önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • akıncı
    Tecrübeli
    • 24 Nisan 2018
    • 616

yaw butun bunnarı yazan bir adamı...aşağılamak...ona iftira atmak...sizi yorumcu yapmaz...İNSANLIK ERDEMLERİNDEN YOKSUN OLDUGUNUZU GÖSTERİR....

NEDEN BÖYLESİNİZ SİZ YAW....bu kadar zormu….sizinde insan olmanız....nedir sorununuz yaw...

bakın burada bir sürü ERDEMLİ İNSAN...TESSEKKUR EDİYOR...sen etme...ama iftirada etme...herkes iftira ettiğini görüyor burayıda okuyorlar cünki….insan olmaktan utandırıyorsunuz insanları yaw….

Yorum

• akıncı
      Tecrübeli
      • 24 Nisan 2018
      • 616

insan olanların ise....EN AZ İNSAN OLMUYANLAR KADAR CESUR OLUP....TURKSAD GİBİ...bunnara meydanı bırakmaması lazım....yoksa fare sürüleri gibi çoğalırlar....insanlık ölür...

kuzu gibi biri kendini savunmaz....onu TURKSAD lar savunur...derki...sen yorum yazmaya devam et...bunun üstünden BULDOZER GİBİ GECMEYİ BANA BIRAK...

DER....demezlerse....kuzuda olmaz....enayi değil ki....

Yorum

• akıncı
        Tecrübeli
        • 24 Nisan 2018
        • 616

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        sistemik krize ilgililer mudahele ettimi ne olur....

ne olacağını üç yıldır yazıyorum....

geri gidin okuyun....90 000 deyiz….kredi garanti ve VARLIK FONU ilan edildi....ben hemen gelip hedef feyza dedim....

niye....ilgililer zora girmiş sirket hisselerini alarak onalara sermaye pompalayacaklar...bu pompalama 120 000 de yapıldı...

BU YANLIŞ MI....HAYIR DOGRU....SİSTEMİK KRİZİ DURDURMAZSAN TURKİYE DAHA COK KAYBEDER.

şimdi....İVME VE BES var....gene para pompalanacak....bu sefer nerede bu para pompalanacak....

misal şimdi kaçtayız....87 000 de....ben bilsem ki...10 adet şirkete bu para pompalanacak....diyelim 500 milyon tl….

gider bu 10 adet şirkete 500 mılyonu şimdi koyar...hisselerini alırım....sonra bu on adet şirketi yüzde 15 yukarı basarım....ve fonlara satarım....kac para kazandım....500 milyonun yüzde 15 i...75 milyon...eeee das attımda kolum mu yoruldu...

buda BISTİ YUZDE 15 YUKARI BASMAKTIR Kİ....13 000 PUVAN EDER....KOY 87 000 E...BAKKK...100 000 ENDEKS EDİYYY...

AHHHH Bİ BİLEBİLSEM....bu 10 şirketi....möthiş para yaww….ACABA BİLEN VARMIDIR.....

BU BİR İÇDİNAMİKTİR.....

sistemik kriz onleme alt platforumundayiz...alt cizgiya indikmi...bi ILGILILER MUDAHALESI GELIR...bu tl mudahale ise....en ust cizgiya varmaya gucu yetmez....bu dolar mudahale ise...ANINDA EN UST CIZGI...

IVME...BES...ve daha gelecek tl mudahaleler....100 000 de sonlanir...

ne yazmış 29 mayısta 84 000 de....HEDEF 100 000 DEMİŞ.....

yalpalamış mı...yolundan donmusmu….haberlerden ve forumlardan etkilenip değiştirmiş mi....

yoggg değişmemiş....

işte budur kuzu yu kuzu yapan....

Yorum

• akıncı
          Tecrübeli
          • 24 Nisan 2018
          • 616

al ötede hepsi terste ve perişan...yazı yazamıyorlar..tersteler...BU BENİ COK ÜZÜYOR....

