önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • akıncı
    Tecrübeli
    • 24 Nisan 2018
    • 616

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kuzu MOMENTUM kurali....fur-kac bolgesi....

ne demişti....BELE OLACAK DEMİŞTİ...KUZU KURALLARI....

NASIL OLDU....ele oldu....

anthropologist salary 2016

Yorum

• akıncı
      Tecrübeli
      • 24 Nisan 2018
      • 616

bununla ilgili kuzu kuralı....2013 de BORSA CÖKECEK DEDİGİM yazılarımda kaldı....tüm zamanların dolar bazlı en yüksek yerine çıkmıştık 2013 de....50 000 dolar endeks....o sıralar tüm not kuruluşları ard arda...turkiyenin notunu tavana kilitliyen açıklamalar yapıyordu...ben borsa çökecek dedim bu açıklamalardan sonra....ve kuzu kuralını yazdım...

kuzu kuralı....NOT VERME KURUMLARI....notu tavan yapmışsa...borsa zirvededir ve ÇÖKECEKTİR....notu yerin dibi çöp yaptımı….borsa diplerdedir...DİKKATLİ OL...çıkış beklenmedik bi şekilde baslar....CÜNKİİİ CIKACAK OLAN CIKMISTIR ARTIK.....O CIKMIS OLANLAR...KORKUTUP URKUTUP SON DARBE FURUP...DİPTEN MAL ALMAYA GELECEKLERDİR....

yani....turk pıyasalarındaki oyunculara cok kötü gelen bu haber...kuzu için MAL ALMA ZAMANI GELDİ seklindedir...o yüzden kuzu nun adı heryerde YANKILANMAKTADIR....

NİYEEE....

cunkiii kuzu...gösterileni değil...gösterilmiyeni görmektedir....

NİYEEEE....

ÇUNKİİİ kuzu....doğru yoktur...doğru yansıtılandır....oda yalandır...demekte ve buna göre yasamaktadır.
      büyük TURKOGLU....varlığınla huzur duyan kuzu dan....sana...yukarıdaki kuzu kuralına ek bir kural

TURKSAD a....

kuzu kuralı....DÜZ DUVARA TIRMANMAK....bütün haberler fecidir....her yer karanlıktır...ve fekaat borsalar ölecekmiş gibi yapar ve cıkısa devam eder....

BİTANE DAHA TURKSAD ım…..ilgili üç kural....birbiriyle...

kuzu kuralı....MUSTERİ YARATMAK....bi yöne yaradılmış müşteri varsa....o müşteriler kesilmeden borsanın o yöne gitmesi imkansızdır....
      NE DEMİŞTİ...moody notu düşürürken....GEC ONU DEMİŞTİ....eklemişti...DUZ DUVARA TIRMANMAK...ve...MUSTERİ YARATMAK kuralını....ve hedef yukarı demişti bu şifrelerle....

KUSTUM BU HAYATA...ARTIK YAZMIYACAGIM...ne yapsam bos deyip gitmişti....

ŞİMDİ...meydanı onu iftira ve yalanla karalıyanlarda...böyle bir klavuzunuz yok artık.

buyursun yazsınlar...kuzu yok artık....

Yorum

• Misafir

��

Yorum

• borss
          Yeni Üye
          • 20 Mayıs 2019
          • 4

akıncı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          NE DEMİŞTİ...moody notu düşürürken....GEC ONU DEMİŞTİ....eklemişti...DUZ DUVARA TIRMANMAK...ve...MUSTERİ YARATMAK kuralını....ve hedef yukarı demişti bu şifrelerle....

KUSTUM BU HAYATA...ARTIK YAZMIYACAGIM...ne yapsam bos deyip gitmişti....

ŞİMDİ...meydanı onu iftira ve yalanla karalıyanlarda...böyle bir klavuzunuz yok artık.

buyursun yazsınlar...kuzu yok artık....
          KUZU neden yok?
          Sırf onun için üye oldum Bu Bult denılen sahsıda ıyı bılırız Teknık bılmez anca varsa yoksa ben bıldım hıcbırsey bıldığı de yok.........

Yorum

• akıncı
            Tecrübeli
            • 24 Nisan 2018
            • 616

ne dedi...PAZARTESİ VEYA SALI...ne bu...kuzu ZAMANLAMA kuralı...tuttu mu....tuttu.bugün pazartesi...

bundan sonra ne olacak....ONU YAZACAKTİKİ DÜN...çekti gitti...hem beleş bilgi ver...hem aşağılan...kimse dayanamaz buna...

en çokta....kuzudan...onu iftira ve yalanlarla karalıyanlar yararlanıyordu....şimdi klavuzları yok....

Yorum

• Misafir

hakkinizi helal edin. cok emeginiz var.sizin varliginizin olmadigi yer. skenderin ..... ne bu zevki ona veririm.nede o paralari yerim Allaha emanet olun.sevgili kuzu hocam.bizim icinde bu sanal diyorlarda onlarin anlamasi icin alem kapanmistir.

