üye
                          • 02 Aralık 2015
                          • 24

kuzum topiği kapat biz bize olalım

seni takdirle izliyoruz

Yorum

• bilgehan2004
                            Yeni Üye
                            • 02 Aralık 2015
                            • 24

topiği dışarıya kapat diyecektim

Yorum

• akıncı
                              Tecrübeli
                              • 24 Nisan 2018
                              • 616

bir zamanlar ceddimizde AKINCI ydı...onunda AKINCI SİKKELERİ VARDI...altındandı....saf altından...NİGBOLUDA...bu altın sikkelerdi kazanan...avrupa bu sikkeleri eritir altın edinirdi kendine....ordu....ardında güçlü bir para yoksa...caydırıcı olamaz...

yahya kemal.....o günlere hasret bu şiirini yzmıştır...

AKINCILAR

Bin atlı akınlarda çocuklar gibi şendik
                              Bin atlı o gün devvvv gibi bir orduyu yendik

Haykırdı, ak tolgalı beylerbeyi "İlerle!"
                              Bir yaz günü geçtik Tuna'dan kafilelerle

Şimşek gibi atıldık bir semte yedi koldan
                              Şimşek gibi Türk atlarının geçtiği yoldan

Bir gün yine doludizgin atlarımızla
                              Yerden yedi kat arşa kanatlandık o hızla

ve ogünü bekliyoruz yeniden....çünki....TARİH TURKE GEBEDİR....

OGÜN YAKLAŞIYOR....amriki ve mehdi...ele yada bele çatısacak....işte ogün dogru tarafta olmalıyız...

NE DEMİŞ YILLAR ONCE...doğru tarafta olmalıyız demiş....

Yorum

• akıncı
                                Tecrübeli
                                • 24 Nisan 2018
                                • 616

BEN BİR BAROMETREYİM....BASINCI ÖLÇERİM....VE UYARIRIM....

uyarıyorum çünki bu benim işim....

kuzu kuralı....alıştır...eylemlerinle....göster bak böyle oldumu böyle oluyor....bunu üç kez yaptın mı...4 cüde yatır oy...oya gibi...

neye alıştırdı bizi....herseçim öncesi BORSALAR ÇIKAR....BUNA ALIŞTIK...

soruda su....bu referandum önceside borsa cıkar....reality nin dogurdugu apparance DİR BU...

bu şimdide öyle mi olacak.....hayır asla....asla öyle olmuyacak....

niye...

çünki bu çok beklenendir artık....
                                [B]ne demiş REFERANDUM SECİMİNDE...önceki seçimşler önünde borsa hep çıkarıldı...bunda çıkamaz....tersini yapar...

ne diyor şimdi...ÖNCEKİ SEÇİM ÖNÜNDE BORSA DÜŞMÜŞTÜ....şimdi düşemez....tersini yapar...

nedir buna verdiği ad....kuzu FARE KAPANI kuralı....öğretilmiş bilgi geçerli değildir..........

Yorum

Working...
                                X

Debug Information