Yorum

• akıncı
            Tecrübeli
            • 24 Nisan 2018
            • 616

BEN BURAYA KUZUYU ÖVMEYE VEYA YERMEGE GELMEDİM.....

ben buraya....YİGİDİN HAKKINI YİGİDE VERMEYE GELDİM....

Yorum

• akıncı
              Tecrübeli
              • 24 Nisan 2018
              • 616

GERİYİ aradım bulamadım....kuzu yazdı...ama binlerce sahife...o yazıyı bulamadım....

şele diyordu....S400 VE NATO İLE İLGİLİ....geopolitic yorumunda...

turkiyeye iyi bak diyordu....dön bi daha bak...dön dön bidaha bak....diye bastıran yazısı....

iktidarda turkiyede kim var....diye soruyordu...

kim var...

tayyip erdogan artı doğu perincek artı devlet bahçeli.....

kim bunnar….AVRASYACILAR....diyordu....

öyleyse diyordu....S400 HUBARLARINI ONA GÖRE DEGERLENDİR....

bu konuda degiştimi kuzu...hayırrrr….S400 HUBARI GÖRDÜMÜ LONG OLUYOR....

diyordu ki...

turk devleti demek....TURK OLİGARSİ artı ıktıdar artı brokratlardır….

yabancı ve yerli takasındaki...yani özette borsadaki hisselerin yüzde 85 i TURK OLİGARSİDE...yüzde 15 i hakiki yabancıdadır....

Yorum

• akıncı
                Tecrübeli
                • 24 Nisan 2018
                • 616

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                sistemik krize ilgililer mudahele ettimi ne olur....

ne olacağını üç yıldır yazıyorum....

geri gidin okuyun....90 000 deyiz….kredi garanti ve VARLIK FONU ilan edildi....ben hemen gelip hedef feyza dedim....

niye....ilgililer zora girmiş sirket hisselerini alarak onalara sermaye pompalayacaklar...bu pompalama 120 000 de yapıldı...

BU YANLIŞ MI....HAYIR DOGRU....SİSTEMİK KRİZİ DURDURMAZSAN TURKİYE DAHA COK KAYBEDER.

şimdi....İVME VE BES var....gene para pompalanacak....bu sefer nerede bu para pompalanacak....

misal şimdi kaçtayız....87 000 de....ben bilsem ki...10 adet şirkete bu para pompalanacak....diyelim 500 milyon tl….

gider bu 10 adet şirkete 500 mılyonu şimdi koyar...hisselerini alırım....sonra bu on adet şirketi yüzde 15 yukarı basarım....ve fonlara satarım....kac para kazandım....500 milyonun yüzde 15 i...75 milyon...eeee das attımda kolum mu yoruldu...

buda BISTİ YUZDE 15 YUKARI BASMAKTIR Kİ....13 000 PUVAN EDER....KOY 87 000 E...BAKKK...100 000 ENDEKS EDİYYY...

AHHHH Bİ BİLEBİLSEM....bu 10 şirketi....möthiş para yaww….ACABA BİLEN VARMIDIR.....

BU BİR İÇDİNAMİKTİR.....

sistemik kriz onleme alt platforumundayiz...alt cizgiya indikmi...bi ILGILILER MUDAHALESI GELIR...bu tl mudahale ise....en ust cizgiya varmaya gucu yetmez....bu dolar mudahale ise...ANINDA EN UST CIZGI...

IVME...BES...ve daha gelecek tl mudahaleler....100 000 de sonlanir...

kuzu hissecilere bişey yazmıyor....yoggg yaw….oku yukarıyı 10 motor şirketten isteğini sec al diyor....100 000 de sat diyor...hedef vermiş.