Yorum

• wisewell
                Aktif
                • 30 Nisan 2014
                • 246

akıncı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                ne dedi...PAZARTESİ VEYA SALI...ne bu...kuzu ZAMANLAMA kuralı...tuttu mu....tuttu.bugün pazartesi...

bundan sonra ne olacak....ONU YAZACAKTİKİ DÜN...çekti gitti...hem beleş bilgi ver...hem aşağılan...kimse dayanamaz buna...

en çokta....kuzudan...onu iftira ve yalanlarla karalıyanlar yararlanıyordu....şimdi klavuzları yok....
                [B]herseye eyvallahda burdaki kuzu sevenlerinin gunahi ne,,,,eminim burdaki herkes kuzudan birseyler ogrenip kopekbaliklarina yem

olmamak icin 4 gozle kuzunun yazacagi seyleri bekliyorlar(sahsen benim durumum bu),,,,onun icin hic kusura bakma kuzu bir yere

gidemessin allah uzun omur can sagligi versin,,,,ne yapilmasi gerektigini soyle burdaki samimi takipciler eminim yapicaktir

simdi soyle bakalim yarin ve sonrasinda plan ne ne yapiyoruz?

Yorum

• freeyourmind
                  Katılımcı
                  • 12 Mart 2016
                  • 198

Haydaaa ama kuzu hocam biz napcaz. İnan seni anlıyorum ama bu da çözüm değil be hocam. Pireye kızıp yorgan yakma. Yani ben şöyle düşünüyorum,
                  sen ne mücadeleler verdin bu forumda yazabilmek, bizi skenderin tuzaklarından korumak için. Yani şimdi skender bir kaç adamı ayarlayıp senin hakkında kasti ileri geri konuştursa orada burada amacına ulaşıp seni susturabiliyor. Burdan bu sonuç çıkar.
                  Bana mantıklı gelmiyor ama karar senin hocam.
                  Emeklerin ve katkıların için binlerce teşekkürler, çok emeğin var...

Sent from my SM-C5010 using Tapatalk

Yorum

• hurolg2
                    Aktif
                    • 25 Ocak 2019
                    • 367

wisewell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    [B]herseye eyvallahda burdaki kuzu sevenlerinin gunahi ne,,,,eminim burdaki herkes kuzudan birseyler ogrenip kopekbaliklarina yem

olmamak icin 4 gozle kuzunun yazacagi seyleri bekliyorlar(sahsen benim durumum bu),,,,onun icin hic kusura bakma kuzu bir yere

gidemessin allah uzun omur can sagligi versin,,,,ne yapilmasi gerektigini soyle burdaki samimi takipciler eminim yapicaktir

simdi soyle bakalim yarin ve sonrasinda plan ne ne yapiyoruz?
                    Aynen ben de böyle düşünüyorum...Kuzum seni seven ve ilgiyle ne yazacak diye bekleyen bizim suçumuz ne? Üç beş yavşak icin bizi de mi cezalandırıp bilgilerinden mahrum edeceksin...Bu yakışmaz senin gibi bir bilim öğreticisine...

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• iki gozum

Başımızda sn.KUZU var bizlerde HUZUR var.
                      Allah başımızdan eksik etmesin.

Yorum

• smartinvestor
                        Tecrübeli
                        • 29 Kasım 2015
                        • 901

Kuzu babam.... Hakkın ödenmez.... Kapat dışarıya sayfayı.. Bizi sensiz bırakma....

Yapılanlar, meyve veren ağacın taşlanmasıdır... Elbet kolay değil böyle bir durumda sakin kalmak... Lakin... Amaçları da bu değil mi .... Seni küstürüp bezdirip... Seni sevenleri... Öğrenenleri... Yalnız koymak...

Yorum

• azizaydin
                          Katılımcı
                          • 13 Eylül 2007
                          • 118

kuzu dostlarını sensiz bırakma.

Yorum

• şemsi
                            Katılımcı
                            • 10 Haziran 2009
                            • 107

Kuzu ustadim
                            Turkun vuruskan evlatlarini yalniz birakma.Sensiz birakma

Yorum

• mehmet.ozbilgic
                              Katılımcı
                              • 07 Haziran 2015
                              • 74

Bizi bırakıp gitmez. Kuzu yufka yürekli bir delikanlı. Yapmaz çapulcuya meydan bırakmaz. Pirim sensiz buralar bize cehennem. Sen her şeyin en güzeline layıksın.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• kuvarstb
                                Yeni Üye
                                • 24 Şubat 2017
                                • 14

Sayın KUZU;

Kararınız ne olursa olsun saygı duymaktan başka yapacak bir şeyimiz yok...... ama.......

...ama...

...ama...

Diğer tarafın size yaptıkları tamamen cahil karakteri. Bilirsiniz cahiller; hem hiç bir şeyden haberi olmayan, hem hiç bir şey öğrenme zahmetinde olmayan hem de kendi gibi cahil olmayanlara sürekli saldıran insanlardır. Cahil saldırgandır.

Sizin bilginize ve dünya görüşünüze asla ulaşamayacaklarını bildikleri için böyle davranıyorlar.

Sizin gibi BÜYÜK insanların bu tür insanlara gülüp geçmesi ve bildiği inandığı yolda devam etmesi gerekir diye düşünüyorum.

Işığınızla aydınlattığınız bizleri bu alemde ışıksız bırakmayın.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information