Yorum

• hurolg2
                  Aktif
                  • 25 Ocak 2019
                  • 367

akıncı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  GERİYİ aradım bulamadım....kuzu yazdı...ama binlerce sahife...o yazıyı bulamadım....

turkiyeye iyi bak diyordu....dön bi daha bak...dön dön bidaha bak....diye bastıran yazısı....

kim var...

diyordu ki...

yabancı ve yerli takasındaki...yani özette borsadaki hisselerin yüzde 85 i TURK OLİGARSİDE...yüzde 15 i hakiki yabancıdadır....
                  Kuzu agam s400 ißi tamama oynamıyor piyasa nasıl olsa biyerden vazgećilir dönülüre oynuyor...yani rte ye inanmıyor...papazı bırakmak gibi olura oynuyor...ama sen diyorsun ki avrasyacılar dönmez o iş bitti rte ve hulusi de böyle diyor...o halde yukarı olur...100.000 hedef olur diyorsun...burada bir çelişki yok mu aklıma yatmadı...böyle olursa usa ile papaz olup gerilmek, yaptırımlar cezalar vs yalan mı yani hiç etkisi olmayacak mı diyorsun...hele aydınlat bizi...

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• akıncı
                    Tecrübeli
                    • 24 Nisan 2018
                    • 616

hurolg2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Kuzu agam s400 ißi tamama oynamıyor piyasa nasıl olsa biyerden vazgećilir dönülüre oynuyor...yani rte ye inanmıyor...papazı bırakmak gibi olura oynuyor...ama sen diyorsun ki avrasyacılar dönmez o iş bitti rte ve hulusi de böyle diyor...o halde yukarı olur...100.000 hedef olur diyorsun...burada bir çelişki yok mu aklıma yatmadı...böyle olursa usa ile papaz olup gerilmek, yaptırımlar cezalar vs yalan mı yani hiç etkisi olmayacak mı diyorsun...hele aydınlat bizi...

piyasa kim...TURK OLİGARŞİ....O kim...turk devletinin bir kolu...öbürü ordu...öbürü iktidar...

onun gidişinden en cok etkilenecekler...HİSSECİLERDİR...MALLARINA KUZU OLMADAN SAHİP CIKAMAZLAR....KAPTIRACAKLAR.

Yorum

• akıncı
                      Tecrübeli
                      • 24 Nisan 2018
                      • 616

evetttt….YİGİDİN HAKKINI YİGİDE VERDİM VE GİDİYORUM....

HEPİNİZE...başarılar dilerim....hoscakalın güzel insanlar....

gitmeden...bişeye dikkat edin...yukarıdaki hedef 100 000 yazısında...DOLAR MUDAHALE İLE UST CIZGI...TL MUDAHALE İLE ALT CIZGI DİYOR...burada cok önemli bişeyden şifreli bahsediyor...bu nedir...bunu muhakkak bulun...

Yorum

• hurolg2
                        Aktif
                        • 25 Ocak 2019
                        • 367

Tamam anladım...Teşekkürler Türkün yiğit vuruşkan, akıncı evladı yüce insan sevgili Kuzum...Yani ana kuralımız geçerli yine: "Hıç bir şey göründüğü gibi değildir. Görünen de doğru değildir" )
                        O halde eğer gelirse İlk geri gelişten itibaren kademe kademe yerleşeceğim spotta bazı kaartlara uygun yerlerden...

Yorum

• akıncı
                          Tecrübeli
                          • 24 Nisan 2018
                          • 616

kim var...

diyordu ki...

bu yazısını eksik tasımısım…

kim var iktidarda...tayyip erdogan artı doğu perincek artı devlet bahçeli...AVRASYACILAR...

KİM VARDI IKTIDARDA...tayyip erdogan artı fethullah gülen gurubu...NATOCULAR...

BUNNAR iktidarda iken öbürleri balyoz ve ergenekondan içerde...BAHCELİ azılı muhaleffetti…

şimdi...fethullah gülen gurubu içerde....öbürleri dısarda ve birlikte...

YANİ....NATOCULAR OUT....AVRASYACILAR IN....tayyip bey ikisindede başrolde....

peki sonuç?????....işte borsada kazanmakta bunu bilmekle ilgili....

eeee kuzuda getti….iş kaldı kuzuyu yolluyanlara...di haydi...yazın kerızzzler.

Yorum

• hurolg2
                            Aktif
                            • 25 Ocak 2019
                            • 367

bu yazısını eksik tasımısım…

kim var iktidarda...tayyip erdogan artı doğu perincek artı devlet bahçeli...AVRASYACILAR...

KİM VARDI IKTIDARDA...tayyip erdogan artı fethullah gülen gurubu...NATOCULAR...

BUNNAR iktidarda iken öbürleri balyoz ve ergenekondan içerde...BAHCELİ azılı muhaleffetti…

şimdi...fethullah gülen gurubu içerde....öbürleri dısarda ve birlikte...

YANİ....NATOCULAR OUT....AVRASYACILAR IN....tayyip bey ikisindede başrolde....

peki sonuç?????....işte borsada kazanmakta bunu bilmekle ilgili....

eeee kuzuda getti….iş kaldı kuzuyu yolluyanlara...di haydi...yazın kerızzzler.
                            Yok Avrasyacılıkmış, yok Amerikan karşıtlığıymış akp için boß laflar ve boş hayallerdir bunlar...Keşke olabilseler...Daha önce olmak isteyip de bu yönde atım atan Menderes ve Demireli indirmißtir Amerika ülkemiz siyasal tarihinde ve günümüzde de orta doğudaki liderleri ve en son da Mürsinin durumu ortada...ABD ve NATO çıpasından bu üljeyi hiç kimse çıkartamaz...Sarı saçlı mavi gözlü dev Türk yapabilirdi bir tek bugün yaşasaydı...Hele hele iktidarlarını (ülkedeki ve parti içindeki) ABD' ye borçlu olan siyasal islamcı akp ile nato-gladionun silahşör ve milis gücü mhp ABD 'ye karşı olacak ha...) Külahıma bile anlatamaz hiç kimse...Yine bizim altın kuralımız geçerli...Neydi o kural...: "Hiç bir ßey göründüğü gibi değildir. Görünen-gösterilen ise doğru değildir"...! Yani yok öyle ortada ABD ile kavga dövüş itiş kakış filan...Yalan onlar...Siyasilerin değil askerlerin açıklamalarına bakın...Pentagon ve TSK...Son noktada haklı olduğumu göreceksiniz...Eksenini kaydırmaz ABD dünyanın en stratejik noktasındaki koskoca uçak gemisi Türkiye'nin...! Gerçektdn ABD karşıtı (yani tabi aslında İsraik karşıtı demektir o) hiç bir kişi, kuruluş ya da yapının ABD istemedikçe yaşama ve varolma şansı yoktur...! Yanlış anlaşılmak da istemem.Bunu öyle olmasını istediğim için degil ne yazık ki günümüz jeo-politik realitesinin bu olduğunu tespit için söylüyorum. Son söz: Ne yazık ki bu topraklarda ABD' nin başat temsilcisi olduğu emperyalizmin sözü geçer. Görünen o ki, Amerika bir afetle yok olmadıkça onlarca yıl daha böyle olacak gibi görünmekte...

Yorum

• iki gozum

Bu adamda terste kalmış günah çıkartıyor.
                              Bu foruma üye olaydı böyle zırlamazdı.
                              İşte KUZU'nun farkı bu,her şartta önerisi doğru çıkıyor.
                              Neden?çünkü KUZU geopolitic, oligark-İVME-S400-seçim vs. tüm olasılıkları yazıyor.

Yorum

• iki gozum

BEN BURAYA KUZUYU ÖVMEYE VEYA YERMEGE GELMEDİM.....

ben buraya....YİGİDİN HAKKINI YİGİDE VERMEYE GELDİM....
                                Övün kardeşim övün sn.KUZU'yu ne kadar övseniz azdır.